Ετοιμο το νέο πρόγραμμα του Mega

Unknown | 10/15/2013 05:43:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Με έξι ελληνικές σειρές (τρεις που επιστρέφουν και τρεις καινούργιες), εννέα ξένες σειρές, επτά ψυχαγωγικές εκπομπές (δύο που επιστρέφουν, τέσσερις νέες και ένα show), είκοσι Mega Cinema πρεμιέρες και ολοκαίνουργια παιδική ζώνη με έντεκα παιδικές σειρές κινουμένων σχεδίων αρχίζει τη νέα τηλεοπτική χρονιά το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Mega.

H επίσημη έναρξη θα γίνει τη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, με την πρεμιέρα της νέας πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Πρωινό mou» με παρουσιαστή τον Πέτρο Κωστόπουλο. Μαζί του θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Βίκυ Παγιατάκη, ο Ακης Πετρετζίκης, ο Αρης Καβατζίκης, η Ελισάβετ Σπανού και η Τζένη Μπαλατσινού. Το ενδιαφέρον όμως στρέφεται στο prime time και κυρίως στις ελληνικές σειρές, καθώς πρόκειται και για το μοναδικό κανάλι που επενδύει σε τόσο μεγάλο βαθμό στην ελληνική μυθοπλασία.

Ελληνικά σίριαλ
Στις 21.00 καθημερινά θα προβάλλονται τα «Κλεμμένα όνειρα» ενώ από την περασμένη σεζόν επιστρέφει και η σειρά «Με τα παντελόνια κάτω». Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις και πισωγυρίσματα τελικά το κανάλι εξασφάλισε είκοσι επεισόδια των «Βασιλιάδων», τα οποία θα προβάλλονται δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα.

Στις νέες αφίξεις συγκαταλέγεται «Το σπίτι της Εμμας», σειρά που γράφουν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή, σκηνοθετεί ο Ανδρέας Μορφονιός και πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Μπέζος, Κάτια Δανδουλάκη, Φαίδρα Δρούκα, Παύλος Ορκόπουλος, Νίκος Ορφανός, Χρύσα Παπά, Ευαγγελία Συριοπούλου και οι μικροί Εύη Δαέλη και Βασίλης Γαλαίος. Από τον Ιανουάριο έχουν προγραμματιστεί ακόμη δύο νέες ελληνικές σειρές. Την πρώτη υπογράφει ο Λευτέρης Παπαπέτρου («Εγκλήματα», «Είσαι το ταίρι μου») ενώ για τη δεύτερη το κανάλι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Ξένες σειρές αξιώσεων
Εξαιρώντας δύο τουρκικές σειρές, τη «Φατμαγκιούλ» η οποία συνεχίζεται ως τις αρχές Δεκεμβρίου και μία νέα που κάνει μεγάλη επιτυχία στη γειτονική χώρα, το υπόλοιπο ξένο πρόγραμμα του καναλιού έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Συγκεκριμένα θα προβληθούν το «House of Cards», πολιτικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Σπέισι, που είναι υποψήφιο για 13 τηλεοπτικά βραβεία, όπως το πολεμικό δράμα «Last Resort».

Επίσης έχουν εξασφαλιστεί τα δικαιώματα των σειρών «The Big C», «Unforgettable», «Community», «Hatfields and MacCoys» και φυσικά το καλύτερο όλων, το «Breaking Bad», η δραματική σειρά περιπέτειας που έχει βραβευτεί με 7 βραβεία Emmy, από τα οποία αυτό του καλύτερου ηθοποιού για τρεις συνεχείς σεζόν για τον Bryan Cranston. Εφέτος, στις Ην. Πολιτείες μεταδίδεται η 5η σεζόν.

Πλήρης ανανέωση

Με έμφαση στη μαγειρική αλλά και στο τηλεπαιχνίδι, το Mega ρίχνει στον ανταγωνισμό νέα formats αφήνοντας τις γνωστές συνταγές των σόου, των ριάλιτι και των δεκάδων τοκ σόου. Αμεσα θα αρχίσει η προβολή του «Smart Face», του παιχνιδιού που θα παρουσιάσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Στα μαγειρικά τηλεοπτικά πλάνα του σταθμού ξεχωρίζει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος που ταξιδεύει στην Ελλάδα «Χωρίς συνταγή». Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κάθε τόπο μέσα από τη ματιά των ανθρώπων που έχουν αφιερωθεί στην ελληνική γη, στην καλλιέργεια και εκμετάλλευσή της. Ο Δ. Σκαρμούτσος μοιράζεται με το κοινό τρόπους μαγειρέματος απόλυτα συνδεδεμένους με τις παραδόσεις της κάθε περιοχής. Δημιουργεί νέες συνταγές με τα τοπικά προϊόντα και αποκαλύπτει τους ιδιαίτερους τρόπους παραγωγής των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί.

Νέα άφιξη είναι και αυτή της Μαρίας Εκμετσίογλου με την εκπομπή «Από την Πόλη έρχομαι». Πρόκειται για ένα ταξίδι στα αρώματα και στις γεύσεις της Κωνσταντινούπολης. Η εκπομπή είναι γυρισμένη εξ ολοκλήρου στην Πόλη και στην Πρίγκιπο, παρουσιάζει παραδοσιακές πολίτικες συνταγές, συστήνει ανθρώπους με μεράκι, δημιουργεί πιάτα στην κουζίνα του εστιατορίου της και μας κάνει βόλτα στα «γευστικά» σοκάκια της Κωνσταντινούπολης.

Στην ίδια κατηγορία παραμένει και η εκπομπή «Dr. Cook», στην οποία ο Γιάννης Λουκάκος θα μαγειρεύει έχοντας δίπλα του μαθητευόμενους σεφ και θα μοιράζεται τα μυστικά της τέχνης του. Eφέτος η εκπομπή εμπλουτίζεται με αφιερώματα στις διεθνείς κουζίνες αλλά και με μία νέα ενότητα στην οποία ο σεφ θα βγαίνει από το στούντιο για να ψωνίσει τα υλικά του, τα κατάλληλα εργαλεία για την κουζίνα του κ.ά.

Στο πρόγραμμα του σταθμού θα ενταχθούν λίγο αργότερα μία βραδινή εκπομπή με παρουσιαστή τον Πέτρο Κωστόπουλο, ένα νέο μαγειρικό οδοιπορικό με τον Ακη Πετρετζίκη και ένα μεγάλο show-έκπληξη (από τον Ιανουάριο). Πολλές θα είναι και οι πρεμιέρες στο Mega Cinema με 20 ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή. Μεταξύ άλλων θα προβληθούν τα: «Salt», «The Other Guys», «Burlesque», «The Expendables», «Easy A», «The Social Network», «All Good Things», «Βad Teacher», «Eat Pray Love» κ.ά.
http://www.tovima.gr

Category:

0 σχόλια