STAR:ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ STARLAND

Unknown | 4/05/2014 03:02:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Η Starland, η αγαπημένη τηλεοπτική ζώνη των παιδιών αλλά και των μεγάλων, που δεν μεγαλώνουν ποτέ, «υποδέχεται» νέους ήρωες!

Από την Κυριακή 6 Απριλίου, περισσότερο χρώμα, χαρά, φαντασία, περιπέτεια στα πρωινά του Σαββατοκύριακου!
   
Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΗΣ ΧΛΟΗΣ (CHLOE’S CLOSET)

Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων βρετανικής και αμερικανικής συμπαραγωγής 2010

Πρεμιέρα Κυριακή 6 Απριλίου και κάθε  Κυριακή στις 07:45

Η Χλόη δεν είναι ένα μικρό κορίτσι σαν τα άλλα: Έχει μια μαγική ντουλάπα γεμάτη υπέροχα κουστούμια! Η ντουλάπα της τετράχρονης Χλόης, μάς αφηγείται τις διασκεδαστικές περιπέτειές της, καθώς ανακαλύπτει νέους φανταστικούς κόσμους όταν μεταμορφώνεται φορώντας τα κουστούμια της μαγικής της ντουλάπας! Με κάθε κουστούμι, που δοκιμάζει, ξεκινά για ένα απίθανο ταξίδι παρέα με τους φίλους της, ως πριγκίπισσα, γοργόνα, μπαλαρίνα αλλά και ως αστροναύτης, εξερευνητής, γιατρός και πολλά άλλα. Τα κατορθώματα της Χλόης ενθαρρύνουν τους θεατές προσχολικής ηλικίας να ζήσουν τη χαρά της φαντασίας, της δημιουργικότητας και του αυθορμητισμού, που χαρακτηρίζει τα παιδιά της ηλικίας τους, ενώ παράλληλα διδάσκονται με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο τα πρώτα βήματα στα μαθηματικά προσχολικού επιπέδου.
**Η σειρά  προβάλλεται μεταγλωττισμένη**

Δείτε το τρέιλερ της νέας παιδικής σειράς «Η ντουλάπα της Χλόης (Chloe’s Closet)» εδώ:


SLUGTERRA

Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής και καναδικής συμπαραγωγής 2012

Πρεμιέρα Κυριακή 6 Απριλίου και κάθε  Κυριακή στις 08:45

Σε έναν φανταστικό, υπόγειο κόσμο, ο νεαρός Ιλαϊ Σέιν και η παρέα του μάχονται σκληρά ενάντια στις δυνάμεις του κακού. Ο Ίλαϊ Σέιν έχει βάλει στόχο να γίνει ο μεγαλύτερος ήρωας στον κόσμο της Slugterra.  Με την ομάδα του συλλέγουν, προπονούν και μονομαχούν με μικρά πλασματάκια, που λέγονται slugs (σλαγκς).  Στόχος τους; Να νικήσουν τις δυνάμεις του κακού, όπου αυτές παραμονεύουν. Και το καλύτερο; Τα μικρά αυτά πλασματάκια, έχουν τη δύναμη να μεταμορφώνονται σε πανίσχυρα, μαγικά τέρατα!
Το Slugterra είναι μια επική περιπέτεια, που συνδυάζει την κωμωδία με την επιστημονική φαντασία. Η δράση εξελίσσεται σε έναν κόσμο κάτω από τη Γη, όπου τα «πολεμοφόδια» είναι ζωντανά και μόνο οι πιο γρήγοροι επιβιώνουν! Κάθε σπηλιά κρύβει μια περιπέτεια, μια νέα μονομαχία και φυσικά ένα σωρό φανταστικά σλαγκς, που αναζητούν τον …δάσκαλό τους!
**H σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη**

Δείτε το τρέιλερ της νέας παιδικής σειράς “Slugterra” εδώ:


H ΜΙΑ ΚΙ ΕΓΩ (MIA AND ME)


Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων ιταλικής, γερμανικής και καναδικής συμπαραγωγής 2011
Πρεμιέρα Κυριακή 6 Απριλίου στις 10:00
Από την Κυριακή 13 Απριλίου κάθε Κυριακή στις 09:30

Η Μία, από μικρό κοριτσάκι, διάβαζε σε ένα παλιό βιβλίο με παραμύθια για τη μαγική χώρα με το όνομα Σεντόπια. Τώρα, χάρη σε μια high-tech πύλη, που σχεδίασε ο πατέρας της, ένας κορυφαίος επιστήμονας, η παραμυθένια αυτή χώρα ζωντανεύει και η Μία μεταφέρεται σε έναν συναρπαστικό κόσμο με ξωτικά και μονόκερους. Το κάποτε ειδυλλιακό όμως βασίλειο της Σεντόπια βρίσκεται σε κίνδυνο. Η σατανική βασίλισσα Πανθέα θέλει να αιχμαλωτίσει τους μονόκερους και να χρησιμοποιήσει τη μαγική τους δύναμη για να παραμείνει νέα για πάντα! Τα γενναία ξωτικά, με αρχηγούς τον Πρίγκιπα Μο και τη θαρραλέα πολεμίστρια Γιούκο, θα κάνουν ό,τι μπορούν καλύτερο για να βάλουν φρένο στα σχέδια της Πανθέα. Χάρη στη μοναδική της ικανότητα να συνομιλεί με τους μονόκερους, η Μία αναλαμβάνει σημαντικό ρόλο σ' αυτήν την αποστολή. Προσπαθώντας να συνδυάσει την καθημερινότητά της σε ένα καινούριο, απαιτητικό σχολείο, με τη ζωή της σαν ξωτικό στον αγώνα για να σώσει τον πανέμορφο αυτό κόσμο από τη σατανική δύναμη της Πανθέας, η Μία θα ανακαλύψει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση καθώς και ικανότητες, που δεν ήξερε ότι διαθέτει…
**Η σειρά  προβάλλεται μεταγλωττισμένη**

Δείτε το τρέιλερ της νέας παιδικής σειράς «Η Μία κι εγώ (Mia and me) εδώ:



Η παιδική ζώνη του Star παραμένει πρώτη και με διαφορά!
Ο μέσος όρος της το δίμηνο Φεβρουάριος – Μάρτιος 2014, ήταν 41% στα παιδιά, με απήχηση σε αγόρια και κορίτσια.

Τα πρωινά του Σαββατοκύριακου η Starland είναι η πρώτη παιδική ζώνη με διαφορά 30 μονάδων από το 2ο κανάλι.


Category:

0 σχόλια