"Ο πιο αδύναμος κρίκος" έρχεται... " Ο εφιάλτης στην κουζίνα" φευγει...

Unknown | 1/16/2013 04:42:00 π.μ. | 0 σχόλια





Πολλα έχουν ακουστεί και περισσότερα έχουν γραφτεί για το τηλεπαιχνίδι "Ο πιο αδύναμος κρίκος". Όλα δείχνουν ότι το πιο "αυστηρό" παιχνίδι έρχεται τελικά στις οθόνες μας και θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του enikos.gr, το concept θα είναι  όπως ακριβώς το γνωρίζουμε, από την εποχή που το παρουσίαζε η Έλενα Ακρίτα, με τη μόνη διαφορά ότι αυτή τη φορά θα το παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς στον Alpha.
Το τηλεπαιχνίδι θα προβάλλεται στο prime time και μάλλον θα είναι καθημερινό. Σύμφωνα με  πληροφορίες , το τηλεπαιχνίδι  βρίσκεται στο στάδιο "προπαραγωγής", που σημαίνει ότι αναζητούν το studio, τους συνεργάτες αλλά και όλα εκείνα τα βασικά στοιχεία, ώστε να είναι έτοιμο να βγει στον αέρα.


Το reality μαγειρικής " Εφιάλτης στην κουζίνα" με παρουσιαστή τον Έκτορα Μποτρίνι, έφτασε στο τέλος του.
Τα προγραμματισμένα επεισόδια για αυτή τη σεζόν ήταν έξι και τόσα προβλήθηκαν. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι αρμόδιοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να γυριστούν και κάποια άλλα επεισόδια για να βγουν στον αέρα μέσα στη σεζόν.
Η τύχη του, βέβαια, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, που θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο του 2013, παραμένει άγνωστη. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, για να αποφασιστεί αν θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Alpha.



Category:

0 σχόλια