BLUE : ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑ !

Unknown | 8/02/2013 04:14:00 π.μ. | 6 σχόλια


 ΜΟΝΟ ΣΤΌ ATHENS TV CHANNELS .
 Μετά το πρώτο 'επίσημο' πειρατικό τηλεοπτικό κανάλι WORLD TV (όπως το ATHENS TV CHANNELS σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά  εδώ ) εδώ και λίγες μέρες στο ίδιο ψηφιακό πακέτο που εκπέμπει από το κανάλι 68 στην Αττική έκανε την εμφάνιση του και δεύτερο κανάλι με το δικό του λογότυπο και  την ονομασία BLUE .
Η θεματολογία του και το πρόγραμμα του προς το παρόν περιορίζεται σε pop videoclips και telemarketing .

 Τα υπόλοιπα 2 κανάλια του μπουκέτου συνεχίζουν να εκπέμπουν χωρίς κανένα logo και όνομα αστρολογικές προβλέψεις non-stop με γραμμές υψηλής χρέωσης όπως άλλωστε και το δεύτερο ψηφιακό πειρατικό μπουκέτο στην συχνότητα 60(NEXT TV και LIVE TV με μουσικά videoclips ,DIGITAL TV και Μ CHANNEL με αστρολογικές προβλέψεις ).

Category:

6 σχόλια:

  1. Συγνώμη κιόλας αλλά δεν είχατε ενημερώσει εσείς πρώτοι και αποκλειστικά για το World TV. Εγώ, μέσα απ' το κανάλι μου ανέβασα βίντεο στις 29/4 που κάνω ενημέρωση για το συγκεκριμένο κανάλι με σχετικό σχολιασμό στη περιγραφή. http://youtu.be/GKbYsM2A89U

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν τω μεταξύ το λογότυπο του καναλιού σαν κάτι να θυμίζει... Μήπως η Ν.Δ. ετοιμάζει δικό της κανάλι;;;

      Διαγραφή
    2. Καλησπερα
      Θα ηταν μεγαλη χαρα και τιμη να μας ενημερωνετε (μιας και εχετε την σχετικη πληροφοριση)με νεα,ωστε να τα φιλοξενουμε στο blog μας.
      Με εκτιμηση ATHENS TV CHANNELS

      Διαγραφή
  2. Ακόμα εκπέμπει αυτό το κανάλι;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή