SMS NEWS 17/08/2013

Unknown | 8/17/2013 04:02:00 π.μ. | 0 σχόλια




@ Όνομα – έκπληξη φέρεται να έπεσε στο τραπέζι για το πρωινό του Mega: Ηλίας Ψινάκης!
Σε μια προσπάθεια να πάρει την ρεβάνς και να φτιάξει δυνατή ομάδα, οι υπεύθυνοι του καναλιού της Μεσογείων είδαν στο πρόσωπο του γνωστού μάνατζερ τον άνθρωπο που θα ήθελαν.
Το ιδιαίτερο χιούμορ του Ηλία Ψινάκη, οι σχέσεις του με πολλούς ανθρώπους της showbiz και ο ιδιαίτερος τρόπος αντιμετώπισής τους, φαίνεται πως είναι στα ατού του μάνατζερ, ο οποίος έχει να εμφανιστεί τηλεοπτικά περίπου ένα χρόνο, μετά το φινάλε του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».
Στο παρελθόν, πάντως, ανάλογες προσπάθειες είχαν γίνει από τον ΑΝΤ1 και τον Alpha αλλά δεν είχαν αποδώσει καρπούς.
Το αν ο Ηλίας Ψινάκης θα μπει στο 10:00 – 13:00, μαζί με Ουγγαρέζο, Παγιατάκη, Πετρετζίκη... η πορεία θα το δείξει!

@ Σημειώνεται ότι ο ΑΝΤ1 θα ανακοινώσει μετά τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου τη συμφωνία του με τη Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια θα είναι το τρίτο μέλος της πρωινής παρέας των Λιάγκα – Σκορδά.

@ Σημαντική διευκρίνιση σχετικά με το τι θα κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1: Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες λέγεται κατηγορηματικά ότι δεν θα παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι.

@ Με τον γάμο και τα προβλήματα του θα ασχολείται η νέα σειρά που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Άντώνης Αγγελόπουλος για τον Alpha.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real, πρόκειται για μια κωμική και σπονδυλωτή σειρά που θα αποτελείται από διαφορετικές ιστορίες. Όσο για τους πρωταγωνιστές; Θα είναι γνωστά και αγαπημένα μας τηλεοπτικά πρόσωπα

@ «Ο Γιώργος και η Φαίη είχαν ανάγκη από μία ανανέωση. Αν έμεναν στο Mega, θα έκαναν σαρωτικές αλλαγές τόσο στο σκηνικό, όσο και στα πρόσωπα που δουλεύουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες» δηλώνει στο περιοδικό People άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού και συμπληρώνει: «Ο κορμός της εκπομπής θα είναι ο ίδιος. Το Σεπτέμβριο το κανάλι θα καταλήξει σε 1-2 πρόσωπα που θα συμπληρώσουν την ομάδα. Τόσο η Φαίη όσο και ο Γιώργος θέλουν φρέσκα πρόσωπα που δεν είναι «καμένα» από το τηλεοπτικό γυαλί, με προσωπικότητα και χιούμορ».
Σύμφωνα με το περιοδικό, το σκηνικό του νέου πρωινού στον ΑΝΤ1 θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα στο Πρωινό mou, ενώ στο πλευρό του Γιώργου και της Φαίης σίγουροι θεωρούνται η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Λίτσα Πατέρα, η Σάσα Σταμάτη και η δημοσιογράφος Ελεάννα Τρυφίδου.

@ Σε αναζήτηση προσώπων βρίσκονται αυτές τις μέρες οι υπεύθυνοι του Mega για τη στελέχωση του νέου πρωινού, έπειτα από την αποχώρηση – βόμβα του επιτυχημένου ζευγαριού Φαίη Σκορδά – Γιώργου Λιάγκα που μετακόμισε στον ΑΝΤ1.
Σύμφωνα με το περιοδικό People, τα σίγουρα πρόσωπα της πρωινής εκπομπής του σταθμού για τη νέα σεζόν είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Άκης Πετρετζίκης και η Βίκυ Παγιατάκη, ενώ φαίνεται πως δεν ισχύουν – προς το παρόν – οι φήμες που θέλουν την όμορφη Τόνια Σωτηροπούλου να έχει δεχθεί πρόταση από το κανάλι της Μεσογείων για να βρίσκεται στην ομάδα της εκπομπής. Οι εξελίξεις είναι συνεχείς και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για την εκπομπή έρχεται οσονούπω…

@ Οι τελευταίες κινήσεις του ΑΝΤ1 που προχωρά στη συγκέντρωση όλων των τηλεοπτικών αστέρων, αστέγων και μη, δείχνει πως το κανάλι έχει αποφασίσει την τακτική του για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Απουσία επενδύσεων για νέες ελληνικές σειρές, το κανάλι θα πρωταγωνιστήσει στις εκπομπές life style, τα παιχνίδια και τα σόου. Στο «κλέψιμο» του ζεύγους Λιάγκα-Σκορδά από το  Mega, προστέθηκε η συμφωνία με τη Ναταλία Γερμανού που έμεινε εκτός Alpha, η πρόσληψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου που δεν είχε πλέον εκπομπή στο Mega, η επέκταση της συμφωνίας του με την Μ.Μπεκατώρου και δυο-τρεις ακόμη συνεργασίες πάντα από το τιμ των τηλεοπτικών άεργων παρουσιαστών.

@ Oσο κι αν τα σενάρια το τελευταίο διάστημα οργιάζουν και μιλούν για κρίση στη σχέση της παρουσιάστριας με το κανάλι του STAR. Η αλήθεια είναι ότι ναι μεν η εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» αλλάζει concept, στήσιμο και θεματολογία -πολύ πιθανόν ακόμα και τίτλο-, παραμένει όμως στην ίδια ζώνη. Οι συνεργάτες της Ελεονώρας –αυτοί που παραμένουν, ενώ αναζητούνται και άλλοι- αλλά και η ίδια φυσικά στήνουν τη νέα εκπομπή πυρετωδώς και σχεδόν καθημερινά κάνουν διάφορες προτάσεις και συζητήσεις για να προχωρήσουν στην υλοποίησή της.

@ Νέα χρονιά χωρίς «Dancing with the stars» για τον ΑΝΤ1 δεν γίνεται. Το «Dancing» είναι ίσως το μοναδικό project του καναλιού, του οποίου η προετοιμασία έχει ξεκινήσει ήδη!
Το talent show του καναλιού του Αμαρουσίου επιστρέφει από τον Νοέμβρη στους δέκτες μας, με τη Ζέτα Μακρυπούλια -εννοείται- στην παρουσιάση. Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που έχει προγραμματιστεί για τις προσεχείς ημέρες συνάντηση του Γιάννη Λάτσιου με την παρουσιάστρια.
Στο green room ενδεχομένως θα βρίσκεται η Δούκισσα Νομικού, ενώ η περσινή νικήτρια Ντορέττα Παπαδημητρίου αναμένεται να καθίσει στην κριτική επιτροπή, στην οποία παραμένουν ο Γιάννης Λάτσιος αλλά και ο Αλέξης Κωστάλας. Ο ΑΝΤ1 θέλει να έχει και πάλι μαζί του την Κάτια Δανδουλάκη, παρά το γεγονός ότι η ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί φέτος στην νέα κωμωδία του Mega «Το σπίτι της Εμμας».

 @ Σε συζητήσεις με τους υπεύθυνους του Mega βρισκόταν από την αρχή του καλοκαιριού ο Λάμπρος Φισφής για να καταλήξουν εάν θα συνεχιστεί το «Κάψε το σενάριο» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, η εκπομπή φαίνεται να συνεχίζεται και τη νέα σεζόν. Η τρίτη, όμως – εάν τελικά οριστικοποιηθεί – θα περιέχει πολλές αλλαγές τόσο στη δομή, όσο και στη θεματολογία της εκπομπής.

@ Έντονη φημολογία επικρατεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με την καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha. Σύμφωνα με το περιοδικό MY TV, η αρχική σκέψη των υπευθύνων του σταθμού ήταν να δουν πως θα κινηθεί η εκπομπή τους καλοκαιρινούς μήνες, για να αποφασίσουν αν θα συνεχιστεί και το φθινόπορο. Όπως φαίνεται η προσπάθεια του Πέτρου Λαγούτη, της Ελένης Τσολάκη και της υπόλοιπης ομάδας αρέσει και ήδη συζητιέται η συνέχεια τους για τη νέα σεζόν.
Το θέμα όμως είναι όμως πως αν συνεχιστεί, δεν θα υπάρχει με αυτή τη μορφή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, πρόκειται να γίνουν πολύ μεγάλες αλλαγές από την θεματολογία έως την ημέρα και την ώρα μετάδοσης. Θα προβάλετται δηλαδή δύο φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Σαββατοκύριακο.

Category: , , , ,

0 σχόλια