Θανάσιμη Ομορφιά η νέα σειρά του Mega πρεμιέρα τη Δευτέρα 15/07

Giovanni Mastrominas | 7/14/2013 03:25:00 μ.μ. | 0 σχόλια


Η «Θανάσιμη Ομορφιά», η νέα σειρά του Mega, είναι η συναρπαστική ιστορία μιας όμορφης κοπέλας που ένα παιχνίδι της μοίρας θα τη φέρει ανάμεσα σε δυο αδέλφια! Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 και θα μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:15.

Η ιστορία

Η Μουαζέζ, μια δεκαοχτάχρονη κοπέλα, θα χάσει τον πολυαγαπημένο της πατέρα και θα κλονιστεί η ζωή της. Ο πατέρας της για πολλά χρόνια δεν μιλούσε με τον αδερφό του, Aχμέτ, αλλά λίγο πριν πεθάνει μετανιώνει για την έχθρα τους. Του στέλνει ένα γράμμα, όπου του εξομολογείται την κατάστασή του, του ζητά να ξεχάσει το παρελθόν, να φροντίσει και μην εγκαταλείψει ποτέ την κόρη του, Μουαζέζ. Ο Αχμέτ είναι χήρος και έχει δύο γιούς, τον ευαίσθητο και συνεσταλμένο Ναμίκ, 35 ετών, παντρεμένο με τη Σαγεστέ και τον ατίθασο και κακομαθημένο Σαγίτ, 25 ετών. Όταν λαμβάνει το γράμμα, "λυγίζει" με τη σκέψη πως έχασε για πάντα τον αδελφό του και στέλνει στη Σμύρνη τον Ναμίκ να βρει την Μουαζέζ και να την φέρει στο σπίτι τους στην Κωνσταντινούπολη. Από την πρώτη στιγμή, η "χημεία" ανάμεσα στα δύο ξαδέλφια είναι πολύ δυνατή, το ίδιο θα συμβεί όμως και ανάμεσα στην Μουαζέζ και τον Σαγίτ. Η κοπέλα γίνεται πόλος έλξης για τα δύο αδέλφια και αφορμή για μια σειρά δραματικών γεγονότων που θα συγκλονίσουν τις ζωές όλων.

Οι πρωταγωνιστές

Μουαζέζ (Gizem Karaca)

Η Μουαζέζ, 18 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σμύρνη. Είναι μια όμορφη, έξυπνη και δραστήρια κοπέλα, η οποία από πολύ μικρή αναγκάστηκε να σκληραγωγηθεί και να μάθει να επιβιώνει υπό αντίξοες συνθήκες. Έχασε τη μητέρα της όταν ήταν πολύ μικρή και μεγάλωσε μαζί με τον πατέρα της, ο οποίος δεν μπορούσε να της προσφέρει μια ήρεμη και άνετη ζωή, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Χαίρεται που ο θείος της ανέλαβε την επιμέλειά της, μετά το θάνατο του πατέρα της, και απολαμβάνει τις ανέσεις που της προσφέρει. Απολαμβάνει και την παρέα του Σαγίτ, με τον οποίο περνά πολλές ώρες, κάτι που θα της προκαλέσει σύγχυση καθώς ανάμεσά τους αναπτύσσονται έντονα συναισθήματα. Αντιλαμβάνεται, όμως, και την αναταραχή που προκαλείται μεταξύ της Σαγεστέ και του Ναμίκ, καθώς ο Ναμίκ δεν χάνει ευκαιρία για να εκφράσει το θαυμασμό του για τη Μουαζέζ.

Ναμίκ (Murat Han)

Είναι ο μεγαλύτερος γιος του Αχμέτ Σουκρού, περίπου 40 ετών. Έχει σπουδάσει ηλεκτρολόγος μηχανολόγος και είναι «το δεξί χέρι» του πατέρα του στην οικογενειακή επιχείρηση ηλεκτρικών ειδών. Είναι ένας άνθρωπος έντιμος, ηθικός και φιλόδοξος. Για να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία της μητέρας του, παντρεύτηκε τη Σαγεστέ, για την οποία δεν είχε ποτέ ισχυρά συναισθήματα. Για εκείνη αισθάνεται ευγνωμοσύνη καθώς βοήθησε στην ανατροφή του μικρού του αδελφού, Σαγίτ, στον οποίο ο Ναμίκ έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Τα έντονα συναισθήματά του για τη Μουαζέζ, θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τον αδελφό του και τα διλλήματα θα είναι πολύ ισχυρά.

Σαγίτ (Mehmetcan Mincinozlu)

Είναι ο βενιαμίν της οικογένειας και γι’ αυτό το λόγο, εξαιρετικά κακομαθημένος. Ο Σαγίτ δεν είχε την τύχη του Ναμίκ, έχασε τη μητέρα του όταν ήταν πολύ μικρός και δεν γνώρισε ποτέ τη μητρική φροντίδα και αγάπη. Αυτός ήταν και ο λόγος, που τόσο ο πατέρας του όσο και ο αδελφός του τον μεγάλωσαν κυριολεκτικά στα πούπουλα. Ο Σαγίτ έμαθε να αποκτά οτιδήποτε επιθυμούσε δίχως κόπο και έτσι έγινε ανεύθυνος, επιπόλαιος και ατίθασος. Ο άνθρωπος που θα ωριμάσει τον Σαγίτ και ταυτοχρόνως θα τον προσγειώσει απότομα θα είναι η Μουαζέζ.

Αχμέτ Σουκρού (Ergün Uçuçu)

Ο Αχμέτ είναι ένας αυτοδημιούργητος, επιτυχημένος και αξιοσέβαστος επιχειρηματίας. Ξεκίνησε από το μηδέν δημιουργώντας μια μεγάλη επιχείρηση, δίχως όμως την συμπαράσταση του αδελφού του, ο οποίος δεν τον πίστεψε και τον εγκατέλειψε. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που τα δύο αδέλφια διέκοψαν τις σχέσεις τους, μέχρι τη στιγμή που ο Αχμέτ λαμβάνει ένα γράμμα από τον αδελφό του, ο οποίος λίγο πριν πεθάνει του ζητά συγχώρεση και να αναλάβει την επιμέλεια της Μουαζέζ. Ο Αχμέτ υποδέχεται εγκάρδια την ανιψιά του και της συμπεριφέρεται σαν να είναι πραγματική του κόρη, δίχως φυσικά να γνωρίζει τον κεραυνό που θα χτυπήσει το σπίτι του.

Σαγεστέ (Seda Akman)

Η Σαγεστέ είναι η σύζυγος του Ναμίκ, είναι παντρεμένοι αρκετά χρόνια και προσπαθούν να αποκτήσουν παιδιά. Όταν η Σαγεστέ ήταν αρκετά νέα, είχε πειστεί από τη μητέρα της να παντρευτεί τον Ναμίκ, επειδή ήταν από πλούσια και έντιμη οικογένεια. Ως η μοναδική γυναικεία φιγούρα του σπιτιού ανέλαβε γρήγορα τα ηνία της οικογένειας και μεταμορφώθηκε σε ένα τέρας ρεαλισμού, κυνισμού, πειθαρχίας και οργάνωσης. Η Μουαζέζ θα ανατρέψει τη ζωή της και ουσιαστικά θα γκρεμίσει ό,τι έχτισε όλα αυτά τα χρόνια.


«Θανάσιμη Ομορφιά» από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:15 στο Mega

Category:

0 σχόλια