Αλλάζουν ώρα μετάδοσης οι εκπομπές του Star!Τουρκικο το lead in του δελτίου ειδήσεων .

Unknown | 9/07/2013 04:34:00 π.μ. | 0 σχόλια



 Μία ανάσα πριν ανοίξει η αυλαία της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η διοίκηση του Star αποφάσισε να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με την ώρα μετάδοσης των καθημερινών, live εκπομπών του. Ετσι, από εκεί που πιστεύαμε πως το τηλεοπτικό ραντεβού μας με τις εκπομπές του καναλιού της κάτω Κηφισιάς δεν θα άλλαζε σε τίποτα, στην πορεία τα τηλε-δεδομένα αλλάζουν.

Εχουμε και λέμε... Το live πρόγραμμα του Star θα ξεκινά καθημερινά ακριβώς στις 10.00 το πρωί με το "Live U" της Πόπης Τσαπανίδου. Στην συνέχεια στη 1.00 νταν την σκυτάλη θα παίρνει η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ετοιμάζεται για να κάνει ένα δυνατό "ReStart".

Στις 3.00 το μεσημέρι παρατηρείται και η πρώτη σημαντική, σημαντικότατη αλλαγή στο πρόγραμμα, μιας και θα βγαίνουν πια από εδώ και στο εξής στον αέρα ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου με το "ΦΜ: Live".


Οσο για την Τατιάνα Στεφανίδου και το "Μίλα" της; Θα ακολουθούν αμέσως μετά ,δηλαδή στις 4.45 μ.μ. όπου και για δύο ολόκληρες ώρες η εκπομπή θα βρίσκεται στον αέρα του Star, δοκιμάζοντας την δυναμική της πια στο απογευματινό πρόγραμμα του καναλιού.

Το "Μίλα" θα ρίχνει αυλαία στις 6.45 μ.μ.
Τα στελέχη του STAR προχώρησαν στην αλλαγή του προγράμματος και επέλεξαν να ακολουθήσουν την περπατημένη των δυο μεγάλων καναλιών διαλέγοντας για lead in τουρκική σειρά, προσδοκώντας να τσιμπήσει νούμερα για να «σπρώξει» το νέο δελτίο.


KARSU : Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ (OYLE BIR GECER ZAMAN KI)

• Η σειρά ξεκίνησε στην Τουρκία στις 14 Σεπτεμβρίου 2010 και ολοκληρώθηκε στις 18 Ιουνίου 2013, μετά από 3 επιτυχημένες σεζόν.
• Η σειρά προβάλλεται ήδη σε 21 χώρες : Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Π.Γ.Δ.Μ., Αλβανία, Βουλγαρία, Αίγυπτο, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Αφγανιστάν, Κροατία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Πακιστάν, Αλγερία, Αζερμπαϊτζάν, Κύπρο, Ιράν, Ισραήλ, Καζακστάν, Λίβανο, Μάλι, Ηνωμένα Εμιράτα.
• Η σειρά έλαβε πολλά βραβεία και έσπασε τα αρχεία τηλεθέασης με μέσο όρο 25 – 30 εκατομμύρια τηλεθεατές κάθε εβδομάδα στην Τουρκία.

Πρεμιέρα για τη νέα δραματική σειρά. 15/9    ΚΥΡΙΑΚΗ  21:00  και απο  Δευτέρα 16/9 καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 18:45.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μετακινήσεις αυτές αποφασίστηκαν, μιας και ο απόλυτος στόχος αυτή την στιγμή στην Κηφισιά, είναι να στηριχθεί όσο το δυνατόν καλύτερα το νέο εγχείρημα του καναλιού που έχει να κάνει φυσικά με το νέο, ενημερωτικό προφίλ του.

Οι άνθρωποι του Star θέλουν να καταφέρουν να φτιάξουν μία καθημερινή, ισχυρή ειδησεογραφική και ενημερωτική ζώνη και φυσικά ένα ισχυρό, ένα ισχυρότατο κεντρικό δελτίο ειδήσεων γι ΄αυτό και οι πάντες επιστρατεύονται και ενώνουν τις δυνάμεις τους προς αυτή την κατεύθυνση.

  http://www.tlife.gr

Category:

0 σχόλια