Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Φεβρουαρίου

Unknown | 1/18/2013 02:20:00 π.μ. | 0 σχόλια

 
 Σε μία αρκετά δυναμική περίοδο, τόσο από πλευράς κινητικότητας στις συνδρομητικές υπηρεσίες, όσο και σε θέματα της ελληνικής αγοράς, τα Δορυφορικά Νέα βρίσκονται στα χέρια σας, με την πλούσια και έγκυρη ύλη που αναζητάτε.

Ξεκινάμε με μία πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα 20 δεκτών FullHD -1080p, οι οποίοι όμως έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Η τιμή τους δεν ξεπερνά τα 100 Ευρώ!

Είναι γεγονός, ότι πλέον μπορούμε να έχουμε FullHD εικόνα με αρκετά προσιτή τιμή, ενώ το συνολικό επίπεδο των εν λόγω δεκτών, κρίθηκε ιδιαίτερα αξιόλογο, χωρίς ουσιαστικά καμία σημαντική έκπτωση στις δυνατότητες.

Από πλευράς τηλεθέασης, ο Σάκης Παπαδόπουλος σάς παραθέτει όλα τα ελεύθερα δορυφορικά κανάλια ντοκιμαντέρ που μπορείτε να κάνετε λήψη. Πρόκειται για ιδιαίτερα αξιόλογα κανάλια και οι φίλοι του είδους θα τα βάλουν ψηλά στις τηλεοπτικές τους προτεραιότητες, μιας και δεν απαιτούν καμία συνδρομή!

Τα Δορυφορικά Νέα παρακολουθώντας έντονα τις διεθνείς εξελίξεις και γεγονότα, γνωρίζουν πολύ καλά ότι στις αρχές κάθε χρόνου στο Las Vegas, λαμβάνει χώρα ένα κομβικό γεγονός στον χώρο των ηλεκτρονικών συσκευών. Στην έκθεση CES παρουσιάζονται όλα τα νέα line up, χαράσσονται οι τάσεις και καθορίζονται οι άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθούν οι τομείς των AV, IT, PC και Mobile προϊόντων. Εμείς σάς μεταφέρουμε το top 20 των νέων προϊόντων της έκθεσης.

Ο DrDream σάς έχει μία ευχάριστη έκπληξη, διότι σάς περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να έχετε live streaming ελληνικών καναλιών, στον Enigma 2 δέκτη σας, με το εξαιρετικό Plugin GreekStreamTV. Ακολουθήστε τις οδηγίες του και θα δείτε στον δέκτη σας έναν μεγάλο αριθμό ελληνικών καναλιών από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Ο ερχομός του νέου έτους επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη για τους κατόχους Dreambox από την ομάδα του Dream Elite, με την κυκλοφορία μιας νέας έκδοσης του πολύ καλού Dream Elite 4(O.E 2). Το συγκεκριμένο λογισμικό κυκλοφόρησε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά παράλληλα η ομάδα έχει δημιουργήσει και μια σειρά από Test Images βασισμένα στο Dream Elite 4, με διαρκείς αναβαθμίσεις τα οποία αξίζουν της προσοχής σας.

Επίσης, ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης σάς ωθεί ένα βήμα μπροστά, εξηγώντας την εγκατάσταση της Linux διανομής OpenSuse, προκειμένου να εξοικειωθείτε περισσότερο με το Linux και τις εφαρμογές του.

Οι δοκιμές του μήνα εκτείνονται σε ευρύ φάσμα προϊόντων, καθώς μπορείτε να ανατρέξετε στον νέο GIGaBLUe HD QUAD με επεξεργαστή 1305 MHz, LCD πρόσοψης και 4 tuners, στον νέο Combo HD AMIKO HD 8840, στην κορυφαία τηλεόραση Sony BRAVIA KDL-65HX955, στο Wi-Fi Bridge για μετατροπή οποιασδήποτε συσκευής με Ethernet σε ασύρματη, στο devolo dLAN 500 AVSmart+ για δικτύωση μέσω των ηλεκτρικών γραμμών στα 500 Mbps και στους ενισχυτές ιστού BO-246, BO-205 & BO-305 της Alcad.

Επιπλέον θα βρείτε τα πιο μάχιμα νέα για την αποκρυπτογράφηση, την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, τον οικιακό εξοπλισμό Home Cinema, τις αναβαθμίσεις των δεκτών HD, τα νέα προϊόντα, τα δορυφορικά κανάλια και τις συχνότητες.
Μείνετε Συντονισμένοι
Περικλής Παντολέων - Διευθυντής Σύνταξης

Category:

0 σχόλια