EXTRA 3 :Πρεμιέρα για τη Ζούγκλα

Unknown | 10/03/2013 04:22:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Η εκπομπή «Ζούγκλα» επιστρέφει την Πέμπτη στις οθόνες σας. Στις 23.30 το βράδυ ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος υποδέχεται τους προσκεκλημένους και παρουσιάζει όλες τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής που απασχολεί την επικαιρότητα αλλά και την 2,5 ωρών συνομιλία-ντοκουμέντο μεταξύ του Άκη Τσοχατζόπουλου και του Γιάννη Σμπώκου.

Πρόκειται για μία μοναδική επιτυχία καθώς όλοι οι απίστευτοι διάλογοι έφτασαν στα χέρια της δημοσιογραφικής ομάδας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου μέσω των οποίων αποκαλύπτεται όλο το παιχνίδι για τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων και τα πρόσωπα που μπαίνουν στο κάδρο του σκανδάλου.

Η αντίστροφη μέτρηση για την ετυμηγορία των δικαστών στην πολύκροτη δίκη έχει ξεκινήσει. Τα πρώτα ηχητικά ντοκουμέντα των συνομιλιών μεταξύ Άκη και Σμπώκου ήδη δημοσιεύτηκαν στο zougla.gr και πλέον το ρεπορτάζ για την υπόθεση θα ξεδιπλωθεί σε όλα τα επίπεδα στην τηλεοπτική «Ζούγκλα» και τον «Κίτρινο Τύπο». 


 Παρακολουθήστε στις 23.30 την εκπομπή «Ζούγκλα» από το EXTRA 3 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μέσω του OTETV σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα η εκπομπή θα μεταδίδεται ζωντανά στην τηλεόραση της Ζούγκλας.

Κατά τη διάρκειά της έχετε τη δυνατότητα να αποστέλετε e-mail: kitrinostypos@zougla.gr εάν θέλετε η άποψη, το σχόλιο ή η καταγγελία σας να φτάσουν στο στούντιο.

Τη Δευτέρα ξεκινά και ο «Κίτρινος Τύπος».

http://www.zougla.gr

Category:

0 σχόλια