ANT1 : 3 YΠΟΨΗΦΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΑ 'OSCAR ΤΩΝ ΤΡΕΙΛΕΡ'- VIDEO.

Unknown | 2/08/2013 01:52:00 π.μ. | 0 σχόλια


Μια σπουδαία διάκριση απέσπασε πρόσφατα το Τμήμα Δημιουργικού του ΑΝΤ1 Antenna Creative Services,που επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο το υψηλό επιπεδο της δουλειάς που πραγματοποιείται στον συγκεκριμένο τομέα.
 Πιο συγκεκριμένα και οι 3 συμμετοχές που κατατέθηκαν στο πλαίσιο των PromaxBDA Europe Awards 2013 μπήκαν στις short lists των αντίστοιχων κατηγοριών και έτσι στις 12 Μαρτίου στο Παρίσι θα διαγωνιστούν για την κορυφαία διάκριση.
Το πρώτο υποψήφιο spot αφορά το δελτίο ειδήσεων του σταθμού στην κατηγορία του πρωτοτύπου σεναρίου ,το δευτερο στην κατηγορία καλύτερου μοντάζ για το promo του sunday movies και τέλος το run away project στην κατηγορία καλύτερου spot χαμηλού κόστους .
Το Τμήμα Αntenna Creative Services δημιουργήθηκε τον τελευταίο χρόνο  με στόχο την παροχή κάθε είδους δημιουργικών υπηρεσιών για τον Antenna ΤV, αλλά και τις άλλες εταιρίες του Ομίλου ANTENNA.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο χρόνο και άλλα έργα τoυ Antenna Creative Services είχαν αποσπάσει διακρίσεις ως Hot Spots στην PROMAX/DBA. Μεταξύ αυτών, η τηλεοπτική καμπάνια των ειδήσεων του ΑΝΤ1  με μήνυμα: «Αυτή είναι η δική μας αποστολή» και η καμπάνια για το Sunday Movies.

H PROMAX/BDA (Promotion & Marketing Executives / Broadcast Design Association) αποτελεί έναν οργανισμό στον οποίο συμμετέχουν περισσότερες από 10.000 επιχειρήσεις και ιδιώτες, συμπεριλαμβανομένων όλων των κορυφαίων  εταιριών ΜΜΕ, υπηρεσιών marketing,ερευνών αγοράς, στρατηγικής,  δημιουργικών υπηρεσιών και παροχής τεχνολογίας. Τα μέλη της ξεπερνούν τις 40.000 σε περισσότερες από 65 χώρες σε όλο τον κόσμο .Στο πλαίσιο των PromaxBDA Europe Awards 2013 υποβάλλονται  κάθε χρόνο χιλιάδες συμμετοχές προς βράβευση. Στις λίστες των υποψήφιων έργων, βρίσκονται πολλά και σημαντικά projects τα οποία ξεχώρισαν και κέρδισαν το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά και του κόσμου των Μedia.

Δείτε το video ...

Category:

0 σχόλια