Εγκαίνια της ελεύθερης ΕΡΤ...

Unknown | 1/31/2014 02:21:00 π.μ. | 0 σχόλια


Σε εγκαίνεια των γραφείων τους (ακριβώς απέναντι από το Ραδιομέγαρο) προχώρησαν οι εργαζόμενοι της ελεύθερης ΕΡΤ, κάνοντας τον καθιερωμένο αγιασμό με ιερωμένο που έκανε εκπομπή στην ΕΡΑ πριν το λουκέτο της 11ης Ιουνίου, αλλά και με κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας. Μαζικό παρόν, εκτός από τους εργαζόμενους, έδωσαν αλληλέγγυοι και εκπρόσωποι φορέων.

Ακολούθως ο κόσμος κατέβηκε στη Μεσογείων και στάθηκε στην κεντρική πύλη της ΕΡΤ φωνάζοντας συνθήματα και επευφημούμενος από οδηγούς που κορνάριζαν ρυθμικά, ενώ είχε στηθεί και μικροφωνική εγκατάσταση με τραγούδια.

Το γεγονός κινητοποίησε τις αστυνομικές δυνάμεις που παρατάχτηκαν μπροστά στην είσοδο, από τη μέσα μεριά του Ραδιομεγάρου, ενώ ορισμένοι εργαζόμενοι που βρίσκονταν έξω στη συγκέντρωση, έσπρωχναν ρυθμικά τη σιδερένια συρόμενη πόρτα, καλώντας όσους εργάζονταν μέσα στο Ραδιομέγαρο για λογαριασμό του μορφώματος της ΔΤ, να βγουν έξω.

Στη συνέχεια δόθηκε συνέντευξη Τύπου, όπου αναφέρθηκε ότι όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης στηρίζουν τον αγώνα για επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι θα γίνει και μεγάλη συναυλία στο κλειστό γήπεδο Περιστερίου, μέσα στο Φεβρουάριο...
[nonews-news]

Category: ,

0 σχόλια