ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ MΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ SMILE TV

Unknown | 10/26/2013 05:52:00 μ.μ. | 5 σχόλια


Τι είναι µπλε και φοράει άσπρο καπέλο; Τρεις γενιές παιδιών ξέρουν, φυσικά, την απάντηση: "Τα Στρουµφάκια!"

Τα εξαιρετικά δηµοφιλή γαλάζια πλάσµατα µε τη δική τους µοναδική Στρουµφογλώσσα δηµιουργήθηκαν από τον Βέλγο σκιτσογράφο Πιερ "Πεγιό" το 1958. Η πρώτη τους ταινία προβλήθηκε στο Βέλγιο το 1975 και ακολούθησε το 1981 η προβολή της πρώτης σειράς κινουµένων σχεδίων στο αµερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Η Στρουµφο-µανία εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε όλο τον πλανήτη! Με θεατές εκατοµµύρια παιδιά –και όχι µόνο!– σε όλο τον κόσµο, ο Μπαρµπαστρούµφ, ο Χουζούρης, η Στρουµφίτα και η υπόλοιπη παρέα, καθώς και ο κακός Δρακουµέλ διατηρούν τη δηµοτικότητά τους στα ύψη ακόµα και µετά από 55 χρόνια προβολής και εξασφαλίζουν την απόλυτη επιτυχία τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηµατογράφο, αφού πρόκειται για µια από τις διαχρονικές αξίες των κινουµένων σχεδίων για παιδιά.


Το  SMILE TV εντάσσει στο πρόγραµµα του την «παγκόσµια» τηλεοπτική επιτυχία «ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ» µε σεβασµό και αγάπη για τους χιλιάδες µικρούς τηλεθεατές του.

Οι απίθανες στρουµφο-ιστορίες θα κρατήσουν συντροφιά στους µικρούς µας
φίλους, «διδάσκοντάς» τους τη φιλία, την αλληλεγγύη, τη γενναιότητα και την
µπλε µαγεία των Στρουµφ!

Στρουµφοκαθήστε και στρουµφοαπολαύστε!!!

Category:

5 σχόλια:

  1. Τι ωρες παιζονται γιατι δεν τα εχω πετυχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με βαση το προγραμμα του σταθμου μεταδιδονται καθημερινα 13.30 και 18.30

      Διαγραφή
  2. το smile ειναι τελειο ♥ και να βαζετε καινουργεια προγραμματα ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τριχες.. Το προγραμμα τους λέει ότι ξεκινάνε 15:00 και έχει πάει 15:30 και δείχνει ακόμα διαφημίσεις. Και όχι πολλές.. Μια συγκεκριμένη επί μισή ωρα. Τελειώνει και την ξαναβαζουν.. Καραγκιοζιδες είναι και αυτοί σαν ολα τα άλλα καναλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή