SMS NEWS 12/082013

Unknown | 8/12/2013 04:00:00 π.μ. | 0 σχόλια


@ Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Boxtv.gr το επικρατέστερο όνομα για την παρουσίαση της του “Πρωινό mou” του Mega είναι αυτό της Βίκυς Σταυροπούλου, της ηθοποιού που έχει δείξει και με τη «θητεία» της στο «Taxi girl» ότι μπορεί να παίξει τον ρόλο της παρουσιάστριας με επιτυχία.
Πάντως όπως και να χει το όνομα έχει κλείσει, καθώς ο Πέτρος Μπούτος αναχώρησε για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

 @ Το “Dancing with the stars IV”  ετοιμάζεται και πολλά είναι τα ονόματα των επωνύμων πέφτουν στο τραπέζι των συσκέψεων των στελεχών του ΑΝΤ1.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star,  ο ΑΝΤ1 έχει ήδη συμφωνήσει με τους: Eυαγγελία Αραβανή, Έλενα Ασημακόπούλου, Μάρκος Σεφερλής, Όλγα Λαφαζάνη, Χρύσπα, Ελένη Τσολάκη, Ράνια Κωστάκη, Χριστίνα Σάλτη και Όλγα Φαρμάκη. Αυτοί θα είναι, λοιπόν, οι επώνυμοι τους οποίους θα δούμε να χορεύουν τη νέα σεζόν.

@ Πιστή στον ΣΚΑΪ παραμένει η Σία Κοσιώνη, η οποία ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι του Φαλήρου για δύο ακόμη χρόνια. Η γνωστή δημοσιογράφος, σύμφωνα με το TV BOX, θα συνεχίσει να μας ενημερώνει μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο μέχρι και το καλοκαίρι του 2015. Η Σία Κοσιώνη χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τη διοίκηση του σταθμού και θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στην τηλεόραση, αλλά και στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

@ Ονόματα πάνε κι έρχονται καθώς η μεταγραφική περίοδος στην τηλεόραση κορυφώνεται και ήδη έχουν «σκάσει» αρκετές «βόμβες».
Ανάμεσα στα ονόματα που ακούστηκαν είναι και αυτό της Ελένης Πετρουλάκη.
Μιλώντας η ίδια στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Star αποκάλυψε πως όντως της έχει γίνει πρόταση από τηλεοπτικό σταθμό χωρίς όμως να προχωρήσει σε οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια.

@ Ανάμεσα σε δύο τηλεοπτικά στρατόπεδα βρίσκεται η Κάτια Δανδουλάκη.
Γιατί ναι μεν έχει κλείσει συνεργασία με το Mega για τη νέα σειρά «Το Σπίτι Της Έμμας» όμως και ο ΑΝΤ1 την διεκδικεί ως κριτή για τον επόμενο κύκλο του Dancing with the stars. "Είχαμε κάνει μια σειρά συζητήσεις για να είμαι και πάλι στο talent show του ΑΝΤ1, αλλά για την ώρα δεν έχω λάβει κάποια ειδοποίηση» παραδέχτηκε πρόσφατα με δηλώσεις της στο TV ΖΑΠΙΝΓΚ η ηθοποιός. Κάτι που υποδεικνύει πως παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της με το νέο σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί, η Κάτια Δανδουλάκη θα πει το ναι και στην κριτική επιτροπή του σόου.

@ Την άρνηση του Γιώργου Καπουτζίδη εισέπραξαν οι άνθρωποι του MEGA όταν του πρότειναν να αναλάβει την πρωινή ζώνη του καναλιού, διαδεχόμενος τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ το οποίο δημοσιεύει η “Real News” στη στήλη των media.

@ Η εκπομπή του Στέλιου Παρλιάρου “Γλυκειές Αλχημείες” πήρε  την έγκριση να συνεχιστεί και την νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΣΚΑΪ, σύμφωνα με την εφημερίδα”REAL LIFE”. Ο πετυχημένος ζαχαροπλάστης θα συνεχίζει να μας γλυκαίνει με τις νόστιμες συνταγές του, αφού το κανάλι είναι πολύ ευχαριστημένο από τα νούμερα τηλεθέασης.
 
@ "Μπορεί ο ΑΝΤ1 να άνοιξε αυτό το καλοκαίρι διάπλατα τις πόρτες τους για πολλούς, το ίδιο όμως δεν πρόκειται να κάνει τελικά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.Το όλο τηλε-συνοικέσιο για την μεταφορά του "Στην υγειά μας" στο Μαρούσι "σκάλωσε" και έτσι ο ηθοποιός δεν πρόκειται να μετακομίσει στην συχνότητα του ΑΝΤ1"
@ "Ένα επιτυχημένο τηλεοπτικό φορμάτ ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτρεο. Ο λόγος για το "Just the two of us" το οποίο απ΄ ότι ακούγεται έντονα έχει βγει και πάλι από το συρτάρι του Mega. Δεν αποκλείεται μέχρι τα Χριστούγεννα να βρίσκεται στον αέρα με έναν ολοκαίνουργιο κύκλο επεισοδίων, ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης αναμένεται να δεχτεί στενή πολιορκία για να δεχθεί"

@Ο Νίκος Ευαγγελάτος φέτος αποφάσισε να αφιερώσει αρκετό χρόνο στην προσωπική του ξεκούραση και την οικογένειά του.
Έτσι, θα αργήσει να επιστρέψει στο γραφείο του και κατ' επέκταση στα στούντιο ειδήσεων του ΣΚΑΪ τις οποίες παρουσιάζει. Μάλιστα, ως πιθανότερη ημερομηνία επιστροφής του, σύμφωνα με τη real, είναι η 26η Αυγούστου, οπότε και θα αναλάβει εκ νέου καθήκοντα για την καθημερινή μας ενημέρωση. Προς το παρόν ο ίδιος απολαμβάνει ξέγνοιαστες διακοπές μαζί με τη σύζυγό του Τατιάνα Στεφανίδου και τα τρία του παιδιά.


Category: , , , ,

0 σχόλια