Επιστρέφει τις Κυριακές στον ΣΚΑΙ το «TOP GEAR»

Unknown | 6/09/2013 01:44:00 π.μ. | 1 σχόλια


Η πιο διάσημη και πολυβραβευμένη εκπομπή αυτοκίνητου της Μεγάλης Βρετανίας το «Top Gear» έρχεται με νέο κύκλο την Κυριακή 09 Ιουνίου στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Το «Τοp Gear» προσφέρει μια εμπειρία γεμάτη συγκίνηση, ενθουσιασμό και ένταση για το πιο λατρεμένο τρίο που επιστρέφει για τον 15ο κύκλο  της δημοφιλέστερης  εκπομπής αυτοκινήτου παγκοσμίως.
Έχοντας στην κατοχή του ένα ακόμα βραβείο (Broadcast Awards Best International Programme Sales 2010), το TOP GEAR έρχεται  στην οθόνη του ΣΚΑΪ  με παρουσιαστές τους  Jeremy Clarkson, Richard Hammond  και  James May.
Κατά τη διάρκεια του 15ου κύκλου, ο Jeremy, o Richard και ο James αναζητούν ένα τρίο αυτοκινήτων το οποίο να εξυπηρετεί εξίσου τις ανάγκες ενός σπιτιού, μιας οικογένειας αλλά και μιας πίστας αγώνων και παράλληλα πηγαίνουν με μια οικογένεια στα καταστήματα. Ο  προϋπολογισμός γι αυτό το εγχείρημα είναι πέντε χιλιάδες λίρες. Κάποια στιγμή πηγαίνουν στη Γερμανία. Στη συνέχεια ο James δοκιμάζει την Porsche 911 Sport Classic και την Boxter Spyder και οι άλλοι δύο παρουσιαστές ξεκινούν ένα ταξίδι στην Νότια Αγγλία καταλήγοντας να κάνουν το σοφέρ.
Στην κατηγορία Reasonably Priced Car αυτού του κύκλου καλούνται να οδηγήσουν  οι : Allain Campbell, Χάρυ Πότερ Rubert Grint και ο άσος της  Formula 1 Rubbens Barrichello.
Στο πρώτο επεισόδιο: ο Jeremy αναζητά τους λόγους για τους οποίους δεν κυκλοφορούν πια τρίκυκλα αυτοκίνητα και ερευνά σε βάθος το θέμα, με μια ματιά στο αγαπημένο τρίκυκλο των 80ς, το Reliant Robin.
Στο μεταξύ ο James δίνει στο Toyota Hilux, μια τελευταία αποστολή καθώς προσπαθεί να οδηγήσει σχεδόν δίπλα σ’ ένα ενεργό ηφαίστειο που βρίσκεται στην Ισλανδία και ο Jeremy δοκιμάζει πάνω στη πίστα την καινούρια Bentley Continental Supersports ενώ ο Richard δίνει στην παλιά Chevrolet Lacetti μια αξιοπρεπή τελευταία αποστολή προτού καλωσορίσει μαζί με τον Clarkson το νέο αστέρι στη κατηγορία Reasonably Priced Car.


Category:

1 σχόλιο: