STAR:Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ – 3ος κύκλος με νέα πρόσωπα

Unknown | 5/08/2014 01:36:00 π.μ. | 0 σχόλια



Από την Πέμπτη 8 Μαΐου ξεκινάει ο 3ος και τελευταίος κύκλος της αγαπημένης καθημερινής σειράς «Η Προδοσία» με συγκλονιστικές εξελίξεις αλλά και νέα πρόσωπα.

Στον 3ο κύκλο της σειράς, οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με μεγάλες απώλειες, απουσίες και πικρές στιγμές. Ο θάνατος, ο πόνος, ο χωρισμός, σημάδεψαν τα μέλη της οικογένειας Ακάρσου. Ο χρόνος κύλησε και βρισκόμαστε πλέον αρκετά χρόνια μετά την αυτοκτονία του Αλί και το θάνατο της Αϊλίν.

Οι πολιτικές εξελίξεις βρίσκονται στο επίκεντρο. Ο Οσμάν έχει μεγαλώσει και είναι πια μαθητής γυμνασίου και μέλος του σοσιαλιστικού κόμματος. Η ζωή του Οσμάν αλλά και της Τζεμιλέ θα αλλάξει εξαιτίας ενός άντρα, του Αρίφ.

Μετά το θάνατο του Αλί, ο Μετέ αναλαμβάνει την ευθύνη της οικογένειάς του. Από τότε που διαλύθηκε το συγκρότημα του, η ζωή του δεν είχε καλή εξέλιξη, αλλά η εμφάνιση μιας νεαρής κοπέλας, της Αϊτσά, φαίνεται να τα αλλάζει όλα σιγά – σιγά. Η Αϊτσά είναι συμμαθήτρια του Οσμάν και φαίνεται πως και εκείνος είναι ερωτευμένος μαζί της.

Ο Σονέρ ζει μόνιμα στο Λονδίνο. Δεν μπορεί να ξεπεράσει τον θάνατο της Αϊλίν και για ακόμη μια φορά είναι φυλακισμένος στη θλίψη του, ανίκανος να χαρεί τη ζωή και την υπέροχη κόρη του, τη Ντενίζ. Ο Σουλεϊμάν και η Τζεμιλέ προσπαθούν να τον πείσουν να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη και να φροντίσει ο ίδιος τη μικρή Ντενίζ, που τόσο τον χρειάζεται.

Η Μπερίν είναι παντρεμένη με τον Αχμέτ και ζουν ευτυχισμένοι με την κόρη της, Ζεχρά, η οποία αγνοεί πως ο Αχμέτ δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας. Ο Χακάν αποφυλακίζεται μετά την καταδίκη του για την απόπειρα δολοφονίας του πατέρα του. Είναι λυπημένος, απογοητευμένος για την πορεία της ζωής του και νιώθει μοναξιά. Η μόνη του χαρά είναι όταν βλέπει από μακριά την κόρη του, Ζεχρά. Ο Εκρέμ για άλλη μια φορά ανακατεύεται στη ζωή του γιου του αλλά αυτή τη φορά είναι η Ζεχρά, που πληρώνει το τίμημα.

Η Καρολίν  είναι ζευγάρι με τον Εκρέμ και ζει στην έπαυλη του, μαζί με τον γιο της, Μουσταφά. Η μοίρα θα φέρει πάλι την αδίστακτη γυναίκα αντιμέτωπη με την οικογένεια Ακάρσου και δεν θα διστάσει να εκμεταλλευτεί και την περιπέτεια υγείας της μικρής Ζεχρά, για να πετύχει τον σκοπό της. Ο Χακάν θα είναι αυτός, που θα προσπαθήσει να την εμποδίσει αλλά οι προθέσεις του, για άλλη μια φορά, θα παρεξηγηθούν από την Μπερίν.

Ο Σονέρ αποφασίζει να βρει μια γυναίκα για να φροντίζει αποκλειστικά τη Ντενίζ. Την βρίσκει στο πρόσωπο μιας νέας, δυναμικής κοπέλας, της Μπαχάρ. Η Ντενίζ αλλά και ο Σονέρ θα αγαπήσουν την Μπαχάρ, που θα τους αλλάξει τη ζωή.

Η Τζεμιλέ θα νιώσει ξανά την τρυφερότητα και την αγάπη κοντά στον Αρίφ αλλά μέχρι να ζήσουν
το ευτυχές τους τέλος,  θα περάσουν μεγάλες περιπέτειες και δυσκολίες…

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ζεϊνέπ Γκιουνάι Ταν
ΠΑΙΖΟΥΝ: Αϊτσά Μπινγκόλ, Αράς Μπουλούτ Ινεμλί, Γκιουν Κοπέρ,  Γιλντίζ Τσαγκρί Ατικσόι, Μετέ Χορόζογλου, Μινέ Τουγκάι, Μοχάμετ Ουζουνέρ, Βίλμα Έλες, Ρενάν Μπιλέκ , Μεράλ Τσετίνκαγια,  Σαλίχ Μπαντεμτσί, Τολγκά Γκιουλέτς, Ζεϊνό Ερατσάρ, Νιλπερί Σαχινκαγιά, Μεχμέτ Σεζάι Γκιουρχάν

Νέα πρόσωπα

Αρίφ: Τον ρόλο του Αρίφ, του άντρα, που θα επηρεάσει τον Οσμάν και θα αλλάξει τη ζωή της Τζεμιλέ, ερμηνεύει ο Μουχάμετ Ουζουνέρ.

Γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου 1965 στη Σαμψούντα και έχει ύψος 1.85.
Το 2011 πρωταγωνίστησε στην ταινία «Κάποτε στην Ανατολία». Η ταινία ήταν η επίσημη υποψηφιότητα της Τουρκίας για  το βραβείο «Καλύτερης Ξένης Ταινίας» στην 84η Απονομή Όσκαρ το 2012 ενώ κέρδισε το μεγάλο Βραβείο στο Φεστιβάλ Καννών την ίδια χρονιά.



Μπαχάρ: Τον ρόλο της Μπαχάρ, της νέας γυναίκας στη ζωή του Σονέρ, υποδύεται η γοητευτική Μινέ Τουγκάι.

Η Μελέκ Μινέ Τουγκάι, όπως είναι ολόκληρο το όνομα της, γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1978 στο Ικόνιο και έχει ύψος 1.70.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές, όπως το 2007 στο «Benden Baba Olmaz» μαζί με τη Νουρ Φεταόγλου, τη γνωστή «Μαχιντεβράν Σουλτάν» από τη σειρά «Σουλεϊμαν, ο Μεγαλοπρεπής» αλλά και στην ταινία «Killing the shadows» στο πλευρό του Χαλούκ Μπιλγκινέρ, γνωστός στο ελληνικό κοινό από τον ρόλο του Κενάν στην τηλεοπτική σειρά «Εζέλ».
Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Medcezir», η οποία βασίζεται στην αμερικανική παραγωγή της Warner Bros «The O.C.», που είχε προβληθεί από το Star.


Οσμάν:  Στον 3ο κύκλο της σειράς, ο μικρός Εμίρ Μπερκέ Ζιντσιντί, που έκλεψε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του στον ρόλο του Οσμάν, αποχωρεί καθώς ο «Οσμάν» μεγαλώνει και βρίσκεται πια στην εφηβεία. Τον ρόλο του έφηβου Οσμάν θα ερμηνεύσει ο Γκιουν Κοπέρ.

Γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου 1986. Το 2008 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Κρατικό Ωδείο στο Τμήμα Θεάτρου του Mimar Sinan University of Fine Arts στην Κωνσταντινούπολη.

Το 2012 έλαβε μέρος στην ταινία «Αγάπη και Επανάσταση» και κέρδισε το βραβείο «Πολλά Υποσχόμενου Νέου Ηθοποιού» στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Άγκυρας αλλά και το βραβείο «Καλύτερου Ηθοποιού» στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ         Κινηματογράφου της Κωνσταντινούπολης.


Ντενίζ: Στο ρόλο της Ντενίζ, της κόρης της Αϊλίν και του Σονέρ, θα δούμε τη μικρή Νίσα Μελί.  Η μικρούλα, που γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 2006, θα κατακτήσει τις καρδιές του κοινού, θα συγκινήσει αλλά και θα χαρίσει στιγμές γέλιου με το κέφι και τις απίστευτες σκανταλιές της.


Ζεχρά: Το ρόλο της Ζεχρά, της κόρης της Μπερίν και του Χακάν, θα υποδυθεί η Μίνα Νουρ Καϊμάς.  Αυτή την εποχή υποδύεται τη Νεργκισάχ Σουλτάν στον 4ο κύκλο της σειράς «Σουλεϊμαν, ο Μεγαλοπρεπής

«Η προδοσία» αυξάνει συνεχώς το μερίδιο τηλεθέασης σημειώνοντας τον Απρίλιο το ποσοστό 19,3% στο σύνολο του κοινού. Ιδιαίτερα υψηλά καταγράφονται και τα νούμερα τηλεθέασης στα γυναικεία κοινά, με ποσοστό 25,4%.

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Μηνιαία μερίδια τηλεθέασης

Selected date(s): 16.09.2013 - 30.04.2014;

SHR % SHR %
Channel Description (grouped) Month\Target Total Individuals Women
STAR Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ September 12,3 16,0
October 12,1 15,9
November 12,7 16,4
December 15,4 19,6
January 15,6 19,9
February 16,6 21,8
March 18,0 23,0
April 19,3 25,4


Μηνιαία μερίδια τηλεθέασης
Κοινό: Σύνολο

Στη ζώνη (18:40 – 19:40) για τον Απρίλιο, «Η Προδοσία» παραμένει στη 2η θέση.

ΖΩΝΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 18:40-19:40 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΕΡΙΔΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΣΤΑΘΜΩΝ

  Channel\Target Total Individuals Women
Work week 18:40-19:39 April ANTENNA 25,6 30,5
STAR 18,7 24,5
ALPHA 13,5 11,6
MEGA 12,7 12,6
SKAI 8,2 6,6
EDT 3,9 2,5


Περίοδος: Απρίλιος 2014
Κοινό: Σύνολο



ΠΗΓΗ: Nielsen Audience Measurement

Category:

0 σχόλια