Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Ιουλίου

Unknown | 6/29/2014 04:11:00 π.μ. | 0 σχόλια


Επιτέλους με οριστικές ημερομηνίες για τα επερχόμενα Switch Off Πελοποννήσου (27/6) και Αττικής (11/7) - εκτός απροόπτου πάντα - τα Δορυφορικά Νέα βρίσκονται στα χέρια σας, με την πλούσια ύλη που αναζητάτε κάθε μήνα!
Σε αυτό το τεύχος, φιλοξενούμε το βασικό ρεπορτάζ από την έκθεση AngaCom 2014, στην οποία – μεταξύ άλλων – εντοπίσαμε 50 προϊόντα αιχμής και σας τα παρουσιάζουμε με όσο το δυνατόν πιο πλήρη περιγραφή, στα πλαίσια του χώρου που διαθέτουμε. Τα νέα προϊόντα από την AngaCom, κυκλοφορούν στην Ελλάδα περίπου ένα χρόνο μετά, αυτή τη χρονιά όμως υπήρχαν αρκετά που ήδη βρίσκονται στη χώρα μας.
Επίσης, θα βρείτε άλλο ένα ρεπορτάζ με μεγάλο ενδιαφέρον, του Αντώνη Κιλιντζόγλου για το άμεσο μέλλον των Τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα. Περαιτέρω συρρίκνωση της αγοράς τηλεπικοινωνιών προβλέπουν οι ειδικοί για το 2014. Αν και ο ρυθμός υποχώρησης για εφέτος θα είναι μικρότερος σε σχέση με εκείνο που καταγράφηκε πέρυσι, εν τούτοις για τις επιχειρήσεις του κλάδου θα είναι ο έκτος κατά σειρά χρόνος συνεχούς υποχώρησης των εσόδων τους. Διαβάστε στο αντίστοιχο ρεπορτάζ, τι μέλλει γενέσθαι!
Ο αθλητικογράφος μας Νίκος Μαυρομάτης, αναφέρεται στον τηλεοπτικό «χάρτη» 2014-15 και σας ενημερώνει από πού θα δούμε τα αθλητικά γεγονότα της ερχόμενης σεζόν, συμπεραίνοντας ότι  ενισχύεται η θέση της συνδρομητικής τηλεόρασης.
Από πλευράς εγκαταστάσεων, οι νέοι μας συνεργάτες Κώστας Ζιάκανος και Παράσχος Θεοδοσιάδης, σας περιγράφουν μία εγκατάσταση, η οποία αφορά την διανομή 4 δορυφόρων, επίγειας τηλεόρασης, και ενός DVR με 6 κάμερες σε 40 συνολικά πρίζες με τη βοήθεια ενός διαμορφωτή HD DVB-T, καθώς και παροχών internet με χρήση Ethernet switch 24 θυρών. Πρόκειται για μία εγκατάσταση η οποία περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα λήψεων και διανομών, καθώς εμπλέκεται τόσο το τηλεοπτικό κομμάτι, όσο και αυτό της ασφάλειας με εικόνα από κάμερες.
Ο Θανάσης Κυριακόπουλος, συνεχίζει τη σειρά άρθρων του για τα Gap Fillers - τους αναμεταδότες της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης – παραθέτοντας με πολλά πρακτικά παραδείγματα πως μπορούν να εφαρμοστούν όλες αυτές οι τεχνολογίες στην πράξη και πως μπορούμε να λύσουμε με πρακτικό τρόπο τα προβλήματα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε, προκειμένου να πάρουμε το μέγιστο δυνατό από το σύστημα που θέλουμε να σχεδιάσουμε και να εγκαταστήσουμε.
Οι φανς του Linux Enigma 2, μην παραλείψετε να ανατρέξετε στο άρθρο του ειδικού μας DrDream, για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε το εξαιρετικό XBMC στον Linux E2 δέκτη σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες του και σίγουρα δεν θα χάσετε. Επίσης, ο DrDream σας περιγράφει τις δοκιμές του νέου λογισμικού της ελληνικής ομάδας SatDreamGr για τον δέκτη Medi@link Ixuss Zero, ο οποίος μεταμορφώθηκε, παρουσιάζοντας πολύ καλύτερη συμπεριφορά!
Τέλος, σας περιμένουν ενδιαφέρουσες δοκιμές-παρουσιάσεις προϊόντων, όπως: Ο νέος δέκτης Engel RS 4800 S Mini με πλήρεις δυνατότητες και λίγο “χώρο», οι ψηφιακοί transmodulators DVB-S/S2 -> DVB-T, ΜΤΙ-800 και MTI-900 με CI της Ikusi, ο επίγειος ψηφιακός MAXT104 HD και η άκρως ενδιαφέρουσα κεραία Freewave FRWDOA828, η οποία εγκαθίσταται παντού!
Ακόμη, στη νέα μας ενότητα «Connected Living», ο Δημήτρης Μαλλάς σας ενημερώνει για τους τρόπους παρακολούθησης που επιβάλει η εποχή, για τις έξυπνες οικιακές συσκευές, τους σύγχρονους αυτοματισμούς, το site tripinview και πολλά άλλα.
Τέλος, μην παραλείπετε να ενημερώνεστε απευθείας και άμεσα, μέσω του site μας στη διεύθυνση www.doriforikanea.gr, με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Category:

0 σχόλια