Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΕΙ … EXTRA όλο τον Αύγουστο!

Unknown | 8/01/2013 01:26:00 π.μ. | 0 σχόλια


Πασατέμπο ή ποπ κορν, πολυθρόνα ή ξαπλώστρα, θάλασσα ή βουνό;
Ότι κι αν διαλέξετε η μόνη σίγουρη επιλογή σας για τον Αύγουστο θα είναι το EXTRA CHANNEL που φέρνει τις καλύτερες ελληνικές και ξένες ταινίες για τους τηλεθεατές του!!!

Τα βράδια μας γεμίζουν λάμψη, νοσταλγία, ρομαντισμό, περιπέτεια, διασκέδαση ,το EXTRA CHANNEL έχει επιλέξει μοναδικές ταινίες που θα μας χαρίζουν μοναδικές, απολαυστικές, δροσερές αυγουστιάτικες νύχτες!


Οι καλύτερες ελληνικές και ξένες ταινίες μας συντροφεύουν κάθε βράδυ στο EXTRA CHANNEL από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Μοναδικές ταινίες που θα μας χαρίζουν απολαυστικές, δροσερές καλοκαιρινές νύχτες!

Πέμπτη 1 Αυγούστου
23:30     Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ
     

Παρασκευή 2 Αυγούστου
23:30        ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ
       

Δευτέρα 5 Αυγούστου
23:30        Υ.Γ. Σ΄ΑΓΑΠΩ
P.S.
Σκηνοθεσία: Ντίλαν Κιντ
Σενάριο: Έλεν Σούλμαν
Παίζουν: Λάουρα Λίνεϊ, Γκάμπριελ Μπερν, Τόφερ Γκρέις


Τα σαράντα είναι μία καλή στιγμή να αναρωτηθείς, πως επέτρεψες στο χρόνο να περάσει ανενόχλητος. Λίγο πριν κλείσει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, η Λουίζ Χάρινγκτον διατηρεί ακόμα την ομορφιά της και την νεανική ενέργεια. Όλα έχουν βρει πια το δρόμο τους: ένας αποτυχημένος γάμος, μια αξιοπρεπής επαγγελματική πορεία και μια ήρεμη οικογενειακή ζωή και στον ορίζοντα δεν διαφαίνονται περιθώρια για εκπλήξεις. Ωστόσο, η καθημερινότητα της Λουίζ θα δοκιμαστεί από την εμφάνιση ενός απρόσμενου επισκέπτη: του μεγάλου, εφηβικού της έρωτα, που χάθηκε σε αυτοκινητικό ατύχημα είκοσι χρόνια πριν.

Τρίτη 6 Αυγούστου
23:30        ΤΑ ΠΑΘΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
MARY
Σκηνοθεσία: Έιμπελ Φεράρα
Παίζουν: Φόρεστ Γουίτακερ, Ζιλιέτ Μπινός, Μάθιου Μοντίν, Χέδερ Γκράχαμ, Μάριον Κοτιγιάρ, Στεφανία Ρόκα
Ο παρουσιαστής μιας πετυχημένης θρησκευτικής εκπομπής παρακολουθεί την πρεμιέρα μιας ταινίας με θέμα τη σχέση του Χριστού με τη Μαρία Μαγδαληνή και αποφασίζει να καλέσει το σκηνοθέτη και την πρωταγωνίστρια στην εκπομπή του. Διαπιστώνει, όμως, ότι η ηθοποιός που ενσάρκωνε τη Μαρία Μαγδαληνή έχει εγκαταλείψει την καριέρα της και παραμένει στους Άγιους Τόπους, ακολουθώντας το προσωπικό της πνευματικό μονοπάτι. Την ίδια ώρα, ο τηλεπαρουσιαστής περνά τη δική του οικογενειακή κρίση...

Τετάρτη 7 Αυγούστου
20:00        Η ΜΟΥΣΙΤΣΑ
 

Πέμπτη 8 Αυγούστου
23:30     ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΜΠΟΙ ΣΟΥ


Παρασκευή 9 Αυγούστου
23:30        ΣΤΕΛΛΑ
      

Δευτέρα 12 Αυγούστου
23:30     ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ
        SA SOM I HIMMELEN
Σουηδική ταινία
Σκηνοθεσία: Κάι Πόλακ
Παίζουν: Μίκαελ Νίκβιστ, Φρίντα Χάλγκρεν, Έλεν Σέχολμ
Ένας διάσημος Σουηδός συνθέτης ύστερα από μια σωματική και συναισθηματική κατάρρευση, γυρνά στη γενέτειρά του, ένα χιονισμένο χωριό στη Βόρεια Σουηδία, όπου ζητά να διευθύνει την εκκλησιαστική χορωδία. Όμως η παρουσία του, παρότι πηγή έμπνευσης για αρκετούς, θα προκαλέσει την εχθρότητα άλλων κατοίκων.


Τρίτη 13 Αυγούστου
23:30     ΕΝΑ ΤΡΥΦΕΡΟ ΦΙΛΙ
        Ae Fond Kiss
Σκηνοθεσία: Κεν Λόουτς
Σενάριο: Πολ Λάβερτι
Παίζουν: Εύα Μπέρθισλ, Ατα Γιακούμπ, Σάμσαντ Αχτάρ.

Οι πολιτισμικές και θρησκευτικές διαφορές προκαλούν προβλήματα στον έρωτα ανάμεσα σ' έναν Πακιστανό και μια Ιρλανδέζα. Εμπνευσμένη σκηνοθεσία και θαυμάσιες ερμηνείες.
Για μια ακόμη φορά, ο Κεν Λόουτς («Βροχή από πέτρες», «Το όνομά μου είναι Τζο», «Ψωμί και τριαντάφυλλα») και ο σεναριογράφος του Πολ Λάβερτι στρέφονται στη Γλασκώβη, για να αφηγηθούν τον έρωτα, είδος σύγχρονου Ρωμαίου και Ιουλιέτας, ανάμεσα σ' έναν πακιστανικής καταγωγής νέο με μια Ιρλανδέζα δασκάλα, έρωτα που τους φέρνει σε σύγκρουση με το περιβάλλον τους, βγάζοντας στην επιφάνεια τις πολιτισμικές και θρησκευτικές διαφορές ανάμεσα στις δύο κουλτούρες.

Τετάρτη 14 Αυγούστου
20:00        Ο ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ


Πέμπτη 15 Αυγούστου
23:30        ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΨΕΜΑ


Παρασκευή 16 Αυγούστου
23:30        ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΗΣ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ


Δευτέρα 19 Αυγούστου
23:30     ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ
        Kinsey
Σενάριο - Σκηνοθεσία: Μπιλ Κόντον
Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Λάουρα Λίνεϊ
Ποιος είναι ο Alfred Kinsey; Μπορεί να μην τον γνωρίζετε όμως πρόκειται για ένα πρόσωπο που άφησε το σημάδι του στην σύγχρονη κοινωνία.
Ο σκηνοθέτης Bill Condon ανακάλυψε ένα χαρακτήρα αβανταδόρικο πάνω στον οποίο έχτισε μια έντιμη ταινία. Άλλωστε η ζωή του Kinsey τα έχει όλα: συναίσθημα, πάθος, ανταγωνισμό, όραμα, σκάνδαλα και φυσικά σεξ. Η επιλογή του Liam Neeson στον πρώτο ρόλο δεν ξαφνιάζει, αφού ο Βρετανός ηθοποιός παραπέμπει στην εικόνα ακαδημαϊκού. Πέρα όμως από την εμφάνιση ο Neeson δίνει μια ερμηνεία μεστή κερδίζοντας από την πρώτη στιγμή το θεατή με την εξαίρεση λίγων στιγμών υπερβολής. Εξίσου θετική είναι και η παρουσία της Laura Linney στο ρόλο της συζύγου του Kinsey.


Τρίτη 20 Αυγούστου
23:30     ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ
Γαλλική ταινία
Σκηνοθεσία: Πατρίς Λεκόντ
Παίζουν: Φαμπρίς Λουκινί, Σαντρίν Μπονέρ, Μισέλ Ντισοσουά, Αν Μπροσέ
Μια παντρεμένη γυναίκα με χαρισματική προσωπικότητα εκθέτει τον προβληματικό της γάμο σε ένα συντηρητικό φοροτεχνικό, νομίζοντας ότι είναι ο ψυχαναλυτής του διπλανού γραφείου. Όταν μαθαίνει την αλήθεια, συνεχίζει να του κάνει "ψυχαναλυτικές" επισκέψεις, αφού και εκείνος έχει απόλυτη ανάγκη αυτή την επικοινωνία. Διαλογικό σινεμά με τη γνωστή ποιότητα της υπογραφής του Λεκόντ.

Τετάρτη 21 Αυγούστου
20:00        Η ΤΑΞΙΤΖΟΥ


Πέμπτη 22 Αυγούστου
23:30        Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
        Σενάριο -  Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος
        Μουσική: Μάνος Χατζηδάκις
Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Καίτη Λαμπροπούλου
Η κόρη του διοικητή της σχολής ναυτικών δοκίμων είναι ερωτευμένη με ένα δόκιμο και, μόλις μαθαίνει ότι όλη η σχολή θα φύγει για ένα εκπαιδευτικό ταξίδι μέχρι τη Θεσσαλονίκη, αποφασίζει να πάει μαζί τους, αρχικά ως λαθρεπιβάτισσα και στη συνέχεια ως... δόκιμος.

Παρασκευή 23 Αυγούστου
23:30        ΜΗΝ ΕΡΩΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ


Δευτέρα 26 Αυγούστου
23:30     DOCTOR SLEEP – ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ
DOCTOR SLEEP
Σκηνοθεσία: Νικ Γουίλινγκ
Σενάριο: Μάντισον Μπελ
Παίζουν: Σίρλεϊ Χέντερσον, Γκόραν Βίσνιτς, Μιράντα Ότο
O Ψυχίατρος-Υπνοθεραπευτής Δρ. Μάικλ Στράδερ, διαθέτει ένα μάλλον επικίνδυνο χάρισμα: Μπορεί να μπει στο μυαλό των ασθενών του και να διαβάσει τις πιο κρυφές σκέψεις τους! Έτσι, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μιας ασθενούς στο ιατρείο του, η οποία κατέφυγε σε αυτόν για να κόψει το κάπνισμα, βλέπει άθελά του στο μυαλό της μια νεαρή κοπέλλα να επιπλέει σε ένα ρέμα! Σιγά-σιγά, παγιδεύεται στις σκέψεις της ντετέκτιβ- πελάτισσάς του, που έχει αναλάβει το κυνήγι ενός μανιακού δολοφόνου…

Τρίτη 27 Αυγούστου
23:30     13 ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ
        THIRTEEN CONVERSATIONS ABOUT ONE THING
Σκηνοθεσία Τζιλ Σπρέτσερ
Παίζουν: Μάθιου Μακόναχι, Τζον Τορτούρο, Κλέα Ντιβάλ


Ένας νεαρός εισαγγελέας καταρρέει ψυχολογικά, επειδή άφησε αβοήθητο το θύμα ενός τροχαίου. Ένας προϊστάμενος μισεί ένα μόνιμα ευδιάθετο υπάλληλό του. Μια αισιόδοξη νεαρή καθαρίστρια περιμένει ένα θαύμα. Ένας καθηγητής απατά τη γυναίκα του και κείνη τον εγκαταλείπει. Πέντε ιστορίες στη σημερινή Νέα Υόρκη πάνω στην καταλυτική επίδραση που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος πάνω στον άλλον. Ταινία εύστοχων διαλόγων και πολύ καλών ερμηνειών.

Τετάρτη 28 Αυγούστου
20:00        ΓΑΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


Πέμπτη 29 Αυγούστου
23:30        ΤΙ 30, ΤΙ 40, ΤΙ 50
Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης
        Σενάριο: Κώστας Πρετεντέρης, Ασημάκης Γιαλαμάς
Πρωταγωνιστούν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ρίκα Διαλυνά, Γιώργος Μοσχίδης, Έλια Καλλιγεράκη, Μίτση Κωνσταντάρα
Ο Ζάχος ένας σοβαρός πενηντάρης με πολύ συντηρητικές απόψεις για τη ζωή και τον έρωτα, προσλαμβάνει για γραμματέα του την Τέτα, την εικοσάχρονη κόρη της πρώην φιλενάδας του Ναταλίας. Όταν η Τέτα θα εξομολογηθεί ότι είναι ερωτευμένη με έναν ώριμο κύριο, η σκέψη όλων θα πάει στον διαφημιστή του Ζάχου, Βίκτωρα Καλλινίκο. Μια σειρά παρεξηγήσεων θα συμβούν μέχρι να αποκαλυφθεί ότι η Τέτα είναι ερωτευμένη με τον Ζάχο.

Παρασκευή 30 Αυγούστου
23:30        ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΘΡΑΝΙΟ



Το καλύτερο καλοκαίρι με τις καλύτερες ελληνικές και ξένες ταινίες
στο EXTRA CHANNEL!

Category:

0 σχόλια