MEGA:ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ - TRAILER

Unknown | 1/16/2013 01:33:00 π.μ. | 0 σχόλια



Εσείς είστε "Καναλάρχες για Μια Μέρα" και επιλέγετε ΟΟΟΛΟ το προγραμμα του ΜΕGA για το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
Επιλέξτε με  βάση τις προτάσεις του MEGA στην σελίδα www.megatv.com/kanalarxisgiamiamera και έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα για το Σάββατο 02/02.
Η νέα πρόταση του MEGA είναι στον αέρα από χθές Δευτέρα 14/01 και μάλιστα στο spot του καναλιού για την ανευρευση των καναλαρχών συμμετέχει η πολύ γνωστή και αγαπημένη από τα 'παλιά' Κέλλυ Σακάκου.

Σύμφωνα με το MEGA έχουν φτάσει 35.557 συμμετοχές σε μόλις 24 ώρες!!
Αλλά τίποτα δεν εχει κριθεί ακόμα...
 

Μπράβο, με την Ρούλα Κορομηλά;
Άλλα Κόλπα, με τον αξέχαστο Βλάσση Μπονάτσο;
ή Ζω ένα Δράμα, με τον Τάκη Ζαχαράτο;


Ποια ιστορική κωμική σειρά θέλεις να δεις το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 19:20;
Απαράδεκτοι;
Δις Εξαμαρτείν;
ή 3 Χάριτες;


 Δέκα Μικροί Μήτσοι; Μαλβίνα Hostess; ή ΑΜΑΝ;


 Σύμφωνα με τον σταθμό :
  Είσαι Καναλάρχης και το ξέρεις. Το mega είναι το δικό σου κανάλι.Εσύ καθορίζεις τι παίζει και ποιος κόβεται. Εσύ διαπραγματεύεσαι τα συμβόλαια. Εσύ διαλέγεις προγράμματα. Εσύ αποφασίζεις για τα πάντα. Έχεις όραμα, στόχους και στρατηγική και είσαι αποφασισμένος να σαρώσεις τα ελληνικά media.

Ο κ. Σόλων, η Πόλυ, ο Θύμιος, η Λώρα και η Κλειώ με τον Θανασάκη έχουν ήδη αναλάβει δράση και δεν αστειεύονται. Είναι Καναλάρχες του mega. Δες τι σκέφτονται οι ιδιοκτήτες του σταθμού και ακόνισε τα managerial skills σου. Ήρθε η ώρα να διοικήσεις το κανάλι σου.



Δείτε το trailer ....



 

Category:

0 σχόλια