ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ MEGA «Eve Dusen Yildirim»

Giovanni Mastrominas | 6/08/2013 10:39:00 μ.μ. | 0 σχόλιαΤον ατέλειωτο έχουν οι τούρκικες παραγωγές που φυτρώνουν η μια μετά την άλλη!
Το Μεγάλο Κανάλι μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι ετοιμάζεται να προβάλλει νέα σειρά! Όπως αναφέρει το newsit η σειρά που ο πρωτότυπος τίτλος της είναι «Eve Dusen Yildirim» είναι δραματική και στην ιστορία της εμπλέκονται δύο αδέρφια που έχουν σταματήσει να μιλούν εδώ και χρόνια. Όταν όμως, ο ένας από αυτούς πεθαίνει και αφήνει τεράστια χρέη στην κόρη του, ο αδερφός του θα πάρει την ανιψιά του κοντά του, αλλά η ομορφιά της θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις ανάμεσα στους δύο γιους του. Από τη μία η όμορφη Muazzez θα φέρει χαρά στη ζωή τους, αλλά από την άλλη θα προκαλέσει έντονα και ισχυρά συναισθήματα.
Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται το Φεβρουάριο του 2012 στην Τουρκία και αμέσως κέρδισε φανατικούς τηλεθεατές. Οι φανατικοί του είδους τηλεθεατές λοιπόν θα μπορούν να παρακολουθήσουν από τον Ιούλιο την καινούργια σειρά μέσα από τη συχνότητα του MEGA, ενώ ακόμα τα στελέχη του σταθμού δεν έχουν αποφασίσει αν θα την προβάλλουν πριν από το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους ή αμέσως μετά, στο prime time. Ελπίζουν όμως, ότι η τούρκικη σειρά «Dangerous Beauty» θα κερδίσει τους τηλεθεατές και θα αποδειχτεί... επικίνδυνη για τους υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια!

Category:

0 σχόλια