Θα πει Στην Υγειά μας στον Alpha ο Σπύρος Παπαδόπουλος;

Unknown | 8/14/2013 04:07:00 π.μ. | 0 σχόλια


Πολλά ακούστηκαν για την εκπομπή «Στην υγειά μας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο τις προηγούμενες σεζόν, με αφορμή κυρίως το κόστος της. Ωστόσο ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της ΕΡΤ, που σημείωνε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης για τα δεδομένα της κρατικής τηλεόρασης.
Μετά τις εξελίξεις στην ΕΡΤ, λογικό ήταν να ακουστούν πολλά για τη νέα τηλεοπτική στέγη της εκπομπής και του παρουσιαστή της, Σπύρου Παπαδόπουλου. Μέχρι πριν από λίγο καιρό μάλιστα υπήρχε η φήμη ότι η εκπομπή θα βγει από τον ΑΝΤ1, αλλά από ότι φαίνεται θα την δούμε από άλλο κανάλι!
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μελά και το newsit.gr, ο Σπύρος Παπαδόπουλος συναντήθηκε με στελέχη του ALPHA προκειμένου η εκπομπή του να βγει την επόμενη σεζόν από το κανάλι της Κάντζας. Οι επαφές πήγαν πολύ καλά και μπορεί οι δύο πλευρές να μην έχουν υπογράψει, αλλά φαίνεται πως έχουν δώσει τα χέρια και το μόνο που απομένει είναι… να βάλουν και οι δυο λίγο νερό στο κρασί τους ώστε την επόμενη σεζόν ο Σπύρος Παπαδόπουλος να μας πει «Στην υγειά μας» μέσα από τη συχνότητα του ALPHA
.http://www.entertv.gr

Category: , ,

0 σχόλια