tvnea.blogspot.gr : ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΑΠΟ 26/08

Unknown | 8/25/2013 05:33:00 π.μ. | 0 σχόλια


Συμφωνα με το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΤvΝέα...

Ένα καινούργιο ΤvΝέα, ξεκινά τη διαδρομή του, από την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013.

Tο ΤvΝέα αποτελεί έναν από τους γνωστότερους ιστότοπους της εγχώριας τηλεοπτικής επικαιρότητας. Παρέχει πληροφορίες για την τηλεόραση και τα πρόσωπα της, θέματα επικαιρότητας, παρουσιάζει ποιοτικές αναλύσεις τηλεθέασης, συνεντεύξεις προσώπων, αποκλειστικά και άρθρα γνώμης.

Στόχος μας και φέτος, είναι να βλέπουμε πιο βαθιά στην είδηση, παρέα με τους εκατοντάδες-χιλιάδες- καθημερινούς μας σχολιαστές.

 Κρατάμε τα θετικά και κοιτάμε μπροστά..

Το νέο ΤvΝέα, εκσυγχρονισμένο και ανανεωμένο έρχεται στις οθόνες του υπολογιστή σας με νέο λογότυπο την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013..

Τα έχει όλα και συμφέρει. Είναι εύχρηστο, καλαίσθητο, μοντέρνο, και παρέχει άπειρες δυνατότητες στον χρήστη.

Διατηρούμε και εμπλουτίζουμε τα τηλεοπτικά νέα, τα καθημερινά νούμερα τηλεθέασης της Nielsen, τα gossip θέματα, τις συνεντεύξεις, αλλά και τα special events.

Μεγάλο ρόλο την φετινή χρονιά θα παίξει η ενημέρωση. Η ενημέρωση αλλιώς, αντικειμενική, ανένταχτη, ελεύθερη , ενημέρωση διαφορετική από αυτή που ξέρουμε, απλή άλλα όχι απλοϊκή, μοντέρνα, όχι ελαφρόμυαλη. Με ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν και με αναλυτικά ρεπορτάζ!

Ταυτόχρονα όμως, ο κινηματογράφος, τα μουσικά νέα, τα παράξενα του κόσμου, η μόδα, αλλά και πολιτιστικά και κοινωνικά θέματα θα έχουν την θέση τους στο ΤvΝέα, δίνοντας έναν νέο αέρα.

Θέλουμε ολόψυχα να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία αυτής της μεγάλης στιγμής και να ευχαριστήσουμε τους σταθερούς μας επισκέπτες, τους σχολιαστές μας, τους φίλους μας στο facebook, τους followers. Όλους τους ανθρώπους της τηλεόρασης, των media, των περιοδικών και εφημερίδων που μας επισκέφθηκαν, μας διάβασαν, μας ανέφεραν. Είμαστε χαρούμενοι γιατί όλοι αυτοί, αναγνώστες και επαγγελματίες αναγνώρισαν σε βάθος χρόνου το μεράκι μας, το πάθος και την όρεξη μας. Είμαστε σίγουροι πως το νέο Tv Nea θα αρέσει, όσο άρεσε και σε εμάς.
Σας προσκαλούμε στα μεγάλα εγκαίνια, σας περιμένουμε όλους στην ανανεωμένη μας σελίδα και περιμένουμε οπωσδήποτε τις εντυπώσεις σας.

Πάντα φιλικά,  η ομάδα του http://tvnea.blogspot.gr/ ή www.tvnea.tk

Category:

0 σχόλια