SMS NEWS 05/08/2013

Unknown | 8/05/2013 04:56:00 π.μ. | 0 σχόλια


 @ Στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα παρακολουθήσουμε τα δύο επιτυχημένα σόου "Dancing with the stars" και "Your face sounds familiar" με παρουσιάστριες και πάλι τις Ζέτα Μακρυπούλια και Μαρία Μπεκατώρου, αλλά με ολοκαίνουργιους παίκτες και κάποιες διαφοροποιήσεις στις κριτικές επιτροπές.

@ H ώρα του FthisTv και φυσικά της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι πλέον κατειλημμένη αφού οι απόλυτοι κυρίαρχοι του πρωινού έρχονται στον Αντ1.
Η παρουσιάστρια έχει συνεργασία με τον Αντ1 χωρίς συμβόλαιο και μάλιστα με προφορική συμφωνία. Αν τελικά συνεχίσει στον Αντ1 με την εκπομπή της θα χρειαστεί αναγκαστικά να αλλάξει ώρα και να μεταφερθεί ή στην απογευματινή ζώνη ή στην prime time. Αυτή η μετακίνηση θα είναι και η τέταρτη.

@ Μπορέι να έφυγε αλλά ... και να ξαναγυρίσει! Ο λόγος για τον Θοδωρή Δρακάκη που ακούγεται οτι θα παρουσιάζει το σύντομο νυχτερινό δελτίο των 12.
Όσον αφορά στην κεντρική ομάδα του δελτίου των 8, έκλεισε οριστικά.
Η Κάτια Μακρή, ο Γιώργος Κουβαράς, Κ. Στούπας, Σταύρος Λυγερός.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα έχει ραντεβού δυο φορές την εβδομάδα για κεντρικό σχολιασμό με τη Μάρα Ζαχαρέα, ενώ η εκπομπή του θα προβάλλεται ή Δευτέρα ή Πέμπτη βράδυ.

@ Ο Αντ1 λοιπόν από τη νέα σεζόν θέλει να χτυπήσει κορυφή με κάθε μέσο.
Έτσι λοιπόν εκτός από χορό στο Dancing 4 φυσικά θα έχουμε και πολύ τραγούδι. Το κανάλι αυτή την περίοδο αποφάσισε να εντάξει στο δυναμικό του το show τραγουδιού The Voice το οποίο σαρώνει στο εξωτερικό. Πρόκειται για ένα show στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι τραγουδούν χωρίς να τους βλέπει η κριτική επιτροπή, με μόνο όπλο τη φωνή τους
Οι υπεύθυνοι του σταθμού έχουν ξεκινήσει ήδη να αναζητούν τους χώρους που θα στηθούν τα δύο πλατό. Το Dancing θα βγαίνει κλασικά Κυριακή βράδυ, ενώ το νέο show προορίζεται για Παρασκευή!

 @ Μία σπουδαία τηλεοπτική συνύπαρξη θα έχουμε την χαρά να δούμε στους δέκτες μας από το φθινόπωρο. Πριν λίγες μέρες ο Γιάννης Μπέζος και η Κάτια Δανδουλάκη “έδωσαν τα χέρια” με τους ιθύνοντες του Mega για τη νέα φιλόδοξη κωμική σειρά του σταθμού που θα φέρει την υπογραφή του έμπειρου διδύμου Ρίσβα- Σακαλή, ενώ στη σκηνοθεσία θα βρίσκεται ο άξιος και μόνιμος συνεργάτης τα τελευταία χρόνια του ηθοποιού Ανδρέας Μορφονιού.
Το σήριαλ θα έχει τον τίτλο «Το σπίτι της Έμμας» και όπως είναι λογικό με τέτοιο δυνατό καστ, αναμένουμε τα καλύτερα…

@ Μεγάλες αλλαγές προμηνύονται από το φθινόπωρο στον ΑΝΤ1. Ο ερχομός της Φαίης και του Γιώργου στο Μαρούσι είναι μόνο η αρχή, καθώς οι ιθύνοντες του καναλιού ετοιμάζουν πολλά για τη βραδινή ζώνη.
Με το ενδεχόμενο ο Γιώργος Λιάγκας να αναλάβει και βραδινή εκπομπή, αλλά και με τα νέα προγράμματα που σχεδιάζει το κανάλι, ένα ερωτηματικό μπαίνει στο τι πρόκειται να συμβεί με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την εκπομπή του «Βράδυ»...

Category: , , ,

0 σχόλια