Weekend Movies στον Ant1!

Unknown | 2/23/2013 12:54:00 π.μ. | 0 σχόλια



Κάθε Σαββατοκύριακο οι μεγαλύτεροι stars του παγκόσμιου κινηματογράφου σας δίνουν ραντεβού στον ΑΝΤ1!
Τομ Κρουζ, Μπραντ Πιτ, Τζούλια Ρόμπερτς, Μπεν Άφλεκ, Σάμιουελ Τζάκσον, Μπάρμπαρα Στράιζαντ, Ντάστιν Χόφμαν, Σαρλίζ Θερόν, Έντουαρ Νόρτον, Μπεν Στίλερ, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Τζέσικα Άλμπα, Ζαν Ρενό, Εντ Χάρις, Κέιτ Χάντσον, Μάθιου Μακόναχι, Τζιμ Κάρεϊ, Νάταλι Πόρτμαν, Σκάρλετ Γιόχανσον, Κριστίν Σκοτ Τόμας, Γιον Βόιτ, Μέγκαν Φοξ, Όουεν Γουίλσον, Ντένις Κουέιντ, Σιένα Μίλερ… και πολλοί ακόμα μεγάλοι πρωταγωνιστές σας δίνουν ραντεβού στον ΑΝΤ1!
Από το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου κάθε Σαββατοκύριακο στις 21:00 αξεπέραστες ερμηνείες, τα κορυφαία Blockbusters και Α’ τηλεοπτικές προβολές, παίζουν στον ΑΝΤ1!
ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00
G.I.JOE: Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΠΡΑ
(G.I.JOE: THE RISE OF THE COBRA)
Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής 2009
Διάρκεια:105’
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Στίβεν Σόμερς
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ντένις Κουέιντ, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Σιένα Μίλερ, Κρίστοφερ Έκλστον
Η επίλεκτη ομάδα κομάντος των G.I. JOE (Global Integrated Joint Operating Entity), με αρχηγό τον Ντιούκ, μάχεται ενάντια στη διαβολική τρομοκρατική οργάνωση ‘Cobra’, η οποία υπό την καθοδήγηση του Σκοτσέζου εμπόρου όπλων Ντέστρο, απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο.
ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00
~Α’ΠΡΟΒΟΛΗ~
ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (LITTLE FOCKERS)
Κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής του 2010
Διάρκεια:90’
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πολ Γουέιτζ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Μπεν Στίλερ, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Τζέσικα Άλμπα, Όουεν Γουίλσον, Μπάρμπαρα Στράιζαντ, Ντάστιν Χόφμαν
O Γκρεγκ, βρίσκεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπος με τον πεθερό του, Τζακ, με τον οποίο η σχέση τους βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί. Στην οικογένεια των Φώκερς, τώρα  υπάρχουν και τα δίδυμα παιδιά του ζευγαριού και ο Γκρεγκ θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πάτερ φαμίλια και να λάβει επιτέλους το χρίσμα της διαδοχής στην ιεραρχία της οικογένειας. Οι σχέσεις, όμως, γαμπρού και πεθερού οδηγούνται στα άκρα, όταν ο Γκρεγκ βρίσκει και δεύτερη δουλειά σε μια φαρμακευτική εταιρεία και πρέπει να εντυπωσιάσει τη σέξι προϊσταμένη του, να χειριστεί τη διευθύντρια του σχολείου στο οποίο θέλει να γράψει τα δίδυμα και να βγάλει άκρη με τον ιδιόρρυθμο κατασκευαστή που έχει αναλάβει την ανακαίνιση του σπιτιού του. Τότε, επανέρχεται στο προσκήνιο και ο ερωτοχτυπημένος πρώην της Παμ (της γυναίκας του Γκρεγκ), που την πολιορκεί. Όλα αυτά φυσικά συμβαίνουν κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Τζακ, που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Η σύγκρουση πεθερού – γαμπρού για άλλη μια φορά θα είναι αναπόφευκτη….
 www.tvnea.tk

Category:

0 σχόλια