E TV :ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΙΣ 5 & 6 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ!

Unknown | 7/04/2014 05:45:00 μ.μ. | 0 σχόλια



Μετά από ένα άκρως πετυχημένο ξεκίνημα καλοκαιρινών εμφανίσεων στην Θεσσαλονίκη, σειρά έχει ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο στις 5 & 6 Ιουλίου για την εκπομπή ‘’ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ’’ και τον Μένιο Φουρθιώτη στο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων, την Μύκονο, για να μας βρει ο Ιούλιος με την πιο ανεβασμένη και καλοκαιρινή διάθεση.

Σε μια πλέον πετυχημένη συνταγή που έχει καταφέρει να προσελκύσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, δείχνοντας τα ποσοστά τηλεθέασης ολοένα και να ανεβαίνουν, οι τηλεθεατές του E TV θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο ‘’αποκαλυπτικά ’’ μεσημέρια στις 5 & 6 Ιουλίου και ώρα 14.55 μ.μ. στην καρδιά του Ελληνικού καλοκαιριού, την Μύκονο, το διάσημο νησί που αποτελεί πόλο έλξης για τους νέους ως σύμβολο της ελληνικής διασκέδασης αλλά και για τους ξένους επισκέπτες χάρη στα μαγευτικά τοπία και τους ειδυλλιακούς προορισμούς.

Αποκλειστικά θέματα που θα προκαλέσουν τις εντυπώσεις, συνεντεύξεις που θα συζητηθούν, πολλοί λαμπεροί καλεσμένοι - έκπληξη και καλλιτεχνικά σχήματα που θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Μην χάσετε την εκπομπή ‘’ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ’’ με τον Μένιο Φουρθιώτη ζωντανά από την Μύκονο στις 5 & 6 Ιουλίου στις 14.55 μ.μ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ:
https://www.youtube.com/watch?v=gnhZ9RwnYr4

Category:

0 σχόλια