ΣΥΓΧΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ BODY IN BALANCE, ZOUGLA TV ,ZOOM, GR

Unknown | 10/25/2012 05:59:00 μ.μ. | 0 σχόλια

 

Συγχυση επικρατεί με το όνομα του νέου καναλιού του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου .Αυτή την στιγμή μεταδίδονται  οι πρώτες εκπομπές του νεοσύστατου καναλιού μέσα από την συχνότητα του BODY ΙΝ BALANCE με την σταδιακή προοπτική αλλαγής του ονόματος του καναλιού σε ZOOM ή GR.

Εμφανή είναι η σύγχυση ακόμα και από το δελτίο τύπου που διαβάζουμε από το ZOUGLA.GR που άλλες φορές αναφέρεται σαν ΖΟΟΜ και άλλες φορές ως GR .

Ενθαρρυντικό είναι η δημιουργία ενός νέου καναλιού και ιδιαίτερα ενημερωτικού με το γνωστό ύφος του Μάκη Τριανταφυλλοπουλου  αλλά δυστυχώς με καθόλου οργάνωση ...

Τα συμπεράσματα δικά σας από το δελτίο τύπου που ακολουθεί 


Αν επιθυμείτε μία έντιμη και αξιόπιστη ενημέρωση, αν θέλετε να παρακολουθείτε ποιοτικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, αν επιμένετε να είστε ενημερωμένοι πολίτες και όχι...θεατές, ε τότε θα μπορείτε να κάνετε «ΖΟΟΜ» στο ελληνικό κανάλι, το GR.


Ήδη μπορείτε να μας δείτε καθημερινά μέσα από τη συχνότητα «bb» (body in balance). Σε λίγο, η τηλεοπτική αυτή συχνότητα θα μετονομαστεί σε «ZOOM», που σταδιακά θα μεταδίδει καθημερινές ενημερωτικές εκπομπές, πλήρες ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με κεντρικό δελτίο ειδήσεων και άλλες τηλεοπτικές παρεμβάσεις.

Η «ΖΟΥΓΚΛΑ» προχωρεί βήμα βήμα. Από την ηλεκτρονική εφημερίδα στο διαδικτυακό ραδιόφωνο και παράλληλα με το INTERNET στην επίγεια τηλεόραση. Πορεία δύσκολη αλλά γοητευτική.

Γνωστοί δημοσιογράφοι και πρόσωπα της τηλεόρασης πλαισιώνουν το εγχείρημα.

Ήδη οι εκπομπές της τηλεόρασης της Ζούγκλας έχουν ανέβει στην τηλεοπτική συχνότητα του «bb» και σταδιακά θα μεταδίδονται εκτός από την Αττική σε όλη την Ελλάδα.


Μπορείτε, λοιπόν, να τις παρακολουθείτε και μέσα από τις συμβατικές τηλεοπτικές οθόνες σας. Πολύ σύντομα, στην τηλεοπτική συχνότητα «ΖΟΟΜ», το ελληνικό κανάλι GR θα σας ενημερώνει, θα σας διασκεδάζει αλλά και θα προκαλεί την ίδια τη συμμετοχή σας. Διότι αυτό είναι το ζητούμενο.

Σχεδιάζουμε μία τηλεοπτική παραγωγή που ανταποκρίνεται στις αγωνίες του κόσμου και δίνει απαντήσεις στα καθημερινά ερωτήματα που τον βασανίζουν.

Η μάχιμη δημοσιογραφία απευθύνεται αλλά και τροφοδοτείται από του ενημερωμένους πολίτες.

Category: ,

0 σχόλια