EXTRA :ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ…. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ με πανελλαδική επιτυχία!

Unknown | 5/05/2013 10:02:00 μ.μ. | 0 σχόλια



Με μία εντυπωσιακή άνοδο να καταγράφεται και να αποτυπώνεται στον πίνακα τηλεθέασης και αυτή την εβδομάδα, η εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» με τον Μένιο Φουρθιώτη, σάρωσε και την  Τετάρτη 1 Μαΐου, πετυχαίνοντας εντυπωσιακά ποσοστά και εδραιώνοντας έτσι μια πραγματικότητα υπεροχής, η οποία έχει καλπάζουσα μορφή ανόδου.
Συγκεκριμένα η κορυφαία ενημερωτική εκπομπή του EXTRACHANNEL, μέσα στο ελάχιστο χρονικό διάστημα των τεσσάρων μηνών, είναι πλέον η απόλυτη κυρίαρχος της βραδινής ζώνης, ενώ  ειδικότερα τον τελευταίο μήνα επιτυγχάνει τα υψηλότερα ποσοστά από τους ανταγωνιστές την ίδια ώρα.

Αναλυτικότερα στην Αττική :
Στις γυναίκες 45+ κατέγραψε ποσοστό 12,5% (25:00:00 - 25:14:59) κατατάσσοντας την εκπομπή στην τρίτη θέση, όπως και
στο γενικό κοινό 45+ έφτασε το 10,3% (24:30:00 - 24:44:59), ενώ
στο κοινό 15+ έφτασε στα 7,3%. (22:40:00 - 22:54:59) και στην τέταρτη θέση
*Πηγή: AGB Nielsen Media Research
Εντυπωσιακή όμως είναι και η παρουσία σε επίπεδο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ μέτρησης όπου η εκπομπή κατάφερε να αφήσει πίσω σε νούμερα, εκπομπές και προγράμματα τόσο της κρατικής όσο και της ιδιωτικής τηλεόρασης δείχνοντας έτσι την δυναμική που έχει αποκτήσει μετά από ένα ουσιαστικό χτίσιμο εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό.
Οι τηλεθεατές έχουν επιλέξει σταθερά την  εκπομπή για τη θεματολογία της, ανταμείβοντας την προσπάθεια της δημοσιογραφικής της ομάδας για άμεση, έγκυρη και έγκριτη ενημέρωση σε θέματα τα οποία αγγίζουν όλους και έχουν ως άξονα το ρεπορτάζ, την ανάδειξη της αλήθειας με στοιχεία, αποδείξεις, ντοκουμέντα χωρίς συμβιβασμούς, φαρισαϊσμούς και φίμωση ανθρώπων.
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους εσάς που μας στηρίξατε από την πρώτη στιγμή και συνεχίζετε να μας χαρίζετε σημαντικές διακρίσεις στον πίνακα της τηλεθέασης. Είναι μία ουσιαστική αποτύπωση και αναγνώριση της σκληρής δουλειάς μας που ευτυχώς έχει εσάς αποδέκτες και αυτό είναι κάτι που μας κάνει περήφανους.
 

Η εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» με τον Μένιο Φουρθιώτη, κατέκτησε και το τηλεοπτικό κοινό της Θεσσαλονίκης σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης σε όλα τα ηλικιακά κοινά αλλά και στο σύνολο τηλεθέασης της συμπρωτεύουσας!
Συγκεκριμένα εχθές Τετάρτη 1 Μαϊου,  στο γενικό σύνολο τηλεθέασης Θεσσαλονίκης έφτασε στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης με 9,5% (24:30:00 - 24:44:59 ) ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ανάλυση κοινού που καταγράφει υψηλή τηλεθέαση σε όλα τα ηλικιακά κοινά!
Αναλυτικότερα στην Θεσσαλονίκη :
στις γυναίκες 15+ έφτασε στα 12,6%. (25:45:00 - 25:59:59) και στη δεύτερη θέση, ενώ
στο δυναμικό κοινό 15-44 βρέθηκε στην τρίτη θέση με 10,6% (25:45:00 - 25:59:59)
και στο κοινό 45+ έφτασε ποσοστό 9,7% (24:30:00 - 24:44:59)
 *Πηγή: AGB Nielsen Media Research

 

Οι τηλεθεατές όλης της Ελλάδας έχουν επιλέξει σταθερά την  εκπομπή για τη θεματολογία της, ανταμείβοντας την προσπάθεια της δημοσιογραφικής της ομάδας για άμεση, έγκυρη και έγκριτη ενημέρωση σε θέματα τα οποία αγγίζουν όλους και έχουν ως άξονα το ρεπορτάζ, την ανάδειξη της αλήθειας με στοιχεία, αποδείξεις, ντοκουμέντα χωρίς συμβιβασμούς, φαρισαϊσμούς και φίμωση ανθρώπων.
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους εσάς που μας στηρίξατε από την πρώτη στιγμή και συνεχίζετε να μας χαρίζετε σημαντικές διακρίσεις στον πίνακα της τηλεθέασης. Είναι μία ουσιαστική αποτύπωση και αναγνώριση της σκληρής δουλειάς μας που ευτυχώς έχει εσάς αποδέκτες και αυτό είναι κάτι που μας κάνει περήφανους.


«ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ», με τον Μένιο Φουρθιώτη
Κάθε Τετάρτη στις 23:30 το βράδυ!

Category:

0 σχόλια