EXTRA ΘΕΜΑ : Διήμερο φιλανθρωπικό Μουσικοχορευτικό Φεστιβάλ Νέων

Unknown | 5/10/2013 11:19:00 μ.μ. | 0 σχόλια



Ο Πολιτιστικός - Κοινωνικός Σύλλογος, λογου, τέχνης και επιστημών "Εν πλώ" σε συνεργασία με την εφημερίδα "Φωνή των Πειραιωτών", με τον Δήμο Πειραια, σχολές χορού, Λύκεια και άλλους φορούς διοργανώνει Διήμερο Φιλανθρωπικό Μουσικοχορευτικό Φεστιβάλ Νέων το οποίο έχει σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων ( ξήρα τροφή ) για τις ανάγκες της Μητρόπολης και του Δήμου Πειραιά. Η είσοδος είναι ελεύθερη με προσφορά των προσερχόμενων σε τρόφιμα ( ξηρή τροφή ).





















Θα συμμετέχουν γνωστοί καλλιτέχνες και άνθρωποι του πολιτισμού του Πειραιά. Μεταξύ των συμμετετοχτων θα είναι ο γνωστός καθηγητής χορού - καλλιτέχνης χορευτής Κωνσταντίνος Μενούνος, ( όπου του έγινε πρόταση επίσημη από τον οργανισμό ώστε να βοηθήσει με την συμμετοχή του και δέχτηκε ο Κωνσταντίνος με μεγάλη του χαρά όπως πάντα όταν μπορεί να προσφέρει )  γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο, καθώς πάρα πολύ συχνά συμμετέχει σε φιλανθρωπικές δράσεις αλλά και έχει προσφέρει σε συνανθρώπους μας, όπως στην εκπομπή SOS της Αννίτας Πάνιας στο κανάλι του Alpha σε μία γυναίκα είχε προσφέρει αφιλοκερδώς μαθήματα χορού. Είναι ένας ευαισθητοποιημένος άνθρωπος όπου όταν ρωτήθηκε για τους λόγους συμμετοχής του παρότι τις αυξημένες υποχρεώσεις του, μας είπε εμφανώς συγκινημένος, ότι πάντα υπάρχει η αγάπη - θέληση και να βρίσκει χρονο για να προσφέρει στον συνάνθρωπο του αλλά και το πιο σημαντικό ότι θέλει να αφιερώσει αυτή την συμμετοχή του στην μνήμη της πολυαγαπημένης του γιαγιάς που πριν λίγα 24ωρα έφυγε από την ζώη.


Παραδοσιακοί χοροί - μουσικά σχήματα pop, rock, λαικά , έντεχνα, πανελλήνιος διαγωνισμός oriental χορού, σχολικά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα ,σχολές χορού Latin- flamenco- tango, Mύστης ράπερ κ Δομάζου κ πολλά άλλα !!!! ΒΕΑΚΕΙΟ ΩΡΑ 18.30 , ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ !!!!

Category: ,

0 σχόλια