SMS NEWS 28/05/2013

Unknown | 5/28/2013 10:20:00 μ.μ. | 0 σχόλια


@ Ο Θανάσης Πάτρας θα μείνει στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής "FTHISTV" μέχρι τα μέσα Ιουλίου σύμφωνα με το περιοδικό "Hello!".
Ο παρουσιαστής αντεπεξήλθε πλήρως στα νέα καθήκοντά του ως παρουσιαστής της καθημερινής εκπομπής του ΑΝΤ1 αντικαθιστώντας την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία γέννησε πριν από λίγο καιρό.
Το κανάλι φέρεται να είναι πολύ ικανοποιημένο για την πορεία του "FTHISTV" και θα συνεχίσει την προβολή του μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού.

@ Μια μεγάλη και φιλόδοξη ελληνική παραγωγή έχει στα σκαριά ο ΑΝΤ1 την οποία προορίζει για lead in από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει ήδη δώσει το «πράσινο φως» προκειμένου να ξεκινήσει το κάστινγκ και οι προεργασίες για τα γυρίσματα, ευελπιστώντας όλα να είναι έτοιμα σε λίγες εβδομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη σκηνοθεσία θα υπογράφει ο ικανότατος Ανδρέας Γεωργίου που έχει υπογράψει και την επιτυχημένη σειρά του καναλιού, «Βαλς», ενώ το σενάριο η πολυγραφότατη Βάνα Δημητρίου (βλ. «Έρωτας» και «Κάρμα»). Οι ηθοποιοί μαθαίνουμε ότι θα είναι πολλοί και κυρίως πρώτης γραμμής ονόματα, δίνοντας την ευκαιρία σε αρκετό κόσμο να δουλέψει σε μια τόσο δύσκολη περίοδο που απουσιάζουν οι ελληνικές παραγωγές!

@ Παρά τις φήμες που την ήθελαν να αναζητά νέα τηλεοπτική στέγη, η Σία Κοσιώνη παραμένει στο ΣΚΑΙ!Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον τηλεοπτικό σταθμό σύμφωνα με το περιοδικό Hello!
H δημοσιογράφος υπέγραψε για ακόμα δύο χρόνια.

@ Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κατά τη  Συνεδρίαση του επέβαλε Οικονομική Κύρωση ύψους 30.000€ στον Περιφερειακό Τ/Σ  «NICKELODEON», με έδρα το Νομό Αττικής.
Η αιτιολογία είναι μεταβολή φυσιογνωμίας του τηλεοπτικού σταθμού δια της μη προβολής ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών, ενώ προβάλει συνεχώς παιδικές εκπομπές

@ Την ώρα που η δημοσιογράφος Ελεάννα Τρυφίδου έλεγε τα νέα από το εξωτερικό, ο παρουσιαστής του “Πρωινό mou” Γιώργος Λιάγκας, πέταξε τη «βόμβα» αιφνιδιάζοντας τους συνεργάτες του αλλά και την σύζυγο του Φαίη Σκορδά.
«Θέλετε να ανακοινώσω πότε θα αποχωρήσω από την τηλεόραση, να χαρούν πολλοί;» ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος παρά την άρνηση των συνεργατών του, συνέχισε: «Φέτος σταματάω το πρωινό, λοιπόν. Είναι η τελευταία χρονιά που κάνω πρωινό» είπε, αφήνοντας άναυδους τους συνεργάτες του, οι οποίοι έμοιαζαν σοκαρισμένοι από την είδηση αφού επέμεναν να τον ρωτάνε αν πρόκειται για κάποιο αστείο.


@  Η Γενική Διευθύντρια της εταιρείας παραγωγής «Plus Productions» Αγλαϊα Λάτσιου  που ανήκει στον Όμιλο του ALPHA, αποχώρησε από το τιμόνι της μετά από 9 χρόνια πετυχημένης πορείας. Αμέσως μάλιστα μετά τη δημοσιοποίηση μέσα από το Newsit υπήρξε έντονη αναστάτωση, όχι μόνο για εργαζόμενους στον ALPHA που έχουν σχέση με την εταιρεία παραγωγής, αλλά και από εργαζόμενους ευρύτερα στο τηλεοπτικό τοπίο, καθώς κανείς δεν περίμενε κάποια τέτοια εξέλιξη.

@ Στον ΣΚΑΪ θα παραμείνει για τα επόμενα τρία χρόνια η Πόπη Τσαπανίδου.
Την ώρα που κάποιοι τη θέλουν να παίρνει μεταγραφή για το Mega, πληροφορίες από το κανάλι του Φαλήρου διαβεβαιώνουν πως υπάρχει ήδη συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας με τη δημοσιογράφο και ότι υπεγράφη συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια δύο χρόνια με option ανανέωσης για έναν χρόνο ακόμα. Η Πόπη Τσαπανίδου, σύμφωνα με τη real, θα παραμείνει στην πρωινή ενημερωτική ζώνη από τις 10:00 έως τη 1:00 το μεσημέρι.

@ Η Μαριέττα Χρουσαλά, φαίνεται ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει στην ενεργό... τηλεοπτική δράση για μια εκπομπή γεμάτη στιλ και ομορφιά...
Διαβάσαμε: " Την επιθυμία να επιστρέψει στην τηλεόραση εξέφρασε η Μαριέττα Χρουσαλά σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση, δηλώνοντας ξεκούραστη και έτοιμη για το επόμενο βήμα. Οι πρώτες επαφές έχουν γίνει ήδη με τον Alpha, που θέλει να την αξιοποιήσει σε νέο concept εβδομαδιαίας εκπομπής, που θα έχει να κάνει με την ομορφιά και το styling, κάτι που η Μαριέττα γνωρίζει πολύ καλά".

@ Την ώρα που είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θα γίνει τελικός του Master Chef μία λύση προτείνεται!
Όσον αφορά στους συντελεστές και σε όλη την παραγωγή αν και έχουν κινηθεί όλοι νομικά δεν έχουν πάρει ακόμα τίποτα, τι γίνεται όμως με τους δύο φιναλίστ; Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η λύση που εξετάζεται είναι το θέμα να ρυθμιστεί με ειδική συμφωνία με τους δύο παίκτες, όπου θα ορίζεται ότι θα μοιραστούν μεταξύ τους  το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Την ίδια στιγμή βέβαια το κανάλι προσπαθεί να κάνει διαδικασίες για να πραγματοποιηθεί ο τελικός! 

 @ Με τις αστυνομικές μίνι σειρές, “Zen” και “Good Cop”, από την κορυφαία εταιρεία παραγωγής του BBC, εμπλουτίζεται το πρόγραμμα του OTE TV. Και οι δύο σειρές θα προβληθούν σε ποιότητα high definition στο κινηματογραφικό κανάλι OTE Cinema 1HD.   

@ Οι παρουσιαστές του "Πρωινού mou" κατά τη διάρκεια της εκπομπής πληροφορήθηκαν πως η εκπομπή θα ρίξει αυλαία στις 14 Ιουνίου και την τελευταία εβδομάδα δεν θα βρίσκονται στο studio, αλλά θα βγάλουν την εκπομπή από ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην Κυλλήνη., όπως άλλωστε είχε συμβεί και πέρυσι και η παρέα είχε περάσει τέλεια!

Category: , , , , , ,

0 σχόλια