ANT1 : Χούκλη - Ρουβάς για το Ήρωες;

Unknown | 2/23/2013 01:23:00 π.μ. | 0 σχόλια



Ένα νέο project ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για να αναδείξει εκείνους τους ανθρώπους, που κοίταξαν δίπλα τους, έβαλαν μπροστά την ψυχή τους και πρόσφεραν ό,τι μπορούσαν, χωρίς να ζητήσουν απολύτως τίποτα ως αντάλλαγμα.
Το project αυτό αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μετά το Πάσχα και οι προετοιμασίες ξεκινούν. Θα προβληθούν πέντε επεισόδια με τίτλο " Ήρωες ανάμεσά μας".
Κάθε επεισόδιο θα προβάλλει τις ιστορίες δύο ηρώων. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του enikos.gr, ο Σάκης Ρουβάς, θα είναι εκείνος που θα παρουσιάσει το οδοιπορικό και το έργο αυτών των 10 ηρώων.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται σε συζητήσεις και είναι πολύ κοντά στη συμφωνία, η οποία αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.
Παράλληλα, θα υπάρξει και μια κριτική επιτροπή, η οποία θα απαρτίζεται απο ανθρώπους, που είναι ευρέως αποδεκτοί στο χώρο τους. Θα προέρχονται απο τον χώρο της επιστήμης, των τεχνών και των γραμμάτων.Η επιτροπή αυτή βρίσκεται στο στάδιο της στελέχωσης και τίποτα δεν είναι ανακοινώσιμο.
Η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη θα είναι η συντονίστρια της επιτροπής αυτής. Ενδέχεται, όμως, να έχει και κάποιο άλλο ρόλο, στην επιτροπή.
To project αυτό θα κλείσει με μια τιμιτική εκδήλωση για αυτούς τους 10 ήρωες.
 http://www.enikos.gr

Category:

0 σχόλια