ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

Unknown | 11/08/2012 02:44:00 π.μ. | 0 σχόλια

 

 

 

Επιστρέφουν στην tv  μετά από αρκετό διάστημα απουσίας.


Ο Πέτρος Κωστόπουλος στον Αντ1 με το "βράδυ",  και μάλιστα τρεις φορές αντί για δύο που ήταν πέρυσι. 

 Η Ρούλα Κορομηλά ετοιμάζει αντεπίθεση στον ALPHA  με ένα show φτιαγμένο και ραμμένο στα μέτρα της όπως ήταν το θρυλικό "Μπράβο"αν και όλα  ακόμα στον αέρα .

 Ο Γιάννης Λουκάκος επιστρέφει με δική του εκπομπή στο μεγάλο κανάλι που σκοπό θα έχει να μας κάνει chef σε πολύ σύντομο χρόνο.

 Άλλη μία μαγείρισσα επιστρέφει με δική της εκπομπή. Ο λόγος για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που επιστρέφει στον Αντ1 με την εκπομπή παρέα στην κουζίνα.Το όνομα της μαγείρισσας ακούγεται και για την παρουσίαση του πρωινού του Αντ1 μαζί με την Λίτσα Πατέρα.

 Μετά από φήμες, σενάρια και πολλές υποθέσεις για το ποιος θα παρουσιάσει τα backstage του Dancing with the stars, το πρόσωπο έκλεισε και δεν θα είναι άλλο από τον Αργύρη Αγγέλου.

  Οι «Κηπουροί» του Mega για την ώρα τηρούν στάση αναμονής καθώς παρά τοπ γεγονός ότι έχουν πάρει το πράσινο φως δεν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Η πληροφορία που θέλει την γνωστή παρουσιάστρια, Άννα Δρούζα, να βρίσκεται και πάλι σε συζητήσεις με την ΕΡΤ για την επικείμενη τηλεοπτική της επιστροφή έχει φτάσει εδώ και καιρό στα δημοσιογραφικά "πηγαδάκια".
 
Η Νάντια Μπουλέ  θα παρουσιάζει ένα νέο ριάλιτι στον  ΑΝΤ 1 και νιώθει ευγνωμοσύνη που σε τόσο χαλεπούς καιρούς έχει ακόμη δουλειά.
 
 Με επίσημη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ την προηγούμενη εβδομάδα, δόθηκε εν τέλει το "πράσινο φως" στην εκπομπή "Προσωπικά" της Έλενας Κατρίτση στη ΝΕΤ, για συνολικά 13 ακόμη επεισόδια
 
Ο Ηλίας Μαμαλάκης, θα εμφανιστεί στην καθημερινή ενημερωτική-ψυχαγωγική εκπομπή της ΝΕΤ, την οποία θα παρουσιάσουν η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Γιάννης Δάρρας.

Category: , , , ,

0 σχόλια