SMS NEWS 20/03/2013

Unknown | 3/20/2013 01:46:00 π.μ. | 0 σχόλια



@  Χλιαρά ποσοστά τηλεθέασης σημείωσε η πρεμιέρα της εκπομπής "Sold out" με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ 1. Ούτε η περιέργεια για το νέο τηλεοπτικό προϊόν ούτε η παρουσία της Άννας Βίσση στάθηκαν ικανά για να κάνει το "μπαμ" στους πίνακες τηλεθέασης η εκπομπή. Στο σύνολο συγκέντρωσε περίπου το 18% των τηλεθεατών. Το υψηλότερο ποσοστό ήταν το 22,2% στο διάστημα 21:45-22:00.
Από τις 10 όμως που ξεκίνησε η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, ο Παπαδάκης προσγειώθηκε απότομα κοντά στο 13%-14%, ενώ το "Στην υγειά μας" εκτοξεύτηκε στο 23,9%.

@ Τέλος Απριλίου θα αποχωρήσει σύμφωνα με πληροφορίες από το πρωινό του ΑΝΤ1 η Σταματίνα Τσιμτσιλή για να γεννήσει. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα αντικατασταθεί ή αν θα ολοκληρωθεί πρόωρα η εκπομπή, ωστόσο από τη νέα σεζόν αναμένεται να είναι απο τα ισχυρά χαρτιά του καναλιού".

@ Απομακρύνεται το ενδεχόμενο επιστροφής της Μπήλιως Τσουκαλά στο καθημερινό πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης. Οι καθυστερήσεις στο θέμα των συμβασιούχων οδηγούν την διοίκηση να κάνει εναλλακτικές σκέψεις για την απογευματινή ζώνη 16:00 - 18:00

@ Το διάστημα 4 με 10 Μαρτίου το MEGA σημείωσε ποσοστό 20,4% και ο ΑΝΤ1 17%. Ακόμα, 15,2% είχε ο ALPHA, 9,8% το STAR, 9,4% o ΣΚΑΪ. Η ΝΕΤ στο 5,%, ενώ ΕΤ3 και ΕΤ1 είχαν 3,6% και 2,4% αντίστοιχα.

@ Στον Alpha θα παραμείνει για ακόμη έναν χρόνο η Βίκυ Χατζηβασιλείου.Με διαδικασίες-εξπρές αι και μάλιστα πολύ πριν λήξει η σεζόν, το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου της παρουσιάστριας έληξε αισίως και για τις δυο πλευρές.  Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και το μόνο που υπολείπεται είναι οι υπογραφές που θα επισφραγίσουν τη συνέχιση της συνεργασίας.

@ Πολλά και ηχηρά ονόματα αναμένεται να βρεθούν στην κριτική επιτροπή της νέας εκπομπής του Αντ1,  «Ηρωες ανάμεσα μας» που θα παρουσιάσει ο Σάκης Ρουβάς. Σύμφωνα με την Real news ακόμη και η ποιήτρια  Κική Δημουλά θα λάβει μέρος στην νέα αυτή προσπάθεια.
Επίσης θα δούμε τους: Δημήτρης Τριχόπουλος, καθηγητής Επιδημιολογίας, ο σκηνοθέτης Σπύρος Ευαγγελάτος, η ψυχολόγος Φωτεινή Τσαλίκογλου και ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Σε ρόλο συντονίστριας θα δούμε την Μαρία Χούκλη.
@ Στα δικαστήρια θα διεξαχθεί ο «τελικός» των περιπετειών του Master Chef καθώς οι απλήρωτοι τεχνικοί αποφάσισαν να κλιμακώσουν τον αγώνα τους διά της νομικής οδού.
Σύμφωνα με τη real, μετά την κατάθεση αγωγής κατά του Στούντιο ΑΤΑ, η οποία θα εκδικαστεί στις 17 Σεπτεμβρίου, ομάδα 12 καμεραμάν και ηχοληπτών προέβη σε κατάσχεση εις χείρας τρίτου κατά της εταιρείας παραγωγής, κάτι που σημαίνει πως οποιαδήποτε έσοδα υπάρξουν στο εξής από πληρωμές του Mega, θα δεσμευτούν για την αποπληρωμή των δικών τους δεδουλευμένων. Το κανάλι, από την πλευρά του, με ανακοίνωση που εξέδωσε επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα, εκφράζοντας ευχαριστίες στους συντελεστές του προγράμματος για την έως τώρα στήριξή τους, ενώ ανέφερε ότι γίνονται επαφές ώστε να λυθούν τα οικονομικά προβλήματα.

Category: , , , , ,

0 σχόλια