SMS NEWS 21/12/2012

Unknown | 12/21/2012 01:28:00 π.μ. | 0 σχόλια



 @  Ρεκόρ τηλεθέασης ευρωπαϊκών προδιαγραφών καταγράφει η ΕΤ3. Με μέσο όρο τηλεθέασης 3,6%, υψηλότερο και από της ΕΤ1 που δεν ξεπερνά το 2,4% το κανάλι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, συγκαταλέγεται στους πιο επιτυχημένους περιφερειακούς σταθμούς της Ευρώπης.

@ Με καινούρια τούρκικη σειρά θα εγκαινιάσει το 2013 το Μεγάλο κανάλι, καθώς μετά το τέλος της "Σιλά" στις 18 Ιανουαρίου, ο σταθμός προγραμματίζει την αμέσως ερχόμενη Δευτέρα 21 του μήνα, την ίδια ώρα προβολής με τη "Σιλά", την πρόσφατη παραγωγή "Ποιο είναι το λάθος της Φατμαγκούλ" χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει αυτός ο τίτλος. Πρωταγωνίστρια της σειράς η Μπερέν Σάατ, γνωστή μας από τον "Πειρασμό" στον ΑΝΤ1.


@  Η Nova, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των υπηρεσιών που προσφέρει σε επαγγελματίες, καλωσορίζει τη συνεργασία με το Holiday Inn, που σκοπό έχει να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία φιλοξενίας για τους πελάτες του, αφού πλέον οι ένοικοι του ξενοδοχείου θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες ιδιωτικής θέασης της Nova.

@   Και την εβδομάδα 10 έως 16 Δεκεμβρίου, ο ΑΝΤ1 διατηρήθηκε στην κορυφή του κοινού 15-44, με 18,8% έναντι 18,25 του Mega, το οποίο ωστόσο «έκλεισε» σε ένα βαθμό την ψαλίδα, σε σχέση με παλαιότερες μετρήσεις. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Alpha, που με τη σειρά του εξακολουθεί να κερδίζει έδαφος από το Star, που έμεινε στην τέταρτη θέση, με μερίδιο 13,4%.

@   Απορία προκαλούν τα σενάρια που διακινούνται εσχάτως, και μάλιστα στη μέση της τηλεοπτικής σεζόν, κάνοντας λόγο για αντικατάσταση της Όλγας Τρέμη και του Νίκου Στραβελάκη από τα δελτία ειδήσεων του Mega του χρόνου! Ποιους εξυπηρετεί η συγκεκριμένη συζήτηση, η οποία ενίοτε διανθίζεται με τα ονόματα της Σίας Κοσιώνη και της Μαρίας Σαράφογλου, ως τις πιθανότερες περιπτώσεις παρουσιαστριών για να τους διαδεχθούν;

Η Ράνια Θρασκιά φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Αιμίλιου Λιάτσου για να μετακομίσει στην ΕΡΤ, και να αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής που θα απευθύνεται πρωτίστως στο γυναικείο κοινό.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ραδιομέγαρο μάλιστα, το τελευταίο διάστημα η γνωστή δημοσιογράφος έχει επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της κρατικής τηλεόρασης, προκειμένου να συναντηθεί με τον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ, και να συζητήσει με τον Αιμίλιο Λιάτσο τις προοπτικές που υπάρχουν για να επισημοποιηθεί μια τέτοια συνεργασία.

Μπορεί μετά την μετακίνηση της Ελεονώρας Μελέτη η πρωινή ζώνη του καναλιού της Κηφισιάς να έσβησε,
 τώρα όμως το κανάλι ετοιμάζεται να ξαναμπεί δυνατά στο παιχνίδι. Ο σταθμός έχει κάνει πρόταση σε όλα τα πρόσωπα του,  να καταθέσουν την δική τους ιδέα και ασφαλώς θα κερδίσει η καλύτερη. Ωστόσο οι φήμες περί μετακίνησης του Φώτη και της Μαρίας στην πρωινή ζώνη δεν ευσταθούν.

Category: , , , , , , ,

0 σχόλια