ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

Unknown | 12/21/2012 02:18:00 π.μ. | 0 σχόλια



 Την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου, στο στούντιο θα βρίσκεται η Άννα Βίσση, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις της. Θα τραγουδήσει ζωντανά με την ορχήστρα της, αλλά και συντροφιά με την παιδική χορωδία της Κιβωτού του Κόσμου.

Την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, έγινε εγγραφή της εορταστικής εκπομπής, που θα προβληθεί την ημέρα των Χριστουγέννων, με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά να υποδέχονται για πρώτη φορά στο στούντιο τους την απόλυτη ελληνίδα σταρ η οποία τους τραγουδά “Καλά Χριστούγεννα”.
Το κλίμα ανάμεσα στην Αννα και τους συντελεστές της εκπομπής ήταν από την πρώτη στιγμή πολύ φιλικό. Η εκπομπή είναι εξ’ολοκλήρου αφιερωμένη στην Ελληνίδα σταρ και περιλαμβάνει μια απολαυστική συνέντευξη που παραχώρησε στο ζευγάρι των παρουσιαστών αλλά και πολλή μουσική. Η Αννα ερμήνευσε τα αγαπημένα της τραγούδια ενώ υπήρχε και εκπροσώπηση από το fan club της.

Δυστυχώς η Φαίη δεν μπόρεσε να κινηθεί άνετα στο πλατό την ημέρα της εγγραφής της εκπομπής, καθώς το περασμένο Σαββατοκύριακο είχε ένα ατύχημα μετά τη πτώση της, στα Τρίκαλα Κορινθίας και έτσι το πόδι της ήταν στο γύψο. Το ξαφνικό ατύχημα της Φαίης ίσως να μην επιτρέψει στην οικογένεια Λιάγκα να ταξιδέψει τελικά στη Βόρεια Ελλάδα, όπως αρχικά προγραμμάτιζε, προκειμένου να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα παραδοσιακά με τους γονείς της παρουσιάστριας.
 

Category:

0 σχόλια