ΝΩΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ σε Α΄ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ - Πέμπτη 24.04.14 στο STAR

Unknown | 4/24/2014 04:30:00 μ.μ. | 0 σχόλια





ΝΩΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ  (EVAN ALMIGHTY)
κωμωδία, την Πέμπτη 24 Απριλίου στις 22:00
σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star.

Από τηλεοπτικό αστέρι σε κανάλι του Μπάφαλο, ο Έβαν Μπάξτερ βρίσκεται στην Ουάσινγκτον, ως νεοεκλεγείς βουλευτής στο Κογκρέσο, αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Για τον ήρωα μας όμως είναι άλλα τα σχέδια του Θεού , ο οποίος του δίνει εντολή να φτιάξει μια κιβωτό. Η οικογένεια του Έβαν μένει εμβρόντητη μπροστά στην αποστολή του, αλλά ο ίδιος, ξεπερνώντας την αρχική του δυσπιστία, νιώθει υποχρεωμένος να τη φέρει σε πέρας με όποιο κόστος, προσπαθώντας να σώσει όχι μόνο τη χώρα του, αλλά ολόκληρη την ανθρωπότητα!

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τομ Σάντιακ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Στιβ Καρέλ,Τζον Γκούντμαν, Μόργκαν Φρίμαν, Λόρεν Γκράχαμ, Γουάντα Σάικς, Τζίμι Μπένετ, Τζόνι Σίμονς

Πρόκειται για πραγματική υπερπαραγωγή, καθώς είχε τεράστιο κόστος εξειδικευμένων σκηνικών, όπως η Κιβωτός, ειδικών εφέ και πολλών και απαιτητικών γυρισμάτων με ζώα.
Σκηνές της ταινίας γυρίστηκαν στη Βιρτζίνια, αλλά και στα στούντιο της Universal στην Καλιφόρνια.
Η κιβωτός σχεδιάστηκε σύμφωνα με τα πρότυπα και τις διαστάσεις της περιγραφής της Βίβλου.
Για να είναι σύμφωνοι με το οικολογικό πνεύμα της ταινίας, ο σκηνοθέτης Τομ Σάντιακ και ολόκληρο το συνεργείο ανακύκλωναν τα υλικά, που χρησιμοποιούσαν αλλά και φύτεψαν 2050 δέντρα για να αντισταθμιστεί η εκπομπή άνθρακα, που προκλήθηκε από τα αεροπλάνα, που χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες της παραγωγής, ενώ ο σκηνοθέτης αγόρασε και ποδήλατα για τις μετακινήσεις του συνεργείου και των ηθοποιών. Επιπλέον, τα υλικά των σκηνικών, που χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες των γυρισμάτων, δόθηκαν ως δωρεά και η ίδια η Κιβωτός, μετά το τέλος των γυρισμάτων, ανακυκλώθηκε.
Πάνω από 177 διαφορετικά είδη ζώων επιστρατεύτηκαν για τις ανάγκες της ταινίας: λιοντάρια, τίγρεις, λεοπαρδάλεις, πελεκάνοι, ελέφαντες, σκυλιά, φίδια, βουβάλια, καμήλες, ρακούν, τάρανδοι, γάτες, αρκούδες… Όπως λέει χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης «Έχουμε τα περισσότερα ζώα, που έχουν ποτέ λάβει μέρος σε ταινία». Επομένως ο εκπαιδευτής ζώων Μαρκ Φόρμπς ήταν πολύτιμος συνεργάτης, καθώς κάθε ζώο απαιτούσε διαφορετικό χειρισμό και έτσι η προετοιμασία κράτησε βδομάδες, ακόμα και μήνες, σε ορισμένες περιπτώσεις.

Δείτε εδώ το trailer της ταινίας «Νώε για μια βδομάδα/ Evan Almighty» :


Category:

0 σχόλια