ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΕΤ1) ΚΑΙ EUROPA LEAGUE ME ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ (ΑΝΤ1)

Unknown | 11/08/2012 03:18:00 μ.μ. | 0 σχόλια




Η EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΕΤ συνεχίζεται στο παρκέ της Δημόσιας Τηλεόρασης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  δοκιμάζεται στο Μιλάνο, κόντρα στην ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΡΜΑΝΙ-ΜΙΛΑΝΟ, σε ένα παιχνίδι που μοιάζει με τελικό. Ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1, την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, στις 21.45, σε περιγραφή του Βαγγέλη Ιωάννου (Λόγω της απεργίας ο αγώνας πολύ πιθανών να μεταδοθεί χωρίς περιγραφή ) .
Παράλληλα, η αναμέτρηση θα μεταδοθεί απευθείας και μέσω WEB TV στο www.ert.gr

Τη νίκη που θα του επιτρέψει να μπει γερά στο κόλπο για την πρόκριση αναζητά απόψε (22:05, ζωντανά στον ΑΝΤ1) ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λάτσιο στο "Ολίμπικο", στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.
Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό, το μέλλον των "πράσινων" στη φετινή διοργάνωση, με δεδομένο ότι ο όμιλος παραμένει ανοιχτός και όλες οι ομάδες διεκδικούν την πρόκριση.
Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, που βρίσκεται στην τελευταία θέση του γκρουπ, έχει ως μεγάλο στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών στη Ρώμη προκειμένου να πάρει το προβάδισμα έναντι της ιταλικής ομάδας για το εισιτήριο που οδηγεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σε διαφορετική περίπτωση οι ελπίδες του Παναθηναϊκού για την πρόκριση θα ελαχιστοποιηθούν.
Ο Πορτογάλος τεχνικός στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου την Τετάρτη χαρακτήρισε κίνητρο το ματς με τη Λάτσιο και εξέφρασε την ελπίδα ότι οι παίκτες του θα μπορέσουν επαναλάβουν την εμφάνιση που έκαναν πριν από δύο εβδομάδες στην Αθήνα απέναντι στους Ιταλούς.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φερέιρα προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και με την εξής σύνθεση: Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα βρεθούν οι Σεϊταρίδης, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος και Σπυρόπουλος. Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Βιτόλο, Ζέκα και ένας εκ των Χουχούμη, Φουρλάνου, ενώ την τριάδα της επίθεσης θα απαρτίζουν πιθανότατα οι Κουίνσι, Μαυρίας και Τοτσέ.

Category: ,

0 σχόλια