ZOOM : O Κωνσταντίνος Μενούνος μας έβαλε ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ

Unknown | 7/29/2013 11:51:00 μ.μ. | 2 σχόλια


Ναι !!! στην ΠΡΙΖΑ !!!!!!!!
 ...μας έβαλε ο Κωνσταντίνος Μενούνος με την εμφάνιση του στην εκπομπή <<ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ >> που παρουσιάζουν η Μένια Κούκου και η Χριστιάνα Κοχλατζη στο ΖΟΟΜ tv.

   Η έναρξη της εκπομπής στις 12/7 στις 18:00 έγινε με μια καινούργια χορογραφία του πλέον γνωστού σε όλους μας Χορογράφου/Χορευτή η οποια μας ξεσήκωσε  και μας έδειξε νέους εναλλακτικούς τρόπους εκγύμνασης του σώματος μας ενοψει των εξορμήσεων μας στις παραλίες!''νους υγιής εν σώματι υγιεί''που έλεγαν και οι πρόγονοι μας !

 Μας δίδαξε άλλη μια φορά 'αυτή η μπριζάτη παρουσία του' διότι τελικά ακούγοντας τον να μιλά και παρακολουθωντας την κίνηση του διακρίνεις πως έχει την ίδια ευχερια λόγου όπως και κίνησης! Ο λόγος του μεστός, στητός και γεμάτος ελιγμούς, αινίγματα και φιλοδοξία όπως ακριβώς και το καλλίγραμμο σώμα του αποτελουν ενα ιδιαίτερο συστατικό που έχει ο Κωνσταντίνος Μενούνος και κάνει την διαφορά.

 Λόγος ,χορός ,δράση όλα συγχρονισμένα σε μια προσωπικότητα έντονη και ευχάριστη. Μεταξύ των όσων συζητήθηκαν στην εκπομπή ήταν και το θέμα της συγγένειας του Κωνσταντίνου με την Μαρία Μενούνος που είχε επισκεφτεί πρόσφατα την χώρα μας και μεταξύ των όσων έκανε ήταν και ενα πριβέ δείπνο κοινός <<γλέντι!>> για τους στενούς της συγγενείς όπου είχε παρευρεθεί και ο ίδιος.

Νότες, κίνηση, ρυθμό και κέφι γέμισε το πλατό και η συνάντηση αυτή έκλεισε με την υπόσχεση οτι θα είναι ξανά σύντομα εκεί ο ταλαντούχος και πολύτροπος Χορογράφος
με καινούργιες χορογραφίες που θα μας ξεσηκώσουν και θα μας δώσουν μια άλλη άποψη για τον χορό και την άθληση του σώματος!


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ



Official Page

Category:

2 σχόλια: