Common law : ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/08

Unknown | 8/09/2013 02:30:00 π.μ. | 0 σχόλια



«Common law» είναι η νέα αστυνομική –κωμική σειρά που κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την Παρασκευή 9 Αυγούστου και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 22.00.

Κεντρικά πρόσωπα, δύο αστυνομικοί εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους. Παρ’ όλες τις διαφορές τους είναι εξαίρετοι ντετέκτιβ και θεωρούνται οι καλύτεροι στο τμήμα Ληστειών και Ανθρωποκτονιών του Λος Άντζελες, με μια επταετή θητεία γεμάτη επιτυχίες!
Αναγκάζονται όμως από τον νέο Αρχηγό του τμήματός τους να παρακολουθήσουν σεμινάρια συμβουλευτικής για ζευγάρια μήπως και ξεπεράσουν τα προβλήματά τους! Η διαφορετικότητα τους, είναι τελικά αυτή που τους κάνει τόσο επιτυχημένους μαζί, μια και ο ένας συμπληρώνει τον άλλο!

 Παρότι είναι ένα αλλόκοτο ζευγάρι αστυνομικών, ο Travis Marks και ο Wes Mitchell είναι εκπληκτικοί και έχουν καταγραφεί οι καλύτεροι ντετέκτιβ του LAPD.Ο ιδιαίτερα σκληρός Δρ Ryan (Walger) επιστρατεύεται για να τους βοηθήσει να καταλάβουν και να λύσουν τις διαφωνίες τους και να αντιμετωπίσουν τους «δαίμονες» τους προκειμένου να συνεργαστούν μαζί στην εξιχνίαση εγκλημάτων.Καθώς ο Dr Ryan μαθαίνει τους καινούριους του πελάτες, ανακαλύπτει ότι μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και οι προσωπικές τους διαφορές ουσιαστικά τους ισορροπούν. Ο Wes, ένας πρώην δικηγόρος, εξαιτίας ενός απρόσμενου γεγονότος στη ζωή του, θέλησε πολύ να γίνει αστυνομικός, θυσιάζοντας για αυτό το γάμο του. Βλέπει τα πράγματα σε άσπρο και μαύρο, είναι υπεύθυνος, εξαιρετικά οργανωτικός μεθοδικός και σκέφτεται κάθε του απόφαση. Ο Travis είναι ένας πρώην παραβατικός νέος, φοβάται την εγκατάλειψη, την δέσμευση και την οικειότητα. Ενώ είναι ανοιχτό βιβλίο, εμπιστεύεται πλήρως τα βαθύτερα ένστικτά του, είναι ξέγνοιαστος, ανεύθυνος, ανοργάνωτος και δεν ακολουθεί κανόνες.Σύντομα αποδεικνύεται ότι για μια πετυχημένη συνεργασία δεν επιβάλλεται να σου αρέσουν τα ίδια πράγματα.
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Michael Ealy (Travis), Warren Kole (Wes), Jack McGee (Chief Sutton), Sonya Walger (Dr. Elyse Ryan

Category:

0 σχόλια