SMS NEWS 29/01/2014

Unknown | 1/29/2014 03:37:00 μ.μ. | 0 σχόλια


@ Ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης από τον Φεβρουάριο εντάσσεται στο δυναμικό του ανερχόμενου καναλιού action24 αποκτώντας εβδομαδιαία εκπομπή. Με το χιούμορ που τον διακρίνει θα σχολιάζει την επικαιρότητα μέσω επιλεγμένων video, ενώ στο δεύτερο μέρος της εκπομπής θα ακολουθεί μια πρωτότυπη συνέντευξη.
Το ACTION24 που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, από την επόμενη εβδομάδα ανανεώνει το πρόγραμμά του, με νέες εκπομπές και πρόσωπα, (βλ. Πέτρος Τατσόπουλος, Γιάννης Πολίτης, Πηνελόπη Γαβρά κ.ά) φιλοδοξώντας να χτίσει μια σταθερή σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό.

@ Νέες εκπομπές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές, κυρίως μαγειρικής.
Αφού μάθαμε τις συνταγές απ' έξω, οι εκπομπές «Σεφ στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη και το «Μαγειρεύω οικονομικά», σύμφωνα με τη real, επιστρέφουν με νέα επεισόδια στον ΣΚΑΪ στις 3 Φεβρουαρίου. Έτσι, όσοι από εσάς θέλετε να μάθετε νέες γευστικές συνταγές δεν έχετε παρά να στηθείτε μπροστά από τη μικρή οθόνη.

@ Και την Εθνική Ποδοσφαίρου χτυπάνε από κοινού ο ΑΝΤΕΝΝΑ με τον ΟΤΕ TV.  Τα δικαιώματα της ομάδας είναι ελεύθερα αφού έληξε η συνεργασία που είχε υπογραφεί με το Mega και ο ΑΝΤ1 επιδιώκει να καθιερωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων ως το κανάλι της Εθνικής. Ήδη με το παιχνίδι “The Voice” ο ΑΝΤ1 κατοχυρώνει τον τίτλο «The Voice of Greece” ( σ.σ. «Η Φωνή της Ελλάδας» είναι σήμα της ΕΡΤ ΑΕ) απευθυνόμενη στο κοινό του εξωτερικού Σε αυτό συνέβαλε και το λουκέτο στην ΕΡΤ που επέτρεψε για πρώτη φορά στην ιστορία της τηλεόρασης το Eurobasket να μεταδοθεί από ιδιωτικό δίκτυο, με τον ΑΝΤ1 να προσφέρει σε ελεύθερη μετάδοση τους αγώνες της Εθνικής και τον ΟΤΕ TV τους υπόλοιπους αγώνες του τουρνουά.

@ Η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής δεν κατέληξε σε συμφωνία για τα πρόσωπα των ανεξάρτητων αρχών, κι έτσι έληξε στις 23 Ιανουαρίου άλλη μια παράταση της θητείας των μελών του ΕΣΡ χωρίς να υπάρξει αντικατάσταση.
Αναμένεται να υπάρξει νέα ανανέωση της θητείας των μελών.

@ Από τον Μάρτιο, κάθε απόγευμα κι αμέσως πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο λαοφίλητος παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος θα φιλοξενεί κι από μια νέα «κόντρα» ανάμεσα σε δύο 5μελείς οικογένειες ή ανάμεσα σε δύο 5μελείς παρέες που, όπως όλοι θυμόμαστε, κερδίζουν χρηματικά έπαθλα, δώρα και μια θέση για τον μεγάλο τελικό, αφού πρώτα μαντέψουν σωστά τις περιβόητες «δημοφιλέστερες απαντήσεις».

@ Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης έπεισαν τους ιθύνοντες του καναλιού του Mega να μην δώσουν το πράσινο φως για νέα επεισόδια και έτσι ήρθε το άδοξο τέλος του “Smart Face”. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όμως, δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια καθώς σύμφωνα με τη real, το όνομά του έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων για τη θέση του ρεπόρτερ στα backstage του «Just the two of us».

@ Σταθερό παρουσιαστή για τα δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου αναζητούν στον ΣΚΑΙ. Λέγεται ότι η διεύθυνση του σταθμού θέλει να φύγει από το μοντέλο που ακολουθεί μέχρι τώρα, δηλαδή τους εναλλασσόμενους παρουσιαστές και να τοποθετήσει στα δελτία του Σαββατοκύριακου έναν βασικό όσο και σταθερό παρουσιαστή, στο πρότυπο των περισσοτέρων καναλιών.
Επιπλέον, το κανάλι αναζητά και αρχισυντάκτη για να ενισχύσει τα δελτία του, τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα.

@ Δυο νέες εκπομπές αναμένεται να ενταχθούν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από τις αρχές Μαρτίου. Η πρώτη εκπομπή θα λέγεται «Extreme job», θα την παρουσιάζει ο Σπύρος Σούλης και θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα. Αντίθετα η δεύτερη θα είναι καθημερινή, στη ζώνη prime time και θα την παρουσιάζει η Μαίρη Συνατσάκη, που θα προβάλλει video από το διαδίκτυο και θα τα σχολιάζει.

@ Στη βραδινή ζώνη καναλιού περιφερειακής εμβέλειας στρέφει το ενδιαφέρον του ο ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο να ενοικιάσει τηλεοπτικό χρόνο για την παραγωγή τηλεοπτικού προγράμματος.
Σύμφωνα με την REAL, έχουν πραγματοποιηθεί επαφές με το σύνολο -σχεδόν- των περιφερειακών σταθμών της Αττικής, με εξαίρεση το κάναλι Ε (πρώην 902) και το Action 24. Οι συζητήσεις αφορούν στην ενοικίαση τριών ωρών στην prime time, όπου παρατηρείται ότι οι περιφερειακοί σταθμοί σημειώνουν αυξημένα ποσοστά τηλεθέασης. Η προεργασία για τους όρους μιας τέτοιας συμφωνίας έχει ολοκληρωθεί, αυτό που μένει είναι η πολιτική απόφαση.

@ Ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Γιώργος Μανίκας, ο Κώστας Σιδεράτος και ο Γιώργος Βασιλόπουλος, οι οποίοι είναι οι εκλεκτοί του ΑΝΤ1, που έχουν αναλάβει την παρουσίαση του γυγκεκριμένου ψυχαγωγικού format με τις φάρσες.
Ενα πρόγραμμα που σημείωσε επιτυχία στην Αμερική και θα κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας από τον Μάρτιο και μετά. Αμέτρητες ξεκαρδιστικές πλάκες ανάμεσα σε μια παρέα ανδρών είναι στο βασικό μενού. Κρυφές κάμερες ακολουθούν μια παρέα τεσσάρων ατόμων.
Κάθε φορά ένα από τα μέλη της πρέπει να εκτελέσει μια απίστευτη δοκιμασία, κυρίως σε δημόσιο χώρο και σχεδόν πάντα αφήνοντας άφωνους τους ανυποψίαστους περαστικούς.

Category: , , , , , , , , , ,

0 σχόλια