Πάρνηθα το επόμενο Switch Off;

Unknown | 1/27/2013 04:50:00 μ.μ. | 2 σχόλια



Η πρόταση της Digea είναι το επόμενο Switch Off να γίνει στα τέλη Ιουνίου στην Πάρνηθα, ενώ μένει τελικά πίσω η μετάβαση στην Κρήτη...
Από εκεί και πέρα ο ιδιωτικός πάροχος (απ' ότι δείχνει) δεν έχει πρόθεση να προχωρήσει σε επόμενο Switch Off, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά του από την πολιτεία και ζητάει έμμεσα να σταματήσει και η ΕΡΤ.
Πρόκειται για ένα είδος εκβιασμού από την πλευρά της Digea, που δεν ξέρουμε ακόμη κατά πόσο θα γίνει ανεκτός από την πολιτεία!

Θέλουμε να τονίσουμε ότι η πορεία των ΕΡΤ και Digea, όσο και αν θέλουμε, δεν μπορεί να είναι απαραίτητα κοινή. Και ο λόγος είναι ότι η Digea είναι ένα σύνολο τηλεοπτικών ιδιωτικών εταιριών, που έχουν πρωταρχικό στόχο το κέρδος, κάτι που σημαίνει ότι η Digea σε περιοχές με μικρή πληθυσμιακή κάλυψη, δύσκολα θα προχωρήσει.
Αντίθετα η ΕΡΤ έχοντας πρώτα από όλα κοινωνικό ρόλο και αμειβόμενη από την ειδική εισφορά όλων με τη ΔΕΗ, οφείλει να φέρει το ψηφιακό σήμα της - σε κάθε νοικοκυριό της χώρας και μάλιστα έχει ήδη αργήσει πάρα πολύ!
Για αυτό η ΕΡΤ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική κατά την κοινή μετάβαση με την Digea και θα πρέπει να διαφυλάξει και όχι να ρισκάρει τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού!

Σε κάθε περίπτωση ακόμη κι αν επιτευχθεί ο στόχος του 85% στην πληθυσμιακή κάλυψη, η γεωγραφική κάλυψη της επαρχίας παραμένει πολύ χαμηλή! Υπάρχουν περιοχές που δεν έχουν ακόμη δει σήμα ψηφιακής τηλεόρασης, από κανένα πάροχο, όπως η Δυτική Μακεδονία.
Digital Info

Category: ,

2 σχόλια:

  1. Γιατί η Πελοπόννησος; Προφανώς Πελοπόννησος θεωρείται μόνο η Πάτρα και η Κόρινθος... Όλοι οι άλλοι στο σκοτάδι... Καλό 2020 και αν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε προφανώς αφού η Θράκη & Αιγαίο ανήκει στη Τουρκία, η Μακεδονία στα Σκόπια, η 'Ηπειρος στην Αλβανία, ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!
    μάλλον τότε και η υπόλοιπη Πελοπόννησος ανήκει στην Ιταλία και περιμένουν από τον Μπελρουσκόνι και τον Μοντι να κάνει το switch off

    ΑπάντησηΔιαγραφή