ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΕΤ1

Unknown | 12/20/2012 04:55:00 μ.μ. | 1 σχόλια






Ανήμερα τα Χριστούγεννα (Τρίτη 25 Δεκεμβρίου), θα μεταδοθεί στις 06.00 το πρωί ο Όρθρος και η Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία, σε απευθείας σύνδεση με τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου. 


Αμέσως μετά στις 09:15 ακολουθεί η τηλεταινία «ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ», βασισμένη στο διήγημα του Α. Τραυλαντώνη, και στις 11:15 το ντοκιμαντέρ του Άγγελου Κοβότσου «ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ». 


Στις 15:00 θα μεταδοθεί η ξένη ταινία κινουμένων σχεδίων «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ» και στις 18:00 ένα εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ 2». Η Λένα Αρώνη υποδέχεται μια παρέα φίλων καλλιτεχνών: οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Φαίη Ξυλά, Αλέξανδρος Λογοθέτης και Άρης Σερβετάλης μοιράζονται γιορτινές στιγμές, ενώ η Ελένη Τσαλιγοπούλου τραγουδάει στο στούντιο μαζί με τον Κ. Λειβαδά.


Η συναυλία «ΣΜΥΡΝΕΪΚΟ ΜΙΝΟΡΕ», που έδωσαν στο Θέατρο Βράχων η Γλυκερία, η Dilek Koc και η Αρετή Κετιμέ θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση στις 20:00 και στις 22.15 ακολουθεί η αγαπημένη κωμωδία της Φίνος Φιλμς «ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ, ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» με τους Τζένη Καρέζη, Αλέκο Αλεξανδράκη, Μαίρη Αρώνη, Διονύση Παπαγιανόπουλο κ.α. 


Τα μεσάνυχτα θα προβληθεί σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, η ταινία του Κέβιν Τζόρνταν «Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ», με τους Ντάνι Αϊελο, Τζέιν Κέρτιν, Ντανιελ Σαουλι. Ο Φρανκ Τζόρτζιο ελέγχει τα πάντα, προσπαθώντας να κρατήσει την υπερηφάνεια και την τιμή του Μπρούκλιν ψηλά. Όλοι γνωρίζουν τις σκληρές πεποιθήσεις του για τους κανόνες που επιβάλλει στην οικογένειά του και στους πάντες γύρω του. Οι νέες αντιλήψεις έρχονται σε σύγκρουση με την ισχυρή προσωπικότητα του Φρανκ και θέτουν σε αμφισβήτηση τις αποφάσεις του… 


Χριστουγεννιάτικο είναι το κλίμα και των ταινιών της ζώνης «ΜΙΚΡΟΦΙΛΜ», που παρουσιάζονται στη 01.45. Συγκεκριμένα, η «ΚΙΝΗΣΗ ΟΜΑΛΗ» του Κωνσταντή Φραγκόπουλου, περιγράφει μια καθημερινή ιστορία δύο συνηθισμένων ανθρώπων, με φόντο την εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων στο σχολείο όπου εργάζονται. Στην ταινία «MERRY KITSCHMAS» του Ηλία Δημητρίου, ένα νεαρό ζευγάρι καλεί τον Άγιο Βασίλη για δείπνο την Παραμονή των Χριστουγέννων. Τις ταινίες παρουσιάζουν οι σκηνοθέτες, σε μια συζήτηση με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Category:

1 σχόλιο:

  1. να τα δουν μόνοι τους οι υπάλληλοι και τα μεγαλοκεφάλια της ΕΡΤ

    βλέπε σκάνδαλο champions league
    βλέπε σκάνδαλο euronews
    βλέπε, βλέπε, βλέπε πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή