H NATAΣΑ ΚΡHΤΙΚΟΥ XΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ATHENS TV CHANNELS!!!

Unknown | 1/16/2013 02:05:00 μ.μ. | 0 σχόλια



Ποδαρικό στην πρώτη μας συνέντευξη  κάνει η Νατάσα Κρητικού .Επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή ''ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣ '' μέσα από την συχνότητα του channel 9 κάθε Παρασκευή 21.00-22.00 και κάθε Κυριακή 08.00-09.00.

-''XΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣ'' ΕΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ ! ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ?ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΤΟΥ?

Η ιδέα αυτη ήταν μια παρορμητική απάντηση που εδωσα στην συνεργατιδα μου και παραγωγο της εκπομπης, σε μια συζητηση που ειχαμε για το ποια θα θέλαμε γενικότερα να είναι η βάση της εκπομπής και της εξηγούσα, πως θα ήθελα πάντα να αντιμετωπίζω κάθε καλεσμένο μου με μια διαφάνεια και μια αλήθεια που θα τον έκανε να αισθάνεται ο εαυτός του...χωρίς ρετούς..μόλις το άκουσε μου αναφώνησε:αυτός θα είναι ο τίτλος της εκπομπής!Αρα εκεινη μου το εκμαίευσε κι εμενα μου βγήκε...μόνο τυχαίο δε θα το χαρακτήριζα...συνεπώς, η έμπνευση ήρθε σαν απο μηχανής θεός ,απο μόνη της και ο τίτλος είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε να δίνουμε στον κόσμο.Την αυθεντική πλευρά της ζωής σε οτιδήποτε συζητάμε,είτε στο ενημερωτικό κομμάτι,είτε στο ανθρώπινα προσεγγιστικό μέσα απο τους καλεσμένους μας και πάντα να καταλήγουμε στη θετικό πρίσμα των πραγμάτων.


- ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝHΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΖΟΓΛΟΥ ,Η ΚΑΙΤΗ ΦΙΝΟΥ,Η ΝΑΝΑ ΠΑΛΑΙΤΣΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?


Δε φαντάζεστε πόσο τυχερή αισθάνομαι, που με έχουν τιμήσει σε αυτή μου την προσπάθεια όλοι αυτοί οι σπουδαίοι άνθρωποι, κι εδω να προσθέσω πως στην πρώτη μου εκπομπή με τίμησαν και οι μεγάλοι δημιουργοί του μουσικού στερεώματος ο κ.Σπύρος Γιατράς και ο κ.Αλέκος Χρυσοβέργης. Η συμβολή τους στην εκπομπή, αλλά και στη δική μου <<συλλογή εμπειριών και συμβουλών>> είναι κυριολεκτικά τεράστια, και τους ευχαριστώ γι αυτό. Τους ξεχωρίζω όλους σαν ανθρώπους για τη συνεισφορά του καθενός στη δική του καλλιτεχνική δραστηριότητα επι του συνόλου, και θα σας πω το τι ξεχώρισα στον καθένα τους σαν αυτοτελή προσωπικότητα με τη σειρά που τους αναφέρατε: ο κ.Αρζόγλου με κέρδισε με την καθαρότητα του βλέμματος του και το εύρος της ψυχής του,είναι ένας άνθρωπος που νοιώθεις πως έχει να σου μεταδώσει τεράστια αποθέματα γνώσης και συναισθημάτων,είναι αυτό που λέμε <<γεμάτος άνθρωπος> και ένας πολύ γλυκός πατέρας και των παιδιών του που τα λατρεύει,αλλά και των μαθητών του που τους λατρεύει εξίσου....Η κ.Καίτη Φίνου,με κέρδισε με την αυθεντικότητα και τη γλύκα της,θα μπορούσα να την έχω φίλη και να μοιράζομαι μαζί της τα πάντα,ένας έμπιστος και αληθινός άνθρωπος...η κ.Νανά Παλαιτσάκη, με είχε κερδίσει απο πιο παλιά μιας και είχαμε γνωριστεί στα πλατώ του Channel 9 όταν εγώ συμπαρουσίαζα μια άλλη εκπομπή κι εκείνη το <<My Lady>>...η Νανά είναι αυτό που βλέπεις, αυθόρμητη και επικοινωνιακή, τρομερά φιλόζωη και με μια διάθεση συνεισφοράς στον διπλανό της με κάθε δυνατό τρόπο...και ο κ.Ματθαίος Γιαννούλης, τον οποίο και θεωρώ πολύ καλό φίλο πια, με κέρδισε με την ειλικρίνειά του,τη ντομπροσύνη και την φιλαλληλία του, είναι ένας άνθρωπος που διακατέχεται έντονα απο κάτι που δυστυχώς εκλείπει απο πολλούς σήμερα: η ανθρωπιά, με τα καθαρά στοιχεία της ανιδιοτέλειας.

- ΤΟ ''ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣ'' ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ CHANNEL 9 ,ΕΝΑ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΚΑΝΑΛΙ .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΥΣΧΕΡAIΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ Η ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ?

Το <<Χωρίς Ρετούς>> προβάλλεται απο ένα πολύ αξιόλογο κανάλι το οποίο-εκτός της ανοδικής πορείας που διαγράφει λόγω ποιοτικών εκπομπών- με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε οτιδήποτε κι αν έχω χρειαστεί και ειδικά απο τεχνικής απόψεως, και χαίρομαι που η προσπάθεια αυτή πήρε σάρκα και οστά εκεί ακριβώς. Θεωρώ πως όταν αυτό που παρουσιάζεις στον κόσμο διακατέχεται απο αγάπη και ειλικρινή διάθεση ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, τότε σε όποια συχνότητα και αν εκπέμπεις με ένα μαγικό τρόπο ο κόσμος θα σε ακολουθήσει και θα σε τιμήσει. Εξ΄ου και η συμβολή όλων των σημαντικών ανθρώπων που προαναφέραμε, οι οποίοι άσχετα τηλεοπτικής εμβέλειας, ήρθαν στην εκπομπή,συζητήσαμε και αγγίξαμε τις χορδές του κοινού μας. Παράλληλα όμως μας έχουν τιμήσει και εξέχοντες επιστήμονες, αξιόλογοι δικηγόροι, σημαντικοί επιχειρηματίες που μέσα απο αυτούς το <<Χωρις Ρετους>> απέκτησε ταυτότητα και χρώμα..Η ελευθερία έκφρασης των απόψεων απο μεριάς μου,θα είναι συστατικό σε όποιο κανάλι κι αν βρεθώ γιατι μόνο έτσι μπορώ να δημιουργώ.


- ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ SHOW,ΟΠΩΣ ΤΟ DANCING WITH THE STARS?

Οτιδήποτε έχει να κάνει με φιλανθρωπική δραστηριότητα , όχι απλά με βρίσκει σύμφωνη , αλλά ένθερμη υποστηρίκτρια...Φυσικά και θα συμμετείχα, εαν μου ζητούνταν κάτι τέτοιο, αν και θα προτιμούσα ενα Show τραγουδιού καθώς, ούσα soprano, ενασχολουμενη με την οπερα και τη μουσική απο πολύ μικρή, νομίζω οτι θα τα κατάφερνα με μεγαλύτερη ευκολία και διάθεση...


- EIΣΤΕ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ EXTRA 3 ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΡΑ .ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤAI ΜΕ ΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΕΤΕ ΘΕΤΙΚΕΣ Η ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ AΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΑΣ?

Χωρίς να θέλω να φανώ γραφική, ειμαι ενας άνθρωπος που πραγματικά κρατώ πάντα τα καλά απο ανθρώπους και καταστάσεις και προχωρώ με αυτα δυναμικά παρακάτω. Αυτο εχει δομήσει τη στάση και τη φιλοσοφία της ζωής μου και με αυτό πορεύομαι. Θα ήμουν άδικη εαν δεν ευχαριστούσα τους ανθρώπους που με πίστεψαν και τα κανάλια που με στήριξαν, με απαρχή το παιδικό κανάλι 0-6 TV(αυτό ίσως δεν το γνωρίζατε) και την καλή μου φίλη,ηθοποιό και παρουσιάστρια την Μαρία Λογοθέτη και τον κ.Καλόγηρο, οι οποίοι ήταν η <<αιτία>>να το πω ΄έτσι,που ξεκίνησα σε αυτό τον χώρο.Φυσικά ακολούθησαν τα κανάλια που αναφέρατε με συνεργασίες, οι οποίες με δίδαξαν να ευχαριστώ οτι καλο η κακό μπορεί η ζωή να φέρει, διότι τα πάντα ειναι ενα μάθημα,αρκει να εχεις την ικανότητα να το διαχειρίζεσαι σωστά για σενα και τους γυρω σου.Να προσθέσω σε αυτό το σημείο πως αυτή τη στιγμή βρίσκομαι και στη συχνότητα του Kontra Channel κάθε Δευτέρα στις 19.00 με την εκπομπή <<Παραινέσεις>., η οποία ασχολείται με οτιδήποτε απασχολεί τον κόσμο απο νομικής απόψεως,, βοηθώντας τον να βρει λύσεις και διέξοδο.
Κατ΄ουσία, λοιπόν, μόνο ευχάριστες και θετικές αναμνήσεις έχω απο συνεργασίες, και ευχαριστώ γιατί όλα αυτά συνέβαλλαν στο σημερινό αποτέλεσμα.Να είμαι κοντά στον κόσμο.


-ΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ?ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΤΕ?


Εδω θα με βρείτε κάθετη και απόλυτη. Η χώρα μας είναι γεμάτη ταλαντουχους ηθοποιούς με όρεξη για δουλεια και εξέλιξη, όπου έχουν αντικατασταθει απο σηριαλ εκτος της δικής μας εθνικότητος και κουλτουρας, με αποτελεσμα οχι μονο την ανεργια αλλα και την αποθάρρυνση των νέων ηθοποιών. Δεν θα παρακολουθούσα ποτέ τούρκικο σήριαλ,είναι κατα της φιλοσοφίας μου.Οταν παρακολουθω τηλεοραση, λατρεύω  τα <<Μυστικά Περάσματα>> στο Channel 9 με τον εξαίρετο δημοσιογράφο και ιστορικό κ .Μπεξη γιατί διαχειρίζεται με άψογη λεπτομερειακή ροή γνώσεων και προσεγγίσεων  θέματα της Αρχαίας Ελλάδας και όχι μόνο, το <<Ευθεως>> του ΣΚΑΙ με τον Κωσταντίνο Μπογδάνο,παρακολουθώ και το κανάλι της Βουλης διότι με ενδιαφέρει πάρα πολύ να ενημερώνομαι για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας και οι ομιλίες των εκλεγμένων ώστε να μπορώ να διαμορφώνω απόψεις και ενστάσεις-αν θες-, το <<Μένουμε Ελλάδα>> στη ΝΕΤ γιατί αγαπώ καθε γωνιά που μυρίζει Ελλάδα και με συγκινούν συναισθηματικά οι εικόνες απο τα υπέροχα μέρη μας, και όποτε θέλω να χαλαρώσω παρακολουθώ Alpha και <<Δέστε τους>>.



-ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΑΣ?


Εγώ σας ευχαριστώ και σας εύχομαι κάθε επιτυχία! Στις επόμενες εκπομπές επιφυλάσσομαι για ακόμα περισσότερη ενημέρωση, πολλά αγαπημένα πρόσωπα απο τα καλλιτεχνικά δρώμενα που ήδη έχουμε συμφωνήσει να μου ανοίξουν την καρδιά τους <<Χωρίς Ρετούς>> και σίγουρα με την πεποίθηση πως το αυθεντικό είναι πάντα το καλύτερο μιας και γίνεται με αγάπη.

athenstvchannels.blogspot.gr

Category: ,

0 σχόλια