Michael Jackson BAD Documentary: Αποκλειστικά στο MTV! Κυριακή, 9.12 @ 13:00!

Unknown | 12/07/2012 06:53:00 μ.μ. | 0 σχόλια






Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου @ 13:00!
Michael Jackson: BAD 25
Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση το ντοκιμαντέρ του Spike Lee για τα 25 χρόνια του πιο επιτυχημένου άλμπουμ όλων των εποχών.
Αποκλειστικά στο MTV!

Τα φετινά Χριστούγεννα έρχονται με το καλύτερο μουσικό δώρο! Συντονιστείτε στο MTV για να παρακολουθήσετε σε πρώτη αποκλειστική μετάδοση για την ελληνική τηλεόραση, το ντοκιμαντέρ του  Spike Lee για το θρυλικό album “Bad”.  Αν πιστεύετε ότι τα ξέρετε όλα για το album-ορόσημο στην καριέρα του MJ, σας βρήκαμε 25 ακόμα λόγους για να παρακολουθήσετε το “Bad 25” του Spike Lee στο MTV!
1.Η Mariah Carey κάνει ένα ξεκαρδιστικό αστείο για το πώς είναι να γίνεσαι μια ντίβα που προκαλεί καυγάδες, όταν «επιππλήτει» τον Clive Davis
2. To film περιέχει δόσεις νοσταλγίας για μια εποχή που η μουσική ευημερούσε και οι πωλήσεις δίσκων βρίσκονταν στην κορύφωση τους. Αχ, αυτές οι εποχές..
3. Οι θεατές παρακολουθούν μια-χωρίς λόγια-ανάλυση της διάσημης “Smooth Criminal” χορογραφίας.
4. Ο Martin Scorsese παρακολουθεί το παλιό υλικό του και αναλύει την δημιουργία της μίνι ταινίας-videoclip “Bad”.
5. Το φρικτό 80s πουλόβερ του Quincy Jones. Θα καταλάβετε τι ενοούμε.
6. Ο συνήγορος του Michael Jackson, John Branca κάνει μια καταπληκτική παρουσίαση ά λα Willie Mays, που τονίζει την αφοσίωση του King Of Pop στην τέχνη του και το ασύγκριτο ταλέντο του ως συνθέτης, τραγουδιστής, παραγωγός, fashion icon και χορευτής/entertainer.
7. Ο Justin Bieber κάνει μερικά ανόητα σχόλια σε συνέντευξη, για τα οποία σίγουρα θα διαβάσετε online.
8. Θα δείτε υλικό από τις πρόβες του Michael Jackson όπου δουλεύει ακατάπαυστα μαζί με τους χορογράφους του, ακόμα και σε δωμάτια ξενοδοχείων!
9. Επίσης ο Wesley Snipes συζητά και αναλύει την συμμετοχή του στο “Bad” short film.
10. Σκληρά σχόλια από τους δημοσιογράφους Danyel Smith και Nelson George, με τον πρώτο να τονίζει πως οι θεατές θα πρέπει να ντρέπονται για το πόσο άσχημα έχει αντιμετωπίσει η κοινωνία τον Michael Jackson.
11. Υλικό από τον Michael όταν δημιουργούσε ισπανόφωνες εκδοχές των τραγουδιών του “Bad” και τον Ruben Blades να μιλάει για την καθοδήγηση του σε αυτές τις προσπάθειες.
12. Το ενεργό μοντέλο Tatiana Thumbtzen να μιλάει για την συνεργασία της με τον Michael στο “The Way You Make Me Feel” video και την εξήγηση της στο γιατί δεν φιλήθηκαν ποτέ.
13. Λεπτομερείς ιστορίες και αναλύσεις πίσω από τις τεχνικές παραγωγής κάθε τραγουδιού εξηγούνται από τους συμμετέχοντες μουσικούς, τεχνικούς, τραγουδιστές, συνθέτες. Το ξέρατε ότι ο Michael ηχογραφούσε φωνητικά στο…μπάνιο ενός studio ηχογραφήσεων;
14. Τα αστεία του Kanye West, όταν μιμείται το “Annie, are you okay?” από το “Smooth Criminal”.
15. Την επιβεβαίωση από τον δάσκαλο φωνητικής του Michael Jackson πως επίτηδες έκανε την φωνή του να ακούγεται πιο ψιλή. Μάλλον ο Mj δεν εκτιμούσε τον βαθύ, μπάσο ήχο της φωνής του.
16. Ο ?estlove θυμάται τις εποχές που παρακολουθούσε τις πρεμιέρες των videoclips του Michael χωρίς social media. Αντί για το Twitter, έκανε μια τριπλή τηλεφωνική κλήση σε φίλους, που με την σειρά τους έκαναν το ίδιο, δημιουργώντας ένα δίκτυο 9 ατόμων που παρακολουθούσε με δέος τον Michael Jackson!.
17. Μια κρυφή ματιά σε χειρόγραφες σημειώσεις που δημιουργούσε ο ίδιος, κατά την δημιουργική διαδικασία: από τα συναισθήματα που ήθελε να μεταδώσει, τις ταινίες που ήθελε να μελετήσει, ακόμα και τα παπούτσια που ήθελε να φορέσει..
18. Υλικό από την τεράστια αφάνα της Sheryl Crow από την περιοδεία “Bad” και η πιο σύγχρονη συνέντευξη της, όπου μιλάει για την ικανότητα του Michael να αλλάζει την ενέργεια σε όποιο δωμάτιο έμπαινε μέσα.
19. Θα συγκινηθείτε.
20. Η συνεργάτιδα του “I Just Can`t Stop Loving You” ντουέτου στα φωνητικά, Siedah Garrett επίσης περιγράφει την σύνθεση του “Man In The Mirror” και το υλικό από την πρώτη της ερμηνεία δίπλα στον MJ.
21. Ο Antonio LA Reid αποκαλύπτει ποιο κανόνα έμαθε από τον Michael και τον εφαρμόζει σε κάθε videoclip σήμερα. Δεν θα άφηνε ποτέ τον Bieber να φιλήσει ένα κορίτσι on-camera.
22. Αποκαλύπτεται πως η Whitney Houston θα ήταν αρχικά η δεύτερη φωνή στο “I Just Can`t Stop Loving You”.
23. To ντοκυμαντέρ αυτό γιορτάζει την κυκλοφορία του πέμπτου best-selling album όλων των εποχών με τα 5 #1 singles. Θα πρέπει να το γιορτάσεις κι εσύ επιτέλους!
24. Οι  Chris Brown, Andre Harrell, Cee-Lo Green, Stevie Wonder και Usher χαρίζουν αποκαλυπτικές συνεντέυξεις.
25. Είναι η νέα ταινία του Spike Lee!

Category:

0 σχόλια