Νέοι ήρωες στην παρέα της Starland

Unknown | 7/04/2014 05:59:00 μ.μ. | 0 σχόλια



Νέοι ήρωες έρχονται να προστεθούν τον Ιούλιο στο πολύχρωμο παζλ της Starland, της αγαπημένης τηλεοπτικής ζώνης μικρών και μεγάλων παιδιών.

POP PIXIE

Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων ιταλικής παραγωγής 2012
Πρεμιέρα Κυριακή 6 Ιουλίου
και κάθε Κυριακή  στις 07:35

Σε μια ήσυχη και απομονωμένη γωνιά ενός μαγικού σύμπαντος υπάρχει ένας μικροσκοπικός κόσμος, που κατοικείται από ξωτικά, καλικατζαράκια, ζώα που μιλάνε... και κυρίως... από Πίξις! Στην «Πιξούπολη», που είναι ο τόπος διαμονής τους, τα Πίξις κάνουν την κάθε τους μέρα φανταστική, χάρη στην απίστευτη μαγεία των μαγικών Ποπ, τους μοναδικούς καρπούς του Δέντρου της Ζωής. Όταν ένα Πίξι ανακαλύπτει το ταλέντο του και το χρησιμοποιεί για καλό σκοπό, παίρνει ένα Ποπ και γίνεται... Ποπ Πίξι! Η Πιξούπολη είναι χτισμένη ανάμεσα στα δέντρα και διαθέτει κτίρια, μαγαζιά, σπίτια, σχολεία, πλατείες και ένα μεγάλο πάρκο. Είναι σαν μια οποιαδήποτε ανθρώπινη πόλη με τη διαφορά ότι τα πάντα  στολίζονται από μια …πινελιά μαγείας, που τα κάνει μοναδικά! Μέσα από τις καθημερινές ιστορίες των βασικών μας χαρακτήρων... της Λόκετ, της Αμόρε, της Τσάτα, του Φίξιτ, της Τσέρι, της Παμ, του Πλάστο, του Μόρφο, του Μαρτίνο και της Κάραμελ, θα ανακαλύψουμε τα μυστικά της Πιξούπολης και των συναρπαστικών της κατοίκων.

Δείτε το τρέιλερ της νέας παιδικής σειράς «Pop Pixie» εδώ:  http://youtu.be/kIL6An7xWU4

SALLY BOLLYWOOD

Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων γαλλικής, αυστραλιανής και ινδικής συμπαραγωγής 2010
Πρεμιέρα Δευτέρα 14 Ιουλίου
και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10:45

Η Σάλι Μπόλιγουντ είναι ένα 12-χρονο κορίτσι ινδικής καταγωγής, που διαθέτει ένα ιδιαίτερο ταλέντο στην έρευνα και την εξεύρεση λύσεων σε υποθέσεις, που απασχολούν τους συμμαθητές της. Μαζί με τoν κολλητό της φίλο, τον Ντούι, ιδρύουν μια εταιρεία ερευνών, που την ονομάζουν “S.B.I.”, δηλαδή, “Sally Bollywood Investigation”, στα πρότυπα φυσικά του F.B.I!
H Σάλι γνωρίζει καλά ότι τα παιδιά της ηλικίας της αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα και συνήθως δεν έχουν κανέναν να τους τα λύσει. Έτσι, το “S.B.I,” αναλαμβάνει δράση σε όλες τις παιδικές χαρές της «Μικρής Βομβάης» και βρίσκεται διαρκώς δίπλα στους συνομήλικούς φίλους του. Σε λίγο καιρό, όλα τα παιδιά της περιοχής ξέρουν πού να απευθυνθούν.
Το υπόγειο της Σάλι μετατρέπεται σε «αρχηγείο» της S.B.I. και τα δύο παιδιά σχηματίζουν ένα αχτύπητο δίδυμο. Το αναλυτικό μυαλό και τα φοβερά αξεσουάρ του Ντούι, σε συνδυασμό με τις ικανότητες της Σάλι στην έρευνα και στην ινδική πολεμική τέχνη του «Καλαριπαγιάτ», επιτρέπουν στο “S.B.I.” να λύνει τα πιο πολύπλοκα μυστήρια μέσα σε μόλις 48 ώρες. Με εγγυημένα αποτελέσματα!


Category:

0 σχόλια