Παγκόσμια αναγνώριση για το ΑΝΤ1 Creative Services

Unknown | 7/06/2013 01:23:00 π.μ. | 0 σχόλια


Ο AΝΤ1 είναι ο πρώτος ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός στην ιστορία των Promax Awards που αποσπά 3 βραβεία Global Excellence
Ένας χρόνος σπουδαίων διακρίσεων και μεγάλων επιτυχιών, συμπληρώθηκε για το ANT1 Creative Services. Παρουσιάζοντας δημιουργικές παραγωγές – άρτια εκτελεσμένες, το ANT1 Creative Services κατάφερε να ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας και να ξεχωρίσει τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το υψηλό επίπεδο της ομάδας στον συγκεκριμένο τομέα.
Το ΑΝΤ1 Creative Services δημιουργήθηκε με στόχο την παροχή κάθε είδους δημιουργικών υπηρεσιών για τον ΑΝΤ1 ΤV, αλλά και τις άλλες εταιρίες του Ομίλου ANTENNA. Φέτος, κατάφερε να αποτελεί το μοναδικό in-house creative services, το οποίο σε διάστημα λιγότερο του ενός χρόνου, βρέθηκε 12 φορές finalist σε Διεθνείς Διαγωνισμούς, κερδίζοντας 8 Παγκόσμια Βραβεία!
Η κορυφαία διάκριση τη φετινή χρονιά για το ΑΝΤ1 Creative Services, ήρθε στις 20 Ιουνίου 2013 από το Λος Άντζελες. Με 4 συμμετοχές στις shortlists των PromaxBDA Global Excellence Awards, το ΑΝΤ1 Creative Services, βραβεύτηκε για τις 3 από αυτές και πλέον βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία Creative Services του κόσμου! Πρόκειται για μια εξαιρετική διάκριση για το ΑΝΤ1 Creative Services, αλλά και κατ’ επέκταση για την ελληνική τηλεοπτική βιομηχανία.
Αξίζει να σημειωθεί πως το ΑΝΤ1 Creative Services είναι το πρώτο in-house Creative Services στην Ελλάδα που έχει αποσπάσει τόσο σημαντικές διακρίσεις στην ιστορία των Promax Awards. Επίσης, ο AΝΤ1 είναι ο πρώτος ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός στην ιστορία των Promax Awards, που αποσπά 3 βραβεία Global Excellence.
Στο πλαίσιο των PromaxBDA Global Excellence Awards υποβάλλονται  κάθε χρόνο χιλιάδες συμμετοχές προς βράβευση. Στις λίστες των υποψήφιων έργων, βρίσκονται πολλά και σημαντικά projects τα οποία ξεχώρισαν και κέρδισαν το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά και των επαγγελματιών του χώρου των Μedia παγκοσμίως.
Ακολουθούν τα βραβεία που κέρδισε το ΑΝΤ1 Creative Services στα PromaxBDA Global Excellence Awards:
SALON DE REFUS/ IMAGE CAMPAIGN/ ΑΝΤ1 NEWS – Bronze PromaxBDA Global Excellence Awards 2013
BESΤ UNSCRIPTED/ NON-FICTION/ REALITY PROGRAMMING PROMO / PROJECT RUNWAY– Silver PromaxBDA Global Excellence Awards 2013
BESΤ ART DIRECTION & DESIGN: SPORTS PROGRAM PROMO / EUROPA LEAGUE (SPERMS) – Bronze PromaxBDA Global Excellence Awards 2013

Το ΑΝΤ1 Creative Services είχε εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις και στα PromaxBDA Europe Awards 2013, με 3 συμμετοχές στις shortlists. Επίσης, τον τελευταίο χρόνο και άλλα έργα του είχαν ξεχωρίσει ως Hot Spots στην PROMAX/DBA. Μεταξύ αυτών, η τηλεοπτική καμπάνια των ειδήσεων του ΑΝΤ1 με το μήνυμα: «Αυτή είναι η δική μας αποστολή» και η καμπάνια για το Sunday Movies.
Εκτός από τα Promax Awards, το ΑΝΤ1 Creative Services κέρδισε σπουδαίες διακρίσεις και στα Bass Awards. Συγκεκριμένα, το ΑΝΤ1 Creative Services είναι το μόνο στην Ελλάδα που έχει αποσπάσει 5 Bass Awards, ανάμεσα σε αυτά και εκείνο για το «ΚΑΛΥΤΕΡΟ PROMO ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»! Τα Bass Awards αποτελούν κορυφαία διάκριση, καθώς αναδεικνύουν υψηλού επιπέδου τηλεοπτικά projects και παραγωγές. Έργα από όλο τον κόσμο που ξεχωρίζουν για τη δημιουργικότητα, το visual design, την ιδέα που προωθούν, την ιστορία που “αφηγούνται”, καθώς και για την αποτελεσματικότητά τους, βρίσκονται κάθε χρόνο στις short lists των Bass Awards.

 Bass Awards – 5 Διεθνή Βραβεία για το ΑΝΤ1 Creative Services:
WORLD SILVER / BEST MOVIE PROMO – ANT1 SUNDAY MOVIES
WORLD BRONZE / BEST MOVIE PROMO -
TOP GUN WORLD BRONZE / BEST SERIES PROMO –
ANT1 PRIME SERIES WORLD BRONZE /
BEST SPORTS PROMO – EUROPA LEAGUE (SPERMS)

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ
WORLD BRONZE / BEST PROMO EVER – ANT1 SUNDAY MOVIES
O Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ Θοδωρής Μ. Κυριακού, σε συνάντηση που είχε με την ομάδα του ANT1 Creative Services με αφορμή τη βράβευση, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είστε πρωταθλητές! Είναι πολύ σημαντικό το ότι αναγνωρίζουν τη δουλειά σας παγκοσμίως. Κατακτήσατε την κορυφή με πολλή και σκληρή δουλειά και σας ευχαριστώ για αυτό. Συγχαρητήρια για τη σπουδαία διάκριση».

O Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής της BraveDog Stephen McCarthy, σχετικά με τη μεγάλη διάκριση του ΑΝΤ1 Creative Services δήλωσε: «Ως Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της BraveDog, της πρώτης και σημαντικότερης εταιρίας διαχείρισης διαγωνισμών στην βιομηχανία ψυχαγωγίας, είμαι αφοσιωμένος στο να εντοπίζω και να τιμώ τους καλύτερους στον σχεδιασμό, στη διαφήμιση, στο μάρκετινγκ και στην προώθηση, από τις πιο δημιουργικές εταιρίες και τα πιο ταλαντούχα τμήματα μάρκετινγκ και creative services, των τηλεοπτικών σταθμών στη βιομηχανία ψυχαγωγίας. Για αυτό με μεγάλη χαρά, συγχαίρω την ομάδα του ΑΝΤ1 Creative Services για τη νίκη τους στα PromaxBDA. Από την πρώτη μου επικοινωνία με τον Διευθυντή του ΑΝΤ1 Creative Services Ιωάννη Δριμυλή, μου έκανε εντύπωση η ευρηματικότητα του ίδιου όσο και της ομάδας του. Η δημιουργικότητά τους και η εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ τους, όταν δημιουργούν promos υπό αυστηρά περιορισμένους προϋπολογισμούς. Ό,τι υστερούν σε προϋπολογισμό αναπληρώνεται και με το παραπάνω από τη φαντασία τους, τον ενθουσιασμό τους και τη δημιουργικότητά τους. Η νίκη στο PromaxBDA International σημαίνει ότι ο ΑΝΤ1 είναι ένας εξαιρετικός δημιουργικός παίκτης στην παγκόσμια τηλεοπτική σκηνή. Και πάλι συγχαρητήρια. Πολύ καλή δουλειά!»

H Stacy La Cotera, Αντιπρόεδρος Βραβείων και Διεθνών Διαγωνισμών PromaxBDA International, αναφερόμενη στη φιλοσοφία και τον στόχο των βραβείων PromaxBDA, δήλωσε σχετικά: «H PromaxBDA είναι Ένωση Προώθησης, Μάρκετινγκ και Σχεδιασμού που πολεμά να εμπνεύσει τη δημιουργικότητα και την ευρηματικότητα στη βιομηχανία ψυχαγωγίας, φέρνοντας σε επαφή δημιουργικά μυαλά από όλο τον κόσμο και κυριαρχώντας στην παγκόσμια κοινότητα όσων παθιάζονται με το μάρκετινγκ σε κάθε μεγάλο μέσο μαζικής ενημέρωσης. Είμαστε μία ένωση που θεωρείται η πρώτη πηγή για την εκπαίδευση, τη δημιουργική έμπνευση και την εξέλιξη της καριέρας στη βιομηχανία των ΜΜΕ, του μάρκετινγκ και της τηλεόρασης. Αντιπροσωπεύουμε πάνω από 10.000 εταιρίες και ιδιώτες. Το βραβείο PromaxBDA αποτελεί εξέχουσα τιμή και αναγνωρίζει την καλύτερη δουλειά στην τηλεόραση στην προώθηση, το μάρκετινγκ και τον σχεδιασμό, χωρίς να μετρά το μέγεθος της αγοράς ή του προϋπολογισμού. Είναι μια κριτική επιτροπή από τους ηγέτες της βιομηχανίας, που παρακολουθούν και προσεκτικά επιλέγουν την εξαιρετική δουλειά και τους ανθρώπους που έδωσαν ζωή στις ξεχωριστές, πρωτότυπες και χαρισματικές ιδέες. Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές των βραβείων PromaxBDA 2013».

Category:

0 σχόλια