MAKEΔΟΝΙΑ TV,MAD KAI BLUE SKY ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΤV

Unknown | 12/21/2012 08:08:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Με το κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας Μακεδονία TV, το μουσικό κανάλι MAD, αλλά και νέα κανάλια τοπικού χαρακτήρα εμπλουτίζεται ο ΟΤΕ TV, που ενισχύει τις επιλογές των συνδρομητών του και προσφέρει ακόμη περισσότερο περιεχόμενο από ολόκληρη την Ελλάδα.


Μαζί με το Μακεδονία TV και το MAD, στην υπηρεσία προτίθεται το Blue Sky, καθώς επίσης τα κανάλια Ήπειρος TV1, Δέλτα TV Αλεξανδρούπολη και Δίκτυο Τηλεόραση Σερρών, επεκτείνοντας την πρόσβαση των συνδρομητών του OTE TV σε ενημέρωση και ψυχαγωγία με τοπικό ενδιαφέρον.

Τα νέα κανάλια είναι διαθέσιμα μέσα από τα πακέτα Family & Full του OTE TV μέσω Δορυφόρου και μέσω Conn-x, μαζί με όλα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας καθώς και επιλεγμένα περιφερειακά.

Με την προσθήκη αυτή, ο OTE TV προσφέρει πλέον περισσότερα από 70 ψηφιακά κανάλια, από τα οποία τα 17 σε υψηλή ευκρίνεια, ενώ αποτελεί τη μοναδική υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης στην ελληνική αγορά που παρέχει τόσο πλούσιο High Definition περιεχόμενο χωρίς επιπλέον χρέωση. Τα συνδρομητικά πακέτα διατίθενται σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, που ανέρχονται σε μόλις 14,90 ευρώ/μήνα (Family pack) και 19,90 ευρώ/μήνα (Full pack) για πελάτες σταθερής τηλεφωνίας ΟΤΕ

Category: , , ,

0 σχόλια