ΔΤ:ΠΑΟ-Μπάρτα για τους 16 της Euroleague

Unknown | 1/31/2014 06:50:00 μ.μ. | 0 σχόλια

 
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στις 21:30, με τηλεοπτική μετάδοση από την Δημόσια Τηλεόραση, την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και θέλει την νίκη που θα τον φέρει και πάλι στην κορυφή του ομίλου του! Την προηγούμενη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός έχασε τη δυνατότητα να παραμείνει αήττητος στο Top-16, απόψε όμως έχει την ευκαιρία να επιστρέψει! Μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ οι «πράσινοι» υποδέχονται στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων την Μπαρτσελόνα στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής του ομίλου. Οι Καταλανοί βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη αναλαμβάνει τα ηνία του ομίλου!
Στην προσπάθεια αυτή, θα παίξει μεγάλο ρόλο και η παρουσία του κόσμου, με τους φίλους του «τριφυλλιού» να έχουν εξαφανίσει τα εισιτήρια του αγώνα. Τα ευχάριστα για τον Αργύρη Πεδουλάκη είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του προκειμένου να αναγκάσει την Μπαρρσελόνα στην πρώτη της ήττα στο Top-16... 
 Την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, με την αήττητη στη φάση των 16, Μπαρτσελόνα θα μεταδώσει απόψε η(21.30) η ΔΤ σε απευθείας σύνδεση με το ΟΑΚΑ. Τον αγώνα θα περιγράψει ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, ενώ στο ρεπορτάζ θα είναι ο Κώστας Σκουλάς και ο Γιάννης Νάτου. Η βραδιά αρχίζει στις 21.00 με την pre game εκπομπή και ολοκληρώνεται με το post game στις 23.30.
 

Category:

0 σχόλια