SEX AND THE CITY KAI NIP TUCK KOΛΛΗΤΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

Unknown | 11/25/2013 01:42:00 π.μ. | 0 σχόλια


ΜΌΝΟ ΣΤΟ ATHENS TV CHANNELS.
Δύο κλασικές και πολύ αγαπημένες ξένες σειρές εντάσσει στο πρόγραμμα του το Μακεδονία tv .
Πιο συγκεκριμένα καθημερινά στις 21:30 θα προβάλει την γνωστή σειρά SEX END THE CITY ενώ αμέσως μετά Τρίτη με Παρασκευή στις 22:30 το NIP TUCK .

Δύο λόγια για τις σειρές ..

 SEX END THE CITY
Τέσσερις Νεοϋορκέζες φίλες και οι προσωπικές τους ιστορίες για τους άντρες, το σεξ και την καριέρα τους, γίνονται γνωστές σε όλο το Μανχάταν μέσω της στήλης της διάσημης αρθρογράφου Carrie Bradshaw.

Ανάμεσα τους η επιτυχημένη PR Manager Samantha, που επιθυμεί μόνο εφήμερες σχέσεις, η ρομαντική Charlotte που αναζητά τον ιδανικό σύζυγο και η κυνική δικηγόρος Miranda.
Παίζουν: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon
Δημιουργός: Darren Star



NIP TUCK
Υπάρχουν πολλοί ορισμοί για την επιτυχία και ακόμη περισσότεροι για την ευτυχία!
Ο Σον Μακναμάρα και ο Κρίστιαν Τρόι το γνωρίζουν πια καλά αυτό. Τα παθήματα για τους δύο γιατρούς δεν είναι σίγουρο ότι έγιναν μαθήματα. Αφήνουν πίσω τους το Μαϊάμι, διαγράφουν το παρελθόν τους και βγάζουν εισιτήρια για το Λος Αντζελες!
Νέα ζωή, νέα δουλειά, νέοι εκκεντρικοί πελάτες αλλά σε παρόμοιο σκηνικό: λαμπερά και όμορφα κτίρια, παραλίες, επώνυμα ρούχα στις βιτρίνες των καταστημάτων, επίδοξοι σταρς που κυκλοφορούν στους δρόμους. Όλα υπηρετούν την ίδια ψευδαίσθηση τελειότητας, την ίδια συνεχή εμμονή. Κάθε επέμβαση χαρακτηρίζεται από το "πριν" και το "μετά". Αλλά αυτό αφορά μόνο στην επιφάνεια αφού και μετά την επέμβαση, παραμένουν οι ίδιοι άνθρωποι και κοιμούνται αγκαλιά με την ίδια ανασφάλεια.
Αυτή τη φορά ο Σον και ο Κρίστιαν θα πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή και να ανέβουν ένα - ένα τα σκαλοπάτια. Οι δύο φίλοι δεν φοβήθηκαν ποτέ το άγνωστο ή την περιπέτεια, αυτό που τους φοβίζει είναι ο κακός τους εαυτός.
Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν την αντιζηλία τους; Θα βρουν αυτό που πραγματικά επιθυμούν; Και αν ναι, θα καταφέρουν να μην το θυσιάσουν στον βωμό της μισαλλοδοξίας;

Πρωταγωνιστές
Dylan Walsh, Julian McMahon, John Hensley,Roma Maffia, Kelly Carlson, Joely Richardson
Σκηνοθέτες
Ryan Murphy, John Scott, Dirk Craft, Michael M. Robin


Category: ,

0 σχόλια