Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Σεπτεμβρίου

Unknown | 8/24/2013 03:43:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Ξεκινώντας την νέα σεζόν, τα Δορυφορικά Νέα βρίσκονται στα χέρια σας με ένα τεύχος γεμάτο με πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα ύλη που αναζητάτε κάθε μήνα.
Μετά τα ελληνικά iptv κανάλια που σάς αναφέραμε στο προηγούμενο τεύχος, συνεχίζουμε με ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα που αφορά στην πλοήγηση στο internet μέσω των δεκτών Linux με Enigma 2. Οι web browsers έχουν περάσει από αρκετά στάδια, ενώ πλέον μπορούμε να πούμε ότι έφτασαν σε ένα αποδεκτό επίπεδο, με αρκετές λειτουργίες και καλές ταχύτητες. Έτσι, αναφερόμαστε σε 10 λογισμικά για δέκτες Dreambox, Vu+ και Xtrend, με τα οποία μπορείτε να έχετε αξιόλογους web browsers στην οθόνη σας, οι οποίοι χειρίζονται με το τηλεκοντρόλ του δέκτη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επισκεφτείτε οποιαδήποτε ιστοσελίδα επιθυμείτε, όπως πχ τον λογαριασμό σας στο Facebook, το Gmail, το Yahoo και πολλά άλλα, ενώ διατίθενται και πολυάριθμα έτοιμα weblinks. Σαφώς, ένας web browser σε δέκτη Linux, δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον υπολογιστή μας από πλευράς αμεσότητας, ωστόσο αποτελεί μία εξαιρετική λύση για «ματιές» σε ιστοσελίδες.
Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας που πολλοί θα ασχοληθούμε με τον εξοπλισμό μας, σχετικά με νέες ρυθμίσεις, αναβαθμίσεις και αντικαταστάσεις. Για αυτόν τον λόγο, συγκεντρώσαμε όλα τα Slim LNB της αγοράς και σάς τα παραθέτουμε, με σκοπό την ευκολότερη επιλογή σας σε περιπτώσεις multifeed για παρακείμενους δορυφόρους σε κοντινές αποστάσεις και όχι μόνο.
Από πλευράς εγκαταστάσεων, σάς περιγράφουμε ένα σύστημα λήψης “On boat”, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνολογία Auto track για αυτόματο κεντράρισμα ανάλογα με την εκάστοτε κατεύθυνση του πλεούμενου.
Τα θέματα τηλεθέασης έχουν ένα σημαντικό μερίδιο στην ύλη του περιοδικού, ενώ αυτόν τον μήνα, ο Σάκης Παπαδόπουλος σας παραθέτει ένα σύνολο αξιόλογων μουσικών ελεύθερων καναλιών από δορυφόρους που αξίζει να λαμβάνετε.
Σε πιο προχωρημένο επίπεδο, ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης σάς αναλύει τί σημαίνει Kernel στο Linux, ποια είναι τα είδη και ποια λειτουργία επιτελεί στο λειτουργικό σύστημα, ενώ ο DrDream σάς περιγράφει το TRRplugin, με το οποίο μπορείτε να διατηρείτε τον δέκτη σας σε άριστη κατάσταση, καθώς και να κατεβάζετε emus και άλλα πρόσθετα online, χωρίς κόπο.
Από πλευράς δοκιμών-παρουσιάσεων, την τιμητική του έχει σαφώς ο πολυαναμενόμενος Vu+Duo2 με ισχυρό επεξεργαστή στα 1300 MHz, hardware transcoding, κατ’ επιλογή tuners και οθόνη TFT LCD στην πρόσοψη, καταλαμβάνοντας πλέον τον «θρόνο» του Βασιλιά!
Οι υπόλοιπες παρουσιάσεις περιλαμβάνουν νέα αξιόλογα προϊόντα όπως: Ο νέος δέκτης Axas Class M στα 500 ΜΗz με Dual boot σε Enigma 2, ο πρωτότυπος επίγειος ψηφιακός δέκτης Engel RT6620HD με ενσωματωμένο DVD player, η εξαιρετική εσωτερική επίπεδη κεραία TALi ANT2020 για λήψη ψηφιακών καναλιών, το χρησιμότατο καρφωτικό καλωδίων F.Tools και το εξαιρετικό handheld Satellite Meter Deviser S30 με πλήρεις μετρήσεις και ένδειξη φάσματος σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή.
Επίσης, να σάς υπενθυμίσουμε ότι πλέον είναι στον «αέρα» το κανάλι των Δορυφορικών Νέων στο YouTube στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.youtube.com/user/doriforikanea, όπου μπορείτε να βρίσκετε όλα τα video reviews των δορυφορικών και επίγειων ψηφιακών δεκτών, των πεδιομέτρων και γενικά όλων των προϊόντων που έχουμε παρουσιάσει, καθώς και πολλά άλλα ενδιαφέροντα videos από όλο το φάσμα της δορυφορικής τεχνολογίας.
Επιπλέον θα βρείτε τα πιο μάχιμα νέα για την αποκρυπτογράφηση, την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, τον οικιακό εξοπλισμό Home Cinema, τις αναβαθμίσεις των δεκτών HD, τα νέα προϊόντα, τα δορυφορικά κανάλια και τις συχνότητες.
Τέλος, μην παραλείπετε να ενημερώνεστε απευθείας και άμεσα, μέσω του site μας στη διεύθυνση www.doriforikanea.gr, με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Μείνετε Συντονισμένοι
Περικλής Παντολέων - Διευθυντής Σύνταξης

Περιεχόμενα

Κλικ
Νέα προϊόντα σε πρώτο πλάνο
HD News                                                                                       
HD Upgrade
TV Channel News
Scrambling News
Zapping News
Sport News
Η «χάρτης της Πριμέρα Ντιβιζιόν»

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΤΕΣΤ
Ιστοσελίδες σε δέκτες Enigma 2
Το internet έχει εισχωρήσει παντού και οι δέκτες δεν αποτελούν εξαίρεση, ειδικά εκείνοι που τρέχουν Enigma 2 και μάλιστα με web browsers όπως ο Opera. Στην παρακάτω αναφορά, κάνουμε μια περιήγηση στους web browsers και σε λογισμικά με απρόσκοπτη λειτουργία.

ΕΡΕΥΝΑ
Τα Slim LNB
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Ελεύθερα μουσικά κανάλια
RELOAD
TRR plugin
Για άριστη λειτουργία του δέκτη σας
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Λύσεις… ON BOAT!
SAT LINUX
Kernel: Η καρδιά του Linux
ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ (Sat Guide)
ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ
Ελεύθερα ψηφιακά κανάλια
Ψηφιακά κανάλια- HDTV & MPEG-4 (Ku-Band)                           

                                                                                                                                                                                                                                           
REVIEWs

Vu+Duo2
Στον θρόνο του… Βασιλιά

Axas Class M
500 MHz με Dual boot σε Enigma 2 
 
ENGEL RT6620 HD
Επίγειος ψηφιακός δέκτης HD+DVD PLAYER 

TALi ANT- 2020
Επίπεδη εσωτερική κεραία

Επαγγελματικό καρφωτικό καλωδίων F.Tools

Satellite Meter Deviser S30
Μετρήσεις με… φάσμα!

Category:

0 σχόλια