Eurovision: Τα προγνωστικά για την Ελλάδα

Unknown | 4/23/2014 03:20:00 π.μ. | 1 σχόλια


Σε περίπου μία εβδομάδα «πατάει» Κοπεγχάγη η ελληνική αποστολή στην φετινή Eurovision και τα προγνωστικά για το «Rise Up» είναι άκρως θετικά, αφού η Ελλάδα θεωρείται δεδομένο ότι θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό!

Οι Freaky Fortune και ο Riskykidd θα πετάξουν για Δανία την Τρίτη, 29 Απριλίου και την επόμενη μέρα θα κάνουν την πρώτη τους πρόβα στη σκηνή του «B&W Hallerne».

Σύμφωνα με τα προγνωστικά για τον β’ ημιτελικό της 8ης Μαΐου, στον οποίο διαγωνίζεται η χώρα μας, η Ελλάδα θα είναι μία από τις 10 χώρες που θα πάρουν το «εισιτήριο» για τον τελικό.

Εκτός από την Ελλάδα, φαβορί για την πρόκριση θεωρούνται οι Ρουμανία, Νορβηγία, Αυστρία, Φινλανδία, Μάλτα, Ιρλανδία, Ισραήλ, Πολωνία και Ελβετία. Μάλιστα, το «Rise Up» εκτιμάται ότι θα είναι στους τρεις πρώτους της κατάταξης, μαζί με τα τραγούδια της Νορβηγίας και της Ρουμανίας.

Αν και παραμένει άγνωστο ποιες χώρες θα διαγωνιστούν στον τελικό, τα στοιχήματα θέλουν την Ελλάδα 13η σε πιθανότητες να πάρει την νίκη, με την Αρμενία να θεωρείται αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά, ακολουθούμενη από τις Σουηδία, Δανία, Νορβηγία και Ηνωμένο Βασίλειο.

ΠΗΓΗ: star.gr

Category:

1 σχόλιο:

  1. Τελικά τι γίνεται με την Ν.Ε.Ρ.Ι.Τ.; πιο πιθανόν είναι να βγει 28 Απριλίου ή 5 Μαΐου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή