O ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GANGNAM STYLE KAI ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ HERO-ΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑΓΚΟΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ATHENS TV CHANNELS.

Unknown | 2/08/2013 02:11:00 μ.μ. | 2 σχόλια





  Ο πολύ αγαπημένος και ταλαντούχος  δημιουργός και  ερμηνευτής της Ελληνικής εκδοχής του 'GANGNAM STYLE ' αλλα και παρουσιαστής της πιο ανατρεπτικής ψυχαγωγικής εκπομπής στην τηλεόραση ΓΙΑΓΚΟΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ μιλάει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ATHENS TV CHANNELS ...

-ΕΠΙΜΕΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''HERO-ΠΑΙΔΕΣ'' ,ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΉ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΌ 23 ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ HIGH TV .ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ''HERO-ΠΑΙΔΕΣ'' ?
-  Οι hero-παίδες ειναι μια πλατφόρμα αντιπροπαγανδοποιησης της τηλεοπτικής πραγματικότητας. Χρησιμοποιούν το τηλεοπτικό μηχανισμό που αλοιώνει συνειδησεις, για να τις αφυπνησουν να αναδειξουν τις αδικίες και να ντύσουν με γέλιο που τόσο λείπει τη καθημερινότητα μας. Ξεκίνησαν πρίν 4 χρόνια απο το τηλεάστυ και πλέον παίζονται σε 20 τοπικές τηλεοπτικές στέγες. Η παρέα των hero-παίδων ξεκίνησε γυρίζοντας ταινίες και δεθηκε απο τις περιπέτειες που έζησε και πλέον δεν τη σταματά τίποτα..

- ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ  .ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΣ EXEI ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΕΡΓΟΥ ?ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ή ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙ  ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΑΤΕ ?
- Ο Αριστοτέλης έλεγε πως ο άπολις είτε ειναι κατώτερος απο άνθρωπος είτε ανώτερος απο το Θεό, ειναι λάθος να αδιαφορούμε για τη πολιτική διοτι αφήνουμε άλλους να αποφασίζουν για μάς χωρίς εμάς, η τηλεόραση σου επιτρέπει να σε γνωρίσει ο κόσμος και να νιώσει ποιον στηρίζει απο το να σταυρώσει ενα άψυχο όνομα επειδη κάποιος του το είπε και μάλιστα χωρις να χρειαστει να ξεπουλησεις τη συνειδηση σου σε συμφέροντα ή οικογενειοκρατίες φέρνοντας το ίδιο αποτέλεσμα με τους επαγγελματίες πολιτικους.
  Σαφώς και θα διάλεγα τη πολιτική γιατι το ενα ειναι το όχημα και το άλλο ο προορισμός, μονο μεσω της πολιτικής μπορει να σου δωθεί η δυναμη να αλλαξεις τις ζωες των ανθρωπων και ειδικότερα της προδομένης γενιάς μας.

- Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ .ΘΑ ΑΦΗΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ?
- Δύσκολα θα άφηνα τη Πάτρα, δεν την άφησα για Προτάσεις σε Αμερική και hollywood για να το κάνω πρέπει να είναι πολυ πειστική η πρόταση και να κάνει περισσότερο καλό στους αλλους ωστε να λειτουργησει η συνειδηση ιεραρχικα.

-ΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΊΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ TV ?
- Tv δε προλαβαινω να δω,ευτυχως..

- ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΟΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ''ΓΙΑΓΚΟΝΑΝ '' ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ''GANGΝΑΜ STYLE ''  .ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΑΣ ?
 -  Το μυστικο της επιτυχίας ειναι να δουλεύεις δεκαπλάσια αποσο χρειζεται για να πετυχεις το αποτέλεσμα που θέλεις, να έχεις πραγματικούς φίλους και άσβεστο πάθος στο στόχο σου. Πάντα το άλμα πρέπει να είναι μεγαλυτερο απο τη φθορά, ετσι πρίν περάσει η μόδα σε ότι χτίζεις πρεπει να εχεις σπείρει ήδη και να περιμένεις να ανθίσει ο σπόρος.

- ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ .ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ .ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΑΠΌ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ?
-  Έχετε δεί μόνο τη κορυφή του παγόβουνου, μην αποκαλύπτεις τα ονειρά σου γιατι χάνουν τη δυναμη της φωτιάς τους. Αναμείνατε συντομα νέο χτύπημα..stay tuned!










Category: ,

2 σχόλια:

  1. Ti mera kai ora paizei i ekpompi tou sto High?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eπειδη ο προγραμματισμος του καναλιου δεν ειναι ιδιαιτερα σαφης η εκπομπη μεταδιδεται συνηθως μετα τις 12:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή